To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prywatne galerie - Skromniutenki album z robótkami Fiubzdziu

bjanna - Czw 21 Lut, 2008 06:43

Fiubzdziu, wszystkie bardzo ładne cool hopla radocha
Zosia32 - Czw 21 Lut, 2008 10:44

Fiubzdziu bardzo ładne bolerka i kamizelka z golfem super cool
LidkaM - Pią 22 Lut, 2008 15:24

A czegóż Ty się czepiasz tego ostatniego dziergadła? kazanie Jest rewelacyjne. Zazdroszczę talentu i biegnę do robótek bo mi ochoty narobiłaś wielgachnej!!! hopla
małgośka - Pią 22 Lut, 2008 15:32

Śliczne bolerka i prześliczna kamizelka. uklon cool cool brawo brawo
Jesteś bardzo zdolna i nie wiem dlaczego album zatytułowałaś "skromniuteńki".
nie wolno bye

kath - Pią 22 Lut, 2008 19:30

Nie dość, że masz oko do fajnych projektów to jeszcze figurkę taką, że każdy model będzie na niej świetnie wyglądać - uzdolniona farciara zebalek
A golfika nie chowaj, bo bardzo ładny i dobrze Ci w nim.

Fiubzdziu - Sob 23 Lut, 2008 00:03

dziekuję :]

małgośka, LidkaM, i kath, dobrze, że choć Wam się podoba :] może jednak nie jest taki zły ten golf i założę go jeszcze raz Razz

kath, co do farciary, to geny moja Kochana Razz, z ewentualna reklamacją do rodziców. MOja mama przytyła dopiero po czwartej ciąży, a teraz znów jest chuda, a młódką już nie jest muszę dodać.

buziaczek - Sob 23 Lut, 2008 00:33

Fiubzdziu, rewelacyjne robótki, każde bolerko i golfik są przepiękne i bardzo starannie zrobione cool brawo cool brawo
avante - Sob 23 Lut, 2008 17:50

Golfik jest świetny. Wszystko mi się podoba ale ten golf wyjątkowo.
jola373 - Nie 24 Lut, 2008 12:01

Fiubzdziu, cool brawo cool
ola1996 - Nie 24 Lut, 2008 12:36

Super prace brawo brawo brawo Ja niestety nie umiem na drutach Sad
pocz - Nie 24 Lut, 2008 14:18

Fiubzdziu, świetne prace radocha
elka j. - Wto 26 Lut, 2008 00:24

Nie wiem, dlaczego narzekasz na golfik, bo wygląda fajnie, bolerka też!!! radocha cool radocha
Fiubzdziu - Wto 26 Lut, 2008 17:18

dziękuję za ciepłe słowa i pochwały golfu, o którego losie jeszcze nie zdecydowałam.

teraz drutuję sweter kimono(sandra 12/2004) i szalik dla babci mojego Ukochanego. Szalik prawie skończony, a sweter mi idzie jak krew z nosa. Z tytułu studiów mam teraz minimalnie mało czasu wolnego, który i tak muszę poświęcić na naukę, więc pewnie skończę go ok. czerwca. Załączam fragment, który zdążyłam wydziergać na feriach. Swoją droga przypomina mi gigantyczną macicę, i żeby nie było, że mam zboczenie zawodowe, to o zdanie spytałam osoby niezwiązane z medycyną Razz. kolor jest bardziej śliwkowy niż fioletowy, ale nie dam rady uchwycić prawdziwej barwy.

PS. jak się odmienia golf, bo forma dopełniacza: golfu brzmi śmiesznie. Jest jakaś polonistka na sali?

Bernadka - Śro 27 Lut, 2008 07:40

Fiubzdziu, brawo brawo
Fiubzdziu napisał/a:
jak się odmienia golf, bo forma dopełniacza: golfu brzmi śmiesznie. Jest jakaś polonistka na sali?
polonistką nie jestem tylko wychowawcą przedszkola ale wydaje mi się żę forma golfu jest poprawna hopla wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Violetta21 - Śro 27 Lut, 2008 08:51
Temat postu: Skromniuteńki album z robótkami Fiubzdziu
Tak super golfik cool brawo
monaliza200 - Pią 29 Lut, 2008 20:18

superaśne
cool cool cool

Grażyna - Czw 06 Mar, 2008 19:08

Ślicznie dziergasz brawo
daxiulka_nrw - Czw 06 Mar, 2008 21:06

brawo Naprawde piekne sa prace wszystkich uzytkowniczek forum...a rzeczywiscie ta fioletowa kamizelka jest genialna !!! Bardzo mi sie podoba. Ja dopiero kilka dni temu nauczylam sie podstaw czyli prawe oczka ...lewe oczka no i juz probuje cosik wymeczyc. Jestem w trakcie konczenia kamizelki na moja corke. Dobrze ze to mala kamizelka bo jakos mozolnie ida mi te poczatki Wink ...zazdroszcze talentu wesoło mi
dom_Klary - Pią 07 Mar, 2008 10:44

uklon uklon uklon dla fioletowej kamizelki, za wszystko zresztą brawo brawo
Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie

Fiubzdziu - Pon 14 Kwi, 2008 16:21

Skończyłam jednak wcześniej ten nieszczęsny sweter. oprócz swetra dorzucam szaliczek, i przerobione wdzianko brązowe (wydłużyłam całość i zmniejszyłam golf).

więcej w moim albumie

elka j. - Pon 14 Kwi, 2008 16:34

Bardzo fajne prace, brązowe wdzianko ładne zarówno przed jak i po przeróbce!!! cool cool cool
alienor - Pon 14 Kwi, 2008 18:31

brawo brawo brawo brawo piękne prace , brązowe wdzianko podoba mi sie teraz bardziej , ładnie leży cool cool cool
Fiubzdziu - Pon 14 Kwi, 2008 18:40

alienor napisał/a:
(...) brązowe wdzianko podoba mi sie teraz bardziej (...)

mi tez :]

dziękuje za pochwały :]

bjanna - Wto 15 Kwi, 2008 09:03

Fiubzdziu, śliczne prace cool wdzianko rzeczywiście lepiej wygląda po przeróbce radocha
Violetta21 - Wto 15 Kwi, 2008 10:32
Temat postu: Skromniuteńki album z robótkami Fiubzdziu
ten fiołkowy sweterek jak dla mnie miodzio mój kolorek zebalek
brązowe wdzianko jest śliczne cool brawo a szaliczek na przyszłą zimę jak znalazł bye