Fotografia - Co Wojtek zobaczył i sfotografował ?
Halkuk - Wto 15 Maj, 2007 13:31
Mazionta, dziękujemy
Mój Wojtek już jako uczeń technikum robił zdjęcia w kościele (na prośbę księdza) na potrzeby strony parafialnej - którą nawiasem mówiąc też sam zrobił . Pierwszy aparat kupił na "spółkę" z księdzem właśnie Od tego chyba się zaczęło . W tamtym roku w maju były wczesne komunie na parafii a zawodowy zamówiony fotograf się nie pojawił . Ściągnięto szybko Wojtka , ten pożyczył lepszy aparat i zrobił zdjęcia jak profesjonalista Rodzice byli bardzo zadowoleni . Nawet udało mu się zamówić w drukarni takie mini-albumiki na 2 zdjęcia ( bo takie miał właśnie robić fotograf ) . A do tego robił maturę akurat .
Mazionta, Twój mąż musi wierzyć w siebie ! Skoro potrafi i robi tyle tzn ze ma talent .
Wojtek ciągle coś tam doskonali , czyta książki , uczy się nowych technik .
Jest w tej chwili animatorem na oazie młodzieżowej w parafii , i robił zdjęcia legitymacyjne swoim podopiecznym . Wychodzi mu to całkiem nieźle
Zosia32 - Śro 16 Maj, 2007 09:56
Zdjęcia bardzo ładne gratulacje dla syna
Pozdrowienia
Mój album
http://zosia32.fotosik.pl/
Halkuk - Śro 16 Maj, 2007 16:38
Zosiu dziękujemy
mazionta - Sob 19 Maj, 2007 10:45
Halkuk wiara w siebie to podstawa sukcesu Drobnymi kroszkami (bardzo malymi ) mój mąż ja zdobywa. Po wakacjach ma zamiar zajac sie tym na "powaznie"- moze jakies male studio zobaczymy na ile fundusze pozwola.
Fajnie, że Twój Wojtek znalkazł sposób na zycie i że świetnie mu idzie Życze dalszych sukcesuw- i czekam na nowe zdjęcie
Halkuk - Sob 19 Maj, 2007 14:39
| mazionta napisał/a: | Halkuk wiara w siebie to podstawa sukcesu |
Święte słowa ! Życzę powodzenia !
Dziś może będą zrobione zdjęcia kopca w Piekarach Śląskich Jutro wstawię coś na pewno
Halkuk - Nie 20 Maj, 2007 17:29
No i kopca nie zrobił
Są natomiast takie zdjęcia - powstały wczoraj i w ciągu ostatnich dni

Violetta21 - Nie 20 Maj, 2007 17:42 Temat postu: Co Wojtuś zobaczył i sfotografował ? Halinka te też są super a zwłaszcza ta kózka
Halkuk - Nie 20 Maj, 2007 17:54
A tu zdjęcia z Nakła Śląskiego . Jest tam wspaniały zameczek ( pierwszy raz sama zobaczyłam go dopiero na zdjęciu ) i chyba unikalne drzewo TULIPANOWIEC . Zdjęcia był robić na prośbę pewnej nauczycielki
Tu ogromny stary buk 
Zameczek  
Tulipanowiec 
Madzia - Nie 20 Maj, 2007 18:59
Kolejne bardzo fajne zdjęcia. Choć ja uwielbiam fotografować i oglądać architekturę, tym razem najbardziej spodobał mi się motylek.
Elżbieta P. - Nie 20 Maj, 2007 21:22
Halinko, ależ śliczne są te zdjęcia ma chłopak talent
Violetta21 - Nie 20 Maj, 2007 23:56 Temat postu: Co Wojtuś zobaczył i sfotografował ? Tulipanowiec wygląda pięknie jak kwitnie Zdjęcia są ekstra
Halkuk - Pon 21 Maj, 2007 16:18
Viola, Madziu, Fruziu, dziękuję w imieniu syna
Violu - nie miałam okazji jeszcze widzieć tego drzewa , ale wyobrażam sobie że kwitnące naprawdę musi być piękne
bjanna - Pon 21 Maj, 2007 17:01
Halkuk, moje gratulacje Twój synek to zdolniacha, bardzo ładne zdjęcia
Halkuk - Pon 21 Maj, 2007 19:17
Bjanna, dziękuję
Violetta21 - Wto 22 Maj, 2007 08:07 Temat postu: Co Wojtuś zobaczył i sfotografował ? Halinko kwiatki są bardzo piękne i wygladają tak
Halkuk - Wto 22 Maj, 2007 18:52
Viola dzięki Rzeczywiście wygląda wspaniale
Sama robiłaś to zdjęcie ?
moslamawe - Śro 23 Maj, 2007 07:15
Halkuk, powiem krótko masz bardzo zdolnego syna
Halkuk - Śro 23 Maj, 2007 13:20
Moslamawe, dziękuję Ci bardzo
Halkuk - Śro 08 Sie, 2007 08:45
Tym razem Wojtek odwiedził Śląski Ogród w Świerklańcu - można tam zakupić wiele wyeksponowanych rzeczy , roślin , ryb Dlatego też , widoczne są karteczki z opisem . Miejsce jest urocze dlatego chcę Wam pokazać chociaż kilka zdjęć .

Tyle na dziś Zdjęć mam ok 90 więc jest w czym wybierać , Wam chcę pokazać te najładniejsze i najciekawsze :wesolek:
viburnum - Śro 08 Sie, 2007 11:16
Piękne zdjęcia!!! Miejsce rzeczywiście urocze, aż chce się je odwiedzić!
Halkuk - Śro 08 Sie, 2007 13:09
Viburnum, dziękuję Muszę przyznać że ja sama to miejsce znam tylko z tych fotografii . Wojtek był tam w sobotę też pierwszy raz - a wszystko przez wuja który szukał rybek do swojego "oczka" w ogrodzie . Bardzo mi się to miejsce spodobało , niebawem wstawię jeszcze kilka zdjęć
bjanna - Śro 08 Sie, 2007 13:37
śliczne zdjęcia miejsce urocze, wręcz jak z bajki
Violetta21 - Śro 08 Sie, 2007 20:38 Temat postu: Co Wojtuś zobaczył i sfotografował ? Halinka superowe te zdjęcia jak bajkowe
Ple Ple - Śro 08 Sie, 2007 22:09
Brawo dla Wojtka!
Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 08:09
Bjanna, Violetta21, Ple Ple, dziękuję w imieniu Wojtka
Kolejne fotki

|
|
|