To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Fotografia - Co Wojtek zobaczył i sfotografował ?

Halkuk - Wto 15 Maj, 2007 13:31

Mazionta, dziękujemy cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Mój Wojtek już jako uczeń technikum robił zdjęcia w kościele (na prośbę księdza) na potrzeby strony parafialnej - którą nawiasem mówiąc też sam zrobił . Pierwszy aparat kupił na "spółkę" z księdzem właśnie wesoło mi Od tego chyba się zaczęło . W tamtym roku w maju były wczesne komunie na parafii a zawodowy zamówiony fotograf się nie pojawił Sad . Ściągnięto szybko Wojtka , ten pożyczył lepszy aparat i zrobił zdjęcia jak profesjonalista hurrraaa Rodzice byli bardzo zadowoleni . Nawet udało mu się zamówić w drukarni takie mini-albumiki na 2 zdjęcia ( bo takie miał właśnie robić fotograf ) . A do tego robił maturę akurat Wink .
Mazionta, Twój mąż musi wierzyć w siebie ! Skoro potrafi i robi tyle tzn ze ma talent pax .
Wojtek ciągle coś tam doskonali , czyta książki , uczy się nowych technik Wink .
Jest w tej chwili animatorem na oazie młodzieżowej w parafii , i robił zdjęcia legitymacyjne swoim podopiecznym . Wychodzi mu to całkiem nieźle cool

Zosia32 - Śro 16 Maj, 2007 09:56

Zdjęcia bardzo ładne gratulacje dla syna cool cool cool

Pozdrowienia wesoło mi
Mój album
http://zosia32.fotosik.pl/

Halkuk - Śro 16 Maj, 2007 16:38

Zosiu dziękujemy uklon kwiatek dla ciebie cmoknięcie
mazionta - Sob 19 Maj, 2007 10:45

Halkuk wiara w siebie to podstawa sukcesu pax Drobnymi kroszkami (bardzo malymi Very Happy ) mój mąż ja zdobywa. Po wakacjach ma zamiar zajac sie tym na "powaznie"- moze jakies male studio hmm zobaczymy na ile fundusze pozwola.

Fajnie, że Twój Wojtek znalkazł sposób na zycie i że świetnie mu idzie bye bye Życze dalszych sukcesuw- i czekam na nowe zdjęcie kwiatek dla ciebie

Halkuk - Sob 19 Maj, 2007 14:39

mazionta napisał/a:
Halkuk wiara w siebie to podstawa sukcesu pax

Święte słowa ! uklon Życzę powodzenia ! cool

Dziś może będą zrobione zdjęcia kopca w Piekarach Śląskich wesoło mi Jutro wstawię coś na pewno hmm

Halkuk - Nie 20 Maj, 2007 17:29

No i kopca nie zrobił Sad
Są natomiast takie zdjęcia - powstały wczoraj i w ciągu ostatnich dni

Violetta21 - Nie 20 Maj, 2007 17:42
Temat postu: Co Wojtuś zobaczył i sfotografował ?
Halinka te też są super a zwłaszcza ta kózka zebalek brawo
Halkuk - Nie 20 Maj, 2007 17:54

A tu zdjęcia z Nakła Śląskiego . Jest tam wspaniały zameczek ( pierwszy raz sama zobaczyłam go dopiero na zdjęciu ) i chyba unikalne drzewo TULIPANOWIEC . Zdjęcia był robić na prośbę pewnej nauczycielki Wink
Tu ogromny stary buk

Zameczek

Tulipanowiec

Madzia - Nie 20 Maj, 2007 18:59

Kolejne bardzo fajne zdjęcia. Choć ja uwielbiam fotografować i oglądać architekturę, tym razem najbardziej spodobał mi się motylek. cool
Elżbieta P. - Nie 20 Maj, 2007 21:22

Halinko, ależ śliczne są te zdjęcia brawo brawo brawo brawo brawo brawo ma chłopak talent cool cool
Violetta21 - Nie 20 Maj, 2007 23:56
Tulipanowiec wygląda pięknie jak kwitnie bye Zdjęcia są ekstra kwiatek dla ciebie
Halkuk - Pon 21 Maj, 2007 16:18

Viola, Madziu, Fruziu, dziękuję w imieniu syna love kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Violu - nie miałam okazji jeszcze widzieć tego drzewa , ale wyobrażam sobie że kwitnące naprawdę musi być piękne wesoło mi

bjanna - Pon 21 Maj, 2007 17:01

Halkuk, moje gratulacje cool Twój synek to zdolniacha, bardzo ładne zdjęcia cool bye
Halkuk - Pon 21 Maj, 2007 19:17

Bjanna, dziękuję love cmoknięcie
Violetta21 - Wto 22 Maj, 2007 08:07
Halinko kwiatki są bardzo piękne i wygladają tak bye

Halkuk - Wto 22 Maj, 2007 18:52

Viola dzięki love Rzeczywiście wygląda wspaniale cool wesoło mi
Sama robiłaś to zdjęcie ?

moslamawe - Śro 23 Maj, 2007 07:15

Halkuk, powiem krótko masz bardzo zdolnego syna
Halkuk - Śro 23 Maj, 2007 13:20

Moslamawe, dziękuję Ci bardzo kwiatek dla ciebie love kwiatek dla ciebie
Halkuk - Śro 08 Sie, 2007 08:45

Tym razem Wojtek odwiedził Śląski Ogród w Świerklańcu - można tam zakupić wiele wyeksponowanych rzeczy , roślin , ryb Smile Dlatego też , widoczne są karteczki z opisem . Miejsce jest urocze wesoło mi dlatego chcę Wam pokazać chociaż kilka zdjęć .

Tyle na dziś wesoło mi Zdjęć mam ok 90 więc jest w czym wybierać , Wam chcę pokazać te najładniejsze i najciekawsze :wesolek:

viburnum - Śro 08 Sie, 2007 11:16

Piękne zdjęcia!!! brawo cool brawo cool brawo Miejsce rzeczywiście urocze, aż chce się je odwiedzić!
Halkuk - Śro 08 Sie, 2007 13:09

Viburnum, dziękuję love Muszę przyznać że ja sama to miejsce znam tylko z tych fotografii . Wojtek był tam w sobotę też pierwszy raz - a wszystko przez wuja który szukał rybek do swojego "oczka" w ogrodzie Smile. Bardzo mi się to miejsce spodobało , niebawem wstawię jeszcze kilka zdjęć wesoło mi
bjanna - Śro 08 Sie, 2007 13:37

śliczne zdjęcia cool hopla miejsce urocze, wręcz jak z bajki bye
Violetta21 - Śro 08 Sie, 2007 20:38
Halinka superowe te zdjęcia jak bajkowe cool hopla brawo
Ple Ple - Śro 08 Sie, 2007 22:09

Brawo dla Wojtka! brawo brawo
Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 08:09

Bjanna, Violetta21, Ple Ple, dziękuję w imieniu Wojtka love kwiatek dla ciebie love
Kolejne fotki wesoło mi