Nasze prace - chwalimy się - Decu elkaj
Bet - Nie 23 Gru, 2007 22:05
rewelacja a bobki to szok cudności
małgośka - Czw 27 Gru, 2007 15:38
Kolejne śliczne prace.
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:48
Małgosiu, Bet - pięknie dziękuję za miłe słowa,
a to kolejne bombki, ktorych nie zdążyłam pokazać przed Świętami:)
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:54
I jeszcze
Violetta21 - Pią 28 Gru, 2007 08:48 Temat postu: Prace elkaj Śliczne bombki ale najbardziej podoba mi się ta z chatką
maranta - Pią 28 Gru, 2007 09:05
Wspaniała kolekcja bombek
| Violetta21 napisał/a: | | najbardziej podoba mi się ta z chatką |
mnie również- jest bardzo nastrojowa
LucynaM - Pią 28 Gru, 2007 09:19
śliczne bombki, każda ma w sobie coś pięknego
buziaczek - Pią 28 Gru, 2007 09:39
elka j., cudowne bombki
małgośka - Pią 28 Gru, 2007 10:23
elka j., fantastyczne bombki.
Ja też chcę tak umieć. Skąd się nauczyłaś decu?
bjanna - Pią 28 Gru, 2007 12:03
| Violetta21 napisał/a: | | najbardziej podoba mi się ta z chatką | mi też, bo bardzo pachną świętami pozostałe też bardzo ładne
Lacrima - Pią 28 Gru, 2007 17:45
elka j. - Pią 28 Gru, 2007 21:38
Violu, Maranto, Lucynko, Buziaczku, Małgosiu, Bjanno, Marzenko - dzięki, dzięki, dzięki, jak miło czytać takie pochwały:)
Violu i Maranto - też bardzo lubię bombkę "chatkową"
Małgosiu - zaczynałam od warsztatów prowadzonych w Szczecinie przez Magiczną Chwilę, potem była dłuuuga przerwa, znów warsztaty, podpatrywanie dziewczyn na forach kaiem, gazetowym i oczywiście na forum Maranty i... zaczęłam ćwiczyć, przede wszystkim swoją cierpliwość, bo mi jej na początku brakowało:) zresztą wciąż się uczę metodą prób i błędów... tylko czasu nie można kupić w żadnym sklepie:(
amazonka - Pią 28 Gru, 2007 21:58
Elu piękna kolekcja przepięknych bombek.
Bet - Sob 29 Gru, 2007 05:14
| maranta napisał/a: | Wspaniała kolekcja bombek
| Violetta21 napisał/a: | | najbardziej podoba mi się ta z chatką |
mnie również- jest bardzo nastrojowa  |
a mnie wszystkie
malujesz na zwykłych bombkach szklanych?
normalny lakkier i crak?
jestem laikiem w tych sprawach
elka j. - Sob 29 Gru, 2007 12:48
Amazonko, Bet - bardzo się cieszę, że się Wam podobają moje bombki:)
Bet- wszystkie bombki są szklane, ozdobione motywami z serwetek papierowych, nie ma na nich kraka, bo krak jak na razie mnie nie kocha;) kraki dają efekt spękań. Może do przyszłego roku opanuję trudną dla mnie sztukę spękań;) Moje bombki są albo oklejone w całości serwetką, albo malowane i ozdobione tylko motywami z serwetki, a potem oczywiście lakierowane:) Niestety nie potrafię zrobić dobrych zdjęć i nie widać tego "błysku" lakieru, ale zapewniam, że jest:) Do tych bombek użyłam lakieru Dala, ale dziewczyny używają różnych lakierów, także tych ze sklepów budowlanych.
elka j. - Sob 29 Gru, 2007 15:11
komplet na biurko
komplet do kuchni
Jarka - Sob 29 Gru, 2007 15:46
podziwiam te Twoje cacka decu
bjanna - Nie 30 Gru, 2007 10:01
elka j., pięknościowe komplety
maranta - Nie 30 Gru, 2007 11:07
Wszystko cudne
rzenia - Nie 30 Gru, 2007 11:16
Piękne prace , bombki śliczne, ale te szybki w kuchennych drzwiczkach to marzenie.
Bet - Nie 30 Gru, 2007 15:46
| elka j. napisał/a: |
Bet- wszystkie bombki są szklane, ozdobione motywami z serwetek papierowych, nie ma na nich kraka, bo krak jak na razie mnie nie kocha;) kraki dają efekt spękań. Może do przyszłego roku opanuję trudną dla mnie sztukę spękań;) Moje bombki są albo oklejone w całości serwetką, albo malowane i ozdobione tylko motywami z serwetki, a potem oczywiście lakierowane:) Niestety nie potrafię zrobić dobrych zdjęć i nie widać tego "błysku" lakieru, ale zapewniam, że jest:) Do tych bombek użyłam lakieru Dala, ale dziewczyny używają różnych lakierów, także tych ze sklepów budowlanych. |
ja tez używam tych tradycyjnych lakierów ze sklepu budowlanego
a pytałam bo mnie się strasznie twje bomnki podobają i na przyszłość chciałam wiedziec jak robić
dzięki
Violetta21 - Nie 30 Gru, 2007 20:10 Temat postu: Prace elkaj Śliczne szafeczki do kuchni
elka j. - Nie 30 Gru, 2007 21:04
Dzięki dziewczyny za miłe słowa:)
Bet - pytaj, ile wlezie, jeżeli tylko będę umiała pomóc, to chętnie pomogę:)
elka j. - Nie 06 Sty, 2008 16:47
Wprawdzie Święta za nami, ale po Świętach kończyłam jeszcze dwie bombki. Za oknem pada śnieg, więc ta jedna jest jak najbardziej na temat obfotografowałam ją ze wszystkich stron Druga - aniołkowa, w rzeczywistości wygląda dużo lepiej, nie udało mi się oddać tego na zdjęciach
małgośka - Nie 06 Sty, 2008 16:58
Elu kolejne wspaniałe prace. Śliczne!
|
|
|