To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Moje Richelieu

Relana - Sob 05 Lip, 2008 14:29

Moja ostatnia praca
Gdzieś mi się zgubiło zdjęcie okrągłej serwety w kwiaty. Gdy znajdę to wkleję.

Halkuk - Sob 05 Lip, 2008 16:38

Śliczna cool brawo cool
alienor - Sob 05 Lip, 2008 18:02

Relana uklon uklon uklon uklon jesteś moim guru
Zosia32 - Nie 06 Lip, 2008 11:24

Relana, Masz piękną kolekcje serwet i innych ozdób zrobionych haftem Richelieu
jestem pod duży wrażeniem są wspaniałe i takie bardzo eleganckie brawo

Relana - Nie 06 Lip, 2008 16:15

Bardzo dziękuję. Czasami zastanawiam się czy to moje haftowanie to nie jest na pograniczu narkotyku. wesoło mi
Wieczorem, gdy nie mam zajętych rąk to brakuje mi czegoś puknąć się . Dopóki nie mam na materiale odrysowanego wzoru to nie mogę spokojnie usiedzieć hmm . Gdy już jest to wtedy wybieram. Jeden wieczór czytanie książki, drugi haftowanie. Tak to się uzbierało przez prawie cztery lata. hopla

LucynaM - Pon 07 Lip, 2008 11:28

Relana,śliczne serwety.. widzę,że masz kilka baaardzo ciekwaych wzorów wesoło mi swego czasu mama baaaardzo dużo haftowała, ale teraz nie wiem, czy została z 1 serwetka puknąć się tu w prezencie, tam...
bjutus - Pon 07 Lip, 2008 11:45

Cudne prace. Podziwiam cierpliwość Smile
Relana - Pią 18 Lip, 2008 17:01

No, odnalazłam zawieruszone zdjęcie dwóch serwetek, jedna duża druga malutka. Myślę, że obie fajne. Co do dużej mam jeszcze wzory na dwie albo trzy tej wielkości, różniące się kwiatkami.
halszka - Pią 18 Lip, 2008 17:44

Relana
- piękne prace , choć ta mniejsza serweta bardzo mi się podoba , to szczególnie zachwyciła mnie ta , którą pokazujesz wcześniej/wyżej - ta z ogonkiem he he he
- za wszystkie hafty wielkie brawa brawo brawo brawo

buziaczek - Sob 19 Lip, 2008 13:37

cudowne hafty, ogromne brawa dla twojej cierpliwości przy ich wyszywaniu cool brawo cool brawo
Relana - Pon 04 Sie, 2008 17:07

To ostatnie prace, pierwszy obrusik na szarym lnie natomiast drugi na dość grubej bawełnie

Teraz muszę zwolnić z robótkami, będę babcią hopla wesoło mi cool hurrraaa radocha
Moja synowa musi na razie leżeć, więc gotuję obiadki na dwa domy. Jako że lubię pichcić to nie odczuwam tego dotkliwie. Poza wszystkim bardzo, ale to bardzo się cieszę. radocha cool hopla wesoło mi hurrraaa

Zosia32 - Pon 04 Sie, 2008 18:40

Relana, Piękne , niezwykłe serwety haftujesz
życzę zdrowia dla synowej cmoknięcie

LidkaM - Wto 05 Sie, 2008 11:03

Cudowne prace!!!
I również dla synowej: wszystkiego dobrego!!! Niech dzidzia rośnie zdrowo!!!

Relana - Wto 05 Sie, 2008 12:21

Wielkie, wielkie buziaki dla Was love love love
bjanna - Wto 05 Sie, 2008 13:59

Relana, przepiękne prace brawo brawo brawo musisz być bardzo cierpliwa, żeby takie cacka robić uklon
Relana - Pią 08 Sie, 2008 21:43

bjanna napisał/a:
Relana, przepiękne prace brawo brawo brawo musisz być bardzo cierpliwa, żeby takie cacka robić uklon

Wiesz, że ja muszę bez przerwy ćwiczyć swoją słabą silną wolę?
Z tą cierpliwością jest naprawdę tak jak z robieniem makaronu. Skoro nie umiesz robić makaronu to na pewno nie cierpisz go robić, gdy się nauczysz to już nie odpychasz tej pracy od siebie.

Bernadka - Sob 09 Sie, 2008 16:33

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
ABA - Czw 18 Gru, 2008 16:15

Relano bardzo piekne Twoje prace. Duzo czasu spedziłas nad haftowaniem.Ja tez co jakis czas haftuję, ale takich pieknych serwet jeszcze nie miałam.
brawo brawo brawo brawo brawo
Powiedz mi czy Ty obdarowujesz rodzinkę swoimi pracami?
Ja w domu żadnej nie mam. Dzieci bardzo się cieszą z takich prezentów, a i wnuki juz tez się dopominają mieć pamiatkę po babci.

Aniela41 - Pon 22 Gru, 2008 11:51

Piekne te Twoje hafty,tez troche haftuje ale moje musza sie gleboko schowac przed Twoimi cool
ida - Pon 22 Gru, 2008 13:47

z wielką przyjemnością obejrzałam Twoje prace, haft Richelieu jest moim ulubionym (do zachwycania się - oczywiście), sama zrobiłam dawno temu jedną serwetkę i na tym się skończyło, ale znam smak tej pracy, dlatego tym bardziej podziwiam Twoje serwetki, są piękne
ewa6940 - Nie 14 Cze, 2009 11:48

Relana twoje prace są super i duże brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo