Poszukuję - Poszukuję wzorków myszek i króliczków
Halkuk - Śro 05 Mar, 2008 18:56
| Nicky napisał/a: | | Halkuk, Mnie się spodobał ten króliczek co sie patrzy na ,,latajaca,, myszke...... narazie z nimi zamierzam zrobić podusie......ale twoja mysz chyba będzie następna bo bardzo mi sie spodobała......Ale mnie sie co drugi wzorek podoba;] i zamierzam go zrobic radocha .....więc trochę mi to zajmie... wesoło mi wesoło mi |
Najgorsze jest to że mi się podoba prawie wszystko Mam planów tyle , że życia nie starczy Z tym że górę bierze szydełko Mam schemacik Papieża JPII , prześliczny , kupiłam mulinki , dostałam nawet taki super tamborek - do przymocowania do stołu czy fotela itp i jakoś zabrać się nie mogę . Ale trzeba będzie bo właśnie się dowiedziałam że moja chrześnica ślub planuje - więc ciotka powinna jakiś piękny obrazek też wyhaftować z tej okazji
A króliczek jest słodziutki
GWIAZDA - Śro 05 Mar, 2008 21:14
Nie jest mnie ciężko zadowolić. Ja nie mam do was pretensji. Podobają mi się te wzorki bardzo tylko że są duże i zawierają dość dużo kolorków a ja nie mam zbyt dużo kolorów.
GWIAZDA - Śro 05 Mar, 2008 21:16
Nie yście o mnie tak źle. Ja nie jestem wybredna. Proszę mnie zrozumieć.
GWIAZDA - Śro 05 Mar, 2008 21:24
Mi się wzorki podobają prawie wszystkie tylko że nie mam kolorków tyle.
GWIAZDA - Śro 05 Mar, 2008 21:25
I proszę nie róbcie ze mnie potwora bo chyba nim nie jestem co????
Nicky - Czw 06 Mar, 2008 08:49
GWIAZDA,
Nie wiem czemu od razu sie tak denerwujesz. Nikt tu z Ciebie nie robi potwora. Osoby z forum zamierzały Ci pomóc. Przecież Cię nie zmusimy do wyhaftowania czegoś. Zrobisz jak będzie chciała. Widziałam na jednym blogu poduszke z tymi myszami z balonikami jak serduszka.....mało kolorów bo jak sie nie myle 4 a bardzo efektownie wyglada..
Pozdrawiam
GWIAZDA - Czw 06 Mar, 2008 14:25
Ale ja się nie denerwuję tylko próbowałam wytłumaczyć że wasze wzorki mi się bardzo podobają tyko że ja nie mam zbyt wielkiego wyboru kolorów. Bo na forum napisano mi że ciężko mnie zadowolić i dlatego napisałam.
dom_Klary - Czw 06 Mar, 2008 17:19
Skarbie, jeden zwój mulinki to koszt ok. 1.50. a więc????????????????????????
Przyjemności kosztują , ale chyba nie tak wiele
Pozdrawiam
GWIAZDA - Czw 06 Mar, 2008 19:20
Tak tylko że ja nie wyszywam muliną wiesz??????????????
I nie wiem dlaczego tak ostro reagujesz.
Nicky - Pią 07 Mar, 2008 14:10
| GWIAZDA napisał/a: | Tak tylko że ja nie wyszywam muliną wiesz??????????????
I nie wiem dlaczego tak ostro reagujesz. |
Szczerze mówiąc to ty zaczełas...a Dom_Klary chce Ci pomóc i uswiadomić że trzeba cieszyc sie z tego co sie ma....albo szukać coś samej po internecie jest wiele stronek z wzorami na które można wejsć. Uwież mi, forumowiczki, które z tobą dyskutują na forum nie sa twoimi wrogami (ja także). Wręcz przeciwnie.
Każdy ma prawo o coś poprosić, ale ty chyba troche przesadzasz z oczekiwaniami. NAPRAWDE CHCEMY CI POMOC!!!
A teraz stałaś sie nie miła. A szkoda bo osaby na tym forum są bardzo miłe i życzliwe, nie raz mi pomogły i jestem za to im wdzięczna. Są to wspaniałe osoby, które kazdemu chcą pomóc.... Jeśli z czymś sobie nie radzisz albo masz jakieś pytanie mozesz sie zapytać a napewno otrzymasz pomoc... I nie denerwuj się bo nikt Cię tu nie obraza, tylko chce Ci pomóc....
Pozdrwaim
dom_Klary - Pią 07 Mar, 2008 14:21
| Nicky napisał/a: | | GWIAZDA napisał/a: | Tak tylko że ja nie wyszywam muliną wiesz??????????????
Szczerze mówiąc to ty zaczełas...a Dom_Klary chce Ci pomóc i uswiadomić że trzeba cieszyc sie z tego co sie ma....albo szukać coś samej po internecie jest wiele stronek z wzorami na które można wejsć. Uwież mi, forumowiczki, które z tobą dyskutują na forum nie sa twoimi wrogami (ja także). Wręcz przeciwnie.
Każdy ma prawo o coś poprosić, ale ty chyba troche przesadzasz z oczekiwaniami. NAPRAWDE CHCEMY CI POMOC!!!
A teraz stałaś sie nie miła. A szkoda bo osaby na tym forum są bardzo miłe i życzliwe, nie raz mi pomogły i jestem za to im wdzięczna. Są to wspaniałe osoby, które kazdemu chcą pomóc.... Jeśli z czymś sobie nie radzisz albo masz jakieś pytanie mozesz sie zapytać a napewno otrzymasz pomoc... I nie denerwuj się bo nikt Cię tu nie obraza, tylko chce Ci pomóc....
Pozdrwaim  |
Słuchaj Nicky, ona nie rozumie, wali słowem jak toporem, dajmy spokój, nie warto.A Twoje i Halinki wzorki są cudne, dzięki serdeczne
Nicky - Pią 07 Mar, 2008 14:35
dom_Klary, Dzięki wilekie;]
Halkuk - Pią 07 Mar, 2008 16:51
| GWIAZDA napisał/a: | | I proszę nie róbcie ze mnie potwora bo chyba nim nie jestem co???? |
Nikt tak nie myśli !
| GWIAZDA napisał/a: | | na forum napisano mi że ciężko mnie zadowolić |
Przepraszam , jeżeli obraziłam Cię takim stwierdzeniem
Starałam się tylko pomóc . A wzorków nazbierało się sporo , i to w krótkim czasie
GWIAZDA - Pią 07 Mar, 2008 22:52
| Nicky napisał/a: | | GWIAZDA napisał/a: | Tak tylko że ja nie wyszywam muliną wiesz??????????????
Pozdrwaim  |
Ale ja Cię doskonale rozumiem. ja tylko poprosiła że jak ktoś ma jakieś wzorki jeszcze to żeby dał na stronkę. Czy to jest coś złego???Przecież ja nie chcę się z nikim kłócić na forum. I nie wiem dlaczego Dom_Klary tak ostro reaguje. Przecież ja jej nic nie zrobiłam.
GWIAZDA - Pią 07 Mar, 2008 22:57
Sama też oczywiście szukałam i znalazłam kilka schematów. Mam dość dużo prac.
A i Dom_Klarymi napisała jeszcze że mi nie pomoże to nie wiem czy tutaj panuje aż tak bardzo miła atmosfera. I ciekawe że tutaj są bardzo mili i pomocni ludzie. Może Tobie pomagają ale mi jakoś Dom_Klary nie chce pomagać.
A przecież ja sie z nikim nie kłóciłam. Nie wiem czemu wszyscy mają do mnie o coś pretensje.
Nicky - Sob 08 Mar, 2008 10:59
| GWIAZDA napisał/a: | Sama też oczywiście szukałam i znalazłam kilka schematów. Mam dość dużo prac.
A i Dom_Klarymi napisała jeszcze że mi nie pomoże to nie wiem czy tutaj panuje aż tak bardzo miła atmosfera. I ciekawe że tutaj są bardzo mili i pomocni ludzie. Może Tobie pomagają ale mi jakoś Dom_Klary nie chce pomagać.
A przecież ja sie z nikim nie kłóciłam. Nie wiem czemu wszyscy mają do mnie o coś pretensje. |
Każdy Ci chciał pomóc ale ty masz za duze wymagania i wcale nie jesteś miła. Przeczytaj swoje wczesniejesze posty....
GWIAZDA - Sob 08 Mar, 2008 13:33
Ja wiem co ja piszę. I ja nic takiego nie pisałam żeby obrażać innych. Wyszscy się mnie o byle co czepiają. Nie wiem o co wam wszystkim chodzi. Macie do mnie pretensje nie wiem o co. A tak w ogóle to nie jest temat do kłótni chyba. Tak mi się wydawało.
GWIAZDA - Nie 09 Mar, 2008 22:27
Króliczki są piękne tylko dość dużo pracy i czasu zajmą. Obecnie szyję króliczka i mam zamiar uszyć któregoś z tych co mi tutaj podesłsłyście. Tylko muszę najpierw skończyć tego. Ale są bardzo ładne. Króliczki bardzo lubię. I nadal poszukuję różnych innych wzorków myszek i króliczków tylko nie bardzo mi się udaje coś znaleźć. Jakbyście przypadkiem coś znalazły to bardzo bym prosiła.
PoZdRaWiAm SeRdEcZnIe
nula - Wto 11 Mar, 2008 20:07
GWIAZDA, Proszę bardzo - w swoich zbiorach znalazłam takie :
Tu są też malutkie myszki i zajączki
Przy okazji dziękuję dziewczyny za wszystkie wzorki, które tu wstawiłyście - są super.
GWIAZDA - Wto 11 Mar, 2008 21:18
Ojejku. Piękne są. Bardzo dziękuję. Przydadzą się na pewno. Bardzo dziekuje. Są świetne
|
|
|