Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
beacia-24 - Nie 28 Gru, 2008 09:33
znalazłam w swoich zbiorach jeszcze taką zabłąkaną prackę. Przyleciały te korale do mnie z Tunezji. Jednak w oryginale były niezbyt wygodne w noszeniu dlatego przerobiłam je na swoją modłę - i starczyło jeszcze na kolczyki nawet . Wyglądają dość skromnie, ale dobrze się układają i nie są za ciężkie, oto one:
reni - Nie 28 Gru, 2008 10:15
| beacia-24 napisał/a: | | Wyglądają dość skromnie |
może i skromnie,ale są śliczne
ewusia401 - Nie 28 Gru, 2008 13:50
Piękne prace! jesteś wszechstronnie utalentowana BRAWO!!!
Beata T - Nie 28 Gru, 2008 15:15
Przepiękna biżuteria i to w jakiej ilości śliczne ubranka , a jabuszka bardzo uroczo wyglądają
jola373 - Nie 28 Gru, 2008 22:45
Zabłąkana biżuteria? Jak to się mogło stac? Jest prześliczna!!!!!!!!!!!!!
wiesia_33 - Pon 29 Gru, 2008 01:21
| beacia-24 napisał/a: | | Wyglądają dość skromnie |
Im skromniej tym ładniej (to moje zdanie).Biżuteria piękna
beacia-24 - Pon 29 Gru, 2008 09:09
reni, ewusia401, Beata T, jola373, wiesia_33, bardzo dziękuję za tyle miłych słów, tak miło się je czyta. Uskrzydlają i dopingują do tworzenia kolejnych dziełek.
| jola373 napisał/a: | | Zabłąkana biżuteria? Jak to się mogło stac? |
Przeskakiwałam ze strony na stronę i nie przyjrzałam się uważnie co jest na zdjęciu i dlatego ją pominęłam. Szybko jednak nadrobiłam zaległości
Przed wyjazdem postaram się jeszcze wstawić moje najnowsze dzieła i zaległy prezent dla chłopaka mamy na święta, gdyż pierwsze zdjęcie było dość niewyraźne, ale nic nie obiecuję.
bean - Pon 29 Gru, 2008 14:21
beacia-24, dziękuję Ci za tą galerię!!! Nareszcie mogę zobaczyć wszystkie prace zebrane razem.
Podziwiam Twój talent!!! Przepiękne prace!!!
Violetta21 - Pon 29 Gru, 2008 15:00
o jak fajnie wszystkie dzieła w jednym miejscu
biżuteria sylwestrowa miodzio !!!!!! chociaż ta ostatnia też mi się bardzo podoba !!!!!
basiaaa - Pon 29 Gru, 2008 18:48
| fruzia napisał/a: | piękny dorobek i taki różnorodny  |
Potwierdzam to
misia0808 - Pon 29 Gru, 2008 19:11
A to mi się niespodzianka poświąteczna trafiła. Nareszcie Beatko masz swoją galerię i mogę podziwiać Twoje prace. Ładnie to tak długo ukrywać takie skarby?
Dla mnie wszystko bomba, takie dopracowane i widać w tym duszę artysty. Będę tu stałym bywalcem
beacia-24 - Wto 30 Gru, 2008 00:08
bean, Violetta21, basiaaa, misia0808, dziękuję po stokroć za tyle miłych słów aż brak mi słów by wyrazić jak bardzo mnie one uskrzydlają. Jesteście kochane i nieocenione - bardzo Wam wszystkim dziękuję za takie ciepłe przyjęcie moich skromniutkich prac. Dodajecie skrzydeł.
Niestety przez kilka długich dni mnie nie będzie i już strasznie mi się zaczyna tęsknić na samą myśl, iż nie przeczytam i nie zobaczę nowości jakie zagoszczą na forum. Obiecuję jednak po powrocie z gór wszystko nadrobić. W zasadzie wyjeżdżam już dziś dlatego też chciałam złożyć życzenia - wiem, że przed czasem, ale nie będzie później jak
Kolejny Sylwester, lecz życzenia te same,
przyjemności w dotyku,
słodkości w przełyku,
dziergania owocnego
i dzieła niejednego,
szelestu w kieszeni
i słońca promieni,
100 koni lub 100 samochodów,
by do płaczu nigdy nie było powodu,
Byście zdrowi i weseli byli
i o wszystkim co najlepsze marzyli,
a jakby tego było mało
to życzę by się Wam to wszystko w 2009 Roku pospełniało.
Wstawiam jeszcze zdjęcia obiecane
Oto prezent świąteczny dla chłopaka mamy - przez całe święta ich nie mogłam poprawić - dopiero wczoraj udało mi się cyknąć fotki
Sylwestrowa biżuteria dla przyjaciółek - obie długawe i brzęczące - według upodobania przyszłych właścicielek (kolczyki i zawieszka na łańcuszek)
Raz jeszcze dziękuję za pochwały - życzenia najlepsza także składam   i zmykam choć na trzy godzinki się położyć jeszcze we własnym łóżeczku
Violetta21 - Wto 30 Gru, 2008 00:15
piękna jest ta biżuteria !!!!!!
Tobie też życzę wspaniałej zabawy
jola373 - Wto 30 Gru, 2008 00:24
beacia-24, przepiękna biżuteria!!!!!!!!!
Dziękuję za życzenia i wzajemnie - tego samego Ci życzę, a także szampańskiej zabawy!
marysia54 - Wto 30 Gru, 2008 00:25
Prace Twoje są przepiękne, zdolniacha z ciebie niesamowita!!!
Pozdrawiam!
iwonka - Wto 30 Gru, 2008 06:20
przepiękna biżuteria i ja dziękuję za życzenia i Tobie życzę wspaniałej zabawy
reni - Wto 30 Gru, 2008 08:23
bizu cudne
i tobie życzę wszystkiego dobrego
Szampańskiej zabawy!!!
nula - Wto 30 Gru, 2008 08:39
beacia-24, Ale zaszalałaś !!!
Wisz dobrze, że Twoja biżu strasznie mi się podoba !!!
A te ostatnie prace są po prostu rewelacyjne !!!
Mam nadzieję, że będziesz się wspaniale bawić w górach - życzę Ci tego z całego serca !!!!
małgośka - Wto 30 Gru, 2008 09:35
Beacia, biżu przecudnej urody. Masz wspaniałe pomysły i niezwykły gust.
Mam nadzieję, że w górach wreszcie odpoczniesz nasz Pracusiu.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku.
Spełnienia marzeń, wspaniałej pracy
i wielu oddanych i wiernych przyjaciół.
ata30 - Wto 30 Gru, 2008 14:04
wspaniałe biżuteria
Tobie również wszystkiego dobrego i udanej zabawy!!!
Elżbieta P. - Wto 30 Gru, 2008 17:24
Beacia, życzę Ci szampańskiego Sylwestra i wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a w górach dużo śniegu i dobrego wypoczynku [/b]
misia0808 - Wto 30 Gru, 2008 19:45
Beatko przecudna ta Twoja biżuteria. Taka gustowna. Strasznie mi się podoba.
Dziękuję za życzenia i Tobie także życzę wszystkiego najlepszego i szampańskiej zabawy. Ucałuj od nas góry
monika_b - Wto 30 Gru, 2008 22:38
Śliczna ta Twoja biżu, nie obrazilabym się jakby się gdzieś koło mnie zabłąkała | misia0808 napisał/a: | | Ucałuj od nas góry | nic dodac nic ując.
beacia-24 - Pon 05 Sty, 2009 11:55
Violetta21, jola373, marysia54, iwonka, reni, nula, małgośka, ata30, fruzia, misia0808, monika_b, bardzo dziękuję za miłe słowa są one dla mnie największą nagrodą
Chciałam także podziękować za życzenia co prawda odczytuję je dopiero dziś ale i tak jest mi niezmiernie miło.
W zasadzie wróciłam z soboty na niedzielę, ale zatrucie mnie tak rozłożyło, że nie miałam siły ruszyć ręką i nogą. Zawsze choruję dwa razy - jak zajadę na miejsce i jak wracam. Na szczęście nie trwa to długo, ale swoje muszę odcierpieć.
Góry są piękne zimą - zamierzam w przyszłym roku pojechać jeszcze raz. Mieliśmy mnóstwo atrakcji i wspaniałych gospodarzy. Piękne i cieplutkie pokoje, a jedzenia tak pysznego i w takich ilościach na żadnym innym wyjeździe nie miałam.
Sylwester był niezapomniany i wybawiłam się za wsze czasy
Wyjeżdżaliśmy z żalem i ze ściśniętym sercem. Wyjazd nam się udał i przywiozłam dla każdego jakiś drobiazg.
Starałam się coś haftować, ale niestety nie za wiele mi się udało - znajomi mi nie pozwalali - dlatego wykorzystywałam tylko poranne samotne chwile. Niestety do późnych godzin przesiadywali u nas - 12 osób w pokoju z 4-ma łóżkami to dla mnie za wiele, ale było nam bardzo miło i wesoło.
Czas zleciał nam tak szybko, że nawet nie wiem kiedy, co prawda w pierwszy dzionek leciał tak wolno, że wydawało nam się, iż nigdy nie minie.
Wyjazd był fantastyczny i trzeba będzie go powtórzyć.
Raz jeszcze dziękuję wszystkim za milutkie słowa i życzenia - Jesteście nieocenieni
P.S - góry ucałowane
marysia54 - Pon 05 Sty, 2009 23:17
beacia-24 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, po tak pięknie spędzonych dniach w górach. Uwielbiam góry, ale niestety już parę lat nie udało mi się wyjechać zimą , czego bardzo żałuję.
Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku!!!
|
|
|