To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

Mysza - Wto 07 Lip, 2009 12:43

Witam serdecznie!!!
Właśnie wracam, jak ta córka marnotrawna na forum Maranty. Już po zakończeniu roku akademickiego, sesjach i wszelkiego rodzaju ekscytacjach. Przez ostatnie pół roku byłam potwornie zajęta. Dużo sie działo, bo oprócz studiów i pracy organizowałam także konkurs wojewódzki w recytowaniu literatury angielskiej. Później musiałam nadrabiać związane a tym zaległości itd., itp...
Ale nareszcie jestem i przybywam z moimi nowymi pracami. Pazurkami, igłą i nitką i czym tam jeszcze się nie dało. Nie ma tego dużo, ale zawsze coś.
Pod adresem mojej galerii: http://mariavitavere.deviantart.com/
Buziaczki cmoknięcie

mala100gosia - Wto 07 Lip, 2009 13:22

niezłe Very Happy
buziaczek - Śro 08 Lip, 2009 10:36

bardzo ładne prace brawo cool
Mysza - Śro 08 Lip, 2009 10:56

Dziękuję pięknie za miłe komentarze mała100gosiu i buziaczku. kwiatek dla ciebie Właśnie wrzuciłam zdjęcie moich ostatnich prac do galerii na http://mariavitavere.deviantart.com. Mam nadzieję, że sie wam spodobają. Są tam między innymi zbliżenia już opublikowanego haftu i moje pierwsze kolczyki Wink
Buziaczki cmoknięcie

Violetta21 - Śro 08 Lip, 2009 20:08

Mysza super pracki cool hopla
Mysza - Wto 14 Lip, 2009 13:18

Witajcie! Nie mam za dużo czasu do obejrzenia wszystkich waszych galerii i prac i komentowania, ale postaram sie nadrobić. Jako że niedługo wyjeżdżam informuję, że w mojej galerii pojawiły się nowe zdjęcia, w tym mój pierwszy kawałek ubranka - czapeczka. http://mariavitavere.deviantart.com

Ja i moje słodkości -wkrótce chrześnica - Marcelinka.

Halkuk - Wto 14 Lip, 2009 14:55

Same śliczności cool Wspaniałe prace brawo
buziaczek - Wto 14 Lip, 2009 16:05

prześliczna czapeczka brawo
Elżbieta P. - Wto 14 Lip, 2009 20:28

śliczne maleństwo, fajna czapeczka brawo brawo
gabis - Śro 15 Lip, 2009 18:46

Mysza, brawo brawo brawo
Maleństwo cudowne!!!

ata30 - Pon 03 Sie, 2009 12:55

śliczna czapeczka brawo
Phoebe - Wto 04 Sie, 2009 17:35

Mysza, brawo brawo brawo
Mysza - Wto 01 Gru, 2009 11:12

Witam drogie forumowiczki!
Odzywam się po raz kolejny. Serdecznie dziękuję w tym miejscu Grażynie i Misi0808 za ich bezcenną pomoc. Zaczął się u mnie na dobre sezon na szydełko i w mojej galerii pojawiły się nowe prace. W tej chwili głównie kolczyki, które dostarczają mi mnóstwa zabawy przy ich kreowaniu. Obecnie jestem zawalona po uszy prezentami gwiazdkowymi. Mam do zrobienia dwie chusty (jedna juz na ukończeniu), obrus i bieżnik (do 15-tego). Oczywiście to dla starszych "matron" w mojej rodzinie, z których prawdopodobnie tylko jedna to doceni, a reszta pokręci nosem. Muszę jeszcze wymyślić coś na szybko dla moich ciotecznych w wieku 14, 11 i 2 lata. Może wy macie jakies dobre pomysły, które można będzie szybko wykonać?
Pozdrawiam bye

http://mariavitavere.deviantart.com/gallery/

jadzia59o - Wto 01 Gru, 2009 12:16

WITAM śliczne wszystkie prace

brawo brawo brawo

www.jadzia59.fotosik.pl

Mysza - Śro 02 Gru, 2009 15:03

Dzięki serdeczne jadziu59o. uklon Dzisiaj pojawiły się nowe. Jako że do świąt jeszcze daleko, a ja już zrobiłam pierwszy prezent i chcę się nim pochwalić wesoło mi umieszczam zdjęcie tutaj, a nie w galerii, do której ma dostęp osoba, która go otrzyma. Moja pierwsza w życiu chusta. Pięć dni roboty.

Myślicie, że spodoba się mojej ciotce? Wzór prezentowała na forum któraś z was i mimo że nie pamiętam która, jestem ogromnie wdzięczna. Ze względu na to, że sam wzór był za mały, musiałam kombinować, jak powiększyć chustę. Nie jestem w tym jeszcze zbyt dobra i osobiście nie przepadam za wzorem ananasa, ale jest w miarę łatwy do wykonania i to mnie przekonało. Poszedł prawie cały motek białej "Kalinki", ale ta biel prezentuje sie efektownie.

Violetta21 - Śro 02 Gru, 2009 20:24

chusta prezentuje się bardzo elegancko cool brawo brawo
buziaczek - Śro 02 Gru, 2009 22:11

przepiękna chusta brawo cool
Bożena- 2000 - Śro 02 Gru, 2009 22:45

Piękna. Czy ja czasami nie jestem Twoją ciotką? cmoknięcie
elka j. - Śro 02 Gru, 2009 23:05

Mysza napisał/a:
ta biel prezentuje sie efektownie

Efektownie to prezentuje się cała chusta wesoło mi Super cool brawo

Aniela41 - Czw 03 Gru, 2009 07:38

piekna brawo brawo brawo
halszka - Czw 03 Gru, 2009 07:55

Mysza
- piękna chusta , brawo ! brawo brawo brawo

Magda2702 - Czw 03 Gru, 2009 08:02

Piękna chusta!
Krakowianka - Czw 03 Gru, 2009 08:04

Fajna, napewno spodoba sie tak uroczy prezent.. cool bye bye
Mysza - Czw 03 Gru, 2009 10:00

Dziękuję wszystkim za tak miłe komplementy! Żeby mi się czasem w głowie nie poprzewracało wesoło mi zebalek
Bożena- 2000
Cytat:
Czy ja czasami nie jestem Twoją ciotką?

Niestety nie Very Happy. Nie mam ciotki o imieniu Bożena, ale mam mamę obdarzoną tym pięknym słowiańskim mianem. Nie powiem, jedna ciotka więcej to dużo radochy hopla - Kto chętny???

Mysza - Czw 03 Gru, 2009 10:01

Widzicie? Już mi odbija. wesoło mi wesoło mi wesoło mi