To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - chciałabym i boję się

viburnum - Czw 21 Lut, 2008 19:24

Ostatku wracaj do nas prędko!!! cmok Bez Ciebie forum to nie to samo!
ostatek7 - Śro 02 Kwi, 2008 18:10

HHHHUUUURRRRAAAAA!!!!!!
Jestem znowu z Wami W prezencie imieninowym los przyniósł mi magiczną wtyczkę i połączył z większym kawałkiem świata. Cieszę się ogromnie; nawet nie umiem powiedzieć jak bardzo... Dzisiejszą noc spędzę przed monitorem, bo zaległości mam ogromne.
Na razie WITAM WAS po raz kolejny i pozdrawiam z daglezjowego lasu, gdzie kwitną już fiołki i forsycje cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Halkuk - Śro 02 Kwi, 2008 18:15

Ostatek7, jak się cieszę ! Wspaniała nowina ! Witaj ponownie love kwiatek dla ciebie
kabyr - Śro 02 Kwi, 2008 18:56

Ostatek witaj cmoknięcie
alicja11 - Śro 02 Kwi, 2008 19:10

ostatek7, witaj ,jak milo,że do nas znowu dolączylaś cmoknięcie cmoknięcie
nula - Śro 02 Kwi, 2008 19:21

ostatek7, Bardzo się cieszę, że znowu jesteś a nami !!!! hurrraaa
Właśnie parę dni temu o Tobie myślałam, czy udało Ci się jakoś dorwać do internetu - no ale już jesteś, więc wszystko w porządku !!!!!

Madzia - Śro 02 Kwi, 2008 19:28

Czyli ten prezent na imieniny to również dla nas, bo znowu z nami jesteś!
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

bjanna - Śro 02 Kwi, 2008 20:49

ostatek7, a to ci radość hopla hopla hopla hopla hopla witaj, witaj kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Zosia32 - Śro 02 Kwi, 2008 21:18

Ostatku witaj witaj witaj serdecznie cmoknięcie love hopla
Batinta - Śro 02 Kwi, 2008 22:52

No to i ja się przywitam Ostatku kwiatek dla ciebie Zaintrygował mnie mój login w Twoim podpisie. Skąd się tam wziął? Nigdy nie miałyśmy przyjemności ze sobą rozmawiać, bo ja tu od niedawna jestem hmm
wiesia_33 - Śro 02 Kwi, 2008 22:59

Ostatku cieszę się bardzo z Twojego powrotu hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa
Witaj ponownie na forum kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

moslamawe - Czw 03 Kwi, 2008 11:01

cmok cmok cmok cmok nareszcie cmoknięcie
Martaaaa - Czw 03 Kwi, 2008 12:53

Musisz być niezwykłą osobą skoro na forum tyle radości z Twojego powrotu.Ja jestem tu,jedną z najmłodszych (oczywiście stażem), ale dołączam się się do tych radosnych powitań. kwiatek dla ciebie

Natychmiast zajrzałam do Twojego albumu. Jestem pod wrażeniem. To się nazywa prawdziwa pasja. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brawo uklon

milamirka - Czw 03 Kwi, 2008 19:42

Witaj Ostatku i dziekuje za pomoc kwiatek dla ciebie
ostatek7 - Czw 03 Kwi, 2008 23:00

Dziękuję Wam za powtórne powitanie... jeszcze jestem ździebko pogłupiała i jeszcze nie wierzę w własne szczęście. Oczywiście, podłączanie internetu nie obyło się bez problemów. Walnął sprzęt i tydzień żyłam jak w bajce - niczym królewnie Fionie: "było mi zielono"... bo monitor upodobnił się do trawki za oknem... "walnęła" wtyczka łącząca go ze stacją... tylko przez przypadek "odzyskał twarz" tzn. przynależne mu kolory... teraz przewód jest przywiązany drutem (obiecuję, że wymienię "zarazę" w najbliższej przyszłości). Rozbawionym nieśmiało przypominam, że komp Zygfryda jest związany recepturką... wesoło mi
I jestem Exclamation trochę marudna, trochę gorzka, ale jak zwykle, pełna optymizmu.
Zmobilizowałyście mnie do działania... i do wiary w to, że wystarczy chcieć... więc jak mogę nie być optymistką Question
I przepraszam dziewczyny, które w tym czasie nie dostały ode mnie odpowiedzi... przepraszam Proszę, dajcie mi szansę!

barbara 1 - Pią 04 Kwi, 2008 07:54

Witaj Ostatku cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
alienor - Pią 04 Kwi, 2008 07:58

O rajciu , kogo moje piękne oczy widzą kwiatek dla ciebie hurrraaa kwiatek dla ciebie Witaj Ostatku
Violetta21 - Pią 04 Kwi, 2008 22:13
Temat postu: chciałabym i boję się
Ostatku witam Cię z wielką radością kwiatek dla ciebie cmok cmoknięcie
Elżbieta P. - Sob 05 Kwi, 2008 21:20

cześć, cześć, cześć radocha jak miło znów Cię "widzieć" i "słuchać", jak się żyje na luzie? wesoło mi
elka j. - Sob 05 Kwi, 2008 22:49

Jak miło powitać Królową aniołów i pięknego słowa!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
maja1 - Sob 05 Kwi, 2008 23:14

Witaj kwiatek dla ciebie , fajnie że wróciłaś .Już się szykuję na podziwianie Twoich nowych prac .I mówiąc szczerze za kotkiem też się stęskniłam , tak człowieka potrafi dowartościować Wink
małgośka - Sob 05 Kwi, 2008 23:46

Jeszcze raz witam ponownie. Cieszę się, że jesteś znów z Nami.
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

ostatek7 - Nie 06 Kwi, 2008 22:37

cmoknięcie Dziewczyny drogie cmoknięcie czy nie uważacie, że powinnam zmienić nick, np. "początek", albo "od-nowa"... a zamiast kotka może powinna "uśmiechać się" Inga-Calineczka? No bo jak mam odwdzięczyć się za tyle serdeczności Question
bjanna - Pon 07 Kwi, 2008 06:57

ostatek7 napisał/a:
No bo jak mam odwdzięczyć się za tyle serdeczności
po prostu bądź a nami cmok cmok cmok cmok