Pogaduszki szydełkowe - Początkująca szydełkowiczka
Elcia - Czw 11 Maj, 2006 10:38
Witam! może i ja dopiszę się do listy nowych zarażonych. Stronkę przeglądam już od jakiegoś czasu ale dopiero dziś postanowiłam się zarejestrować. od niedawna szydełko jest moją pasją ale niestety jestem bardzo zajęta i nie mogę sobie pozwolić na bezkarne rozwijanie tej pasji. Bardzo cieszę się że powstało takie forum. Maranta gratuluję pomysłu! Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do grona pozytywnie zainfekowanych
Lacrima - Czw 11 Maj, 2006 11:03
Oczywiście że tak Teraz czekamy na twoje prace.
Elcia - Czw 11 Maj, 2006 11:14
bardzo chętnie je pokaze choć nie mam ich jeszcze za wiele. jak tylko nauczę się jak się wstawia zdjęcia i znajdę trochę czasu to pochwalę sie moimi skromnymi osiągnięciami
maranta - Czw 11 Maj, 2006 13:05
| Elcia napisał/a: | | Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do grona pozytywnie zainfekowanych |
Elcia, przyjmiemy z rozkoszą Miło, że się do nas przyłączyłaś
Madzia - Czw 11 Maj, 2006 18:49
Witam serdecznie koleżankę z Lublina!!!!
Elcia - Czw 11 Maj, 2006 19:20
Dziękuję za miłe powitanie nie ma co, swojsko się tu czuję
Ziuzia - Pon 15 Maj, 2006 22:25
Halou wszystkim,pozdrawiam wszystkich bo odważyłam się coś fajnego zapoczątkować w swoim życiu.Obserwuje was jakiś czas i jestem w szoku
Grażyna - Wto 16 Maj, 2006 13:13
Witaj elcia i Zuzia. Milego forumowania zyczę.
Anonymous - Sob 20 Maj, 2006 20:39
Pozwolicie,ze sie tutaj z przywitaniem podepne
Witalam sie juz w "powitalniku" ale ja tylko szydelkuje(amatorstwo totalne) wiec z Wami sie tutaj osobiscie przywitam :mrug: :mrug:
Dolaczam do klubu zainfekowanych imam nadzieje,ze mnie przyjmiecie
maranta - Sob 20 Maj, 2006 20:56
Witamy serdecznie Agnieszko
iris_iza - Wto 30 Maj, 2006 12:09 Temat postu: Jestem nowa na forum. Dzień Dobry!
Jestem nową osobą na forum. Moja przygoda z szydełkiem zaczęła się od obrębiania chusteczek w wieku dziecięcym. Następnie po 20 letniej przerwie zakupiłam kilka książek. Zrobiłam 2 serwetki i kilka motywów z "275 splotów". Wykonałam też 2 serwetki wymyślając wzór na poczekaniu. Podarowałam wszystko mojej Mamie na imieniny i Dzień Matki, była zachwycona. Okrutnie sie zapaliłam do szydełkowania, bo sprawia mi to wielką przyjemność a zarazem wycisza mnie i uspokaja - a ponieważ mam "trochę" problemów i bardzo potrzebuję skupienia, wyciszenia i tej chwili relaksu, którą może mi dać to moje hobby, a także chciałabym wykonać jeszcze wiele serwetek, a może i innych "cudowności". które mogłabym pozostawić na pamiątkę po sobie moim najbliższym, to pomóżcie proszę i podeślijcie mi na e-mail'a dobrze czytelne schematy robótek? Jeżeli sprawi to wam kłopot, to bardzo przepraszam.
Serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam każdego użytkownika forum serdecznie.
amelia - Wto 30 Maj, 2006 13:20
Witaj Iza w naszym forum, co do schematów to musiałabyś określić co ciebie interesuje, bo tu jest mnóstwo różności.
Pozdrawiam
Ania
Hala72 - Wto 30 Maj, 2006 13:59
witam nową zakręconą
barbara 1 - Wto 30 Maj, 2006 14:02
Witaj Iza
Zgadzam sie z Amelią,napisz w co mamy uderzyć
maranta - Wto 30 Maj, 2006 15:03
Witaj, Iza
iris_iza - Wto 30 Maj, 2006 15:26
Witajcie dziewczynki, dziękuję za przemiłe przywitanie. Jesteście urocze
Jestem na etapie serwetek, zrobiłam dopiero 4: 2xkwadratowe i 2xokrągłe, przy czym 2 z nich wymyśliłam sama. Z pewnością nie są one doskonałe, ale Mama była zachwycona.
Dziękuję za pomoc i czekam na wzorki.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników na forum i życzę miłego dnia
moslamawe - Śro 31 Maj, 2006 07:26
witaj Iza
Ada - Śro 31 Maj, 2006 16:44
Witaj Iza!
Zaglądnij tutaj i ściągaj do woli http://glinki.com/?l=cqcypc
a szczególnie
http://www.4shared.com/fi...onesa1.html?s=1
http://www.4shared.com/fi...esa2_a.html?s=1
http://www.4shared.com/fi...esa2_b.html?s=1
Tam sa bardzo fajne serwetki
pika15 - Czw 01 Cze, 2006 08:41
Iris_iza, Witaj w naszym gronie.
Penelopa - Nie 15 Paź, 2006 02:32
Witam wszystich bardzo serdecznie... Nie mogę powiedzieć że szydełkuję od niedawna bo to nie jest prawda...szydełkuję od dość dawna ale to nie jest ważne.. Najważniejsze że trafiłm na waszą stronkę Jest Fantastyczna Jest tutaj bardzo miła i przyjacielska atmosfera..
Maranto gratuluję pomysłu stworzenia takiego forum...Będę tutaj częstym gościem..Jeśli oczywiście pozwolicie..A teraz chyba położę się spać jednak..Jutro też jest dzień, prawda..Zgadnijcie dlaczego siedzę tak długo??oczywiście!!Szydełkuję..Kończę bluzkę, którą wyślę mojej córce do USA..I mam nadzieję ze będzie się podobała..Do jutra..Moze wypijemy poranną kawkę..Papa
maranta - Nie 15 Paź, 2006 08:32
Penelopa, witaj
Cieszę się, ze stronka przypadła Ci do gustu
Zanim bluzka poleci do USA, koniecznie nam ją pokaż, na inne prace też chętnie rzucimy okiem, więc się chwal ile wlezie, bo my to lubimy baaaardzo
Penelopa - Nie 15 Paź, 2006 16:23
Oczywiście moja droga Maranto..Obiecuje że przed "wylotem" wszystkie zobaczycie bluzeczkę..Mam jeszcze kilka bluzek które warto zobaczyc chociażby ze względu na fason...Jednak to co znalazłam u Was to po prostu mistrzostwo świata Już mnie swędzą rączki żeby zabrać się za coś innego...Często zresztą mam 2-3 rzeczy w robocie..Nie nudzę się dzięki temu...
Wracam do pracy... Odezwę się ...
krzysztofina - Pią 20 Paź, 2006 23:09
No wiec Penelopo-ciekawość nas zżera i nie mozemy sie już doczekać tych cudowności
malgosia75 - Pią 05 Sty, 2007 11:56
Witam, dzisiaj dołączyłam do Was. Mam nadzieję, że pomożecie mi, dopiero zaczynam dziergać. Na razie poza szalikiem i czapką nic mi nie wychodzi. Ale uzbrajam sie w cierpliwość!
aga kuśmierz - Sob 06 Sty, 2007 17:59
Kochane dziewczyny,witam Was serdecznie,też jestem osobą początkującą wydziergałam zaledwie serwetkę i dwie zakładki(filetem) i w związku z tym mam prośbę nie bardzo orientuję się na forum i nie umiem odnaleźć się ,szukam jakichś prostych wzorów na serwetki filetowe właśnie,może mi pomożecie,będę Wam bardzo wdzięczna
|
|
|