To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Frywolitki AGarte na powitanie ;)

darka - Pią 13 Lip, 2012 16:40

Prześliczne frywolitki!!! brawo
Inez87 - Sob 14 Lip, 2012 08:12

pięknie ci wychodzi. brawo podziwiam. Nie wiem czy o takie kółeczka ci chodzi ale znalazłam coś takiego
http://www.jm-pasmanteria...ania-szydelkiem

Kelmuska - Sob 14 Lip, 2012 11:58

Inez87, jesteś wielka. Dzięki za ten link z kółkami cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Inez87 - Sob 14 Lip, 2012 17:45

nie ma za co. Czekam z niecierpliwością za frywolitkami Smile
beacia-24 - Nie 15 Lip, 2012 13:04

AGarte, wspaniałe prace, ale nie ukrywam, że prezentujesz nam tylko małą cząstkę swego talentu gdyż Twoje ołówkowe cuda po prostu wbiły mnie w krzesło.
Podziwiam wielki talent brawo brawo brawo brawo brawo

AGarte - Nie 15 Lip, 2012 14:57

Kelmuska:
Cytat:
oooooooo, ja też trochę grywam.

Jak miło Wink Same artystyczne dusze tutaj;) Ja to już od dawna gram nawet mniej niż trochę:( Jednak jeśli nie ćwiczy się systematycznie, to potem coraz trudniej wrócić do formy... ale sentyment do pianina/fortepianu będę mieć zawsze. Nie ma piękniejszego instrumentu Wink

Inez87:
Cytat:
pięknie ci wychodzi. podziwiam. Nie wiem czy o takie kółeczka ci chodzi ale znalazłam coś takiego
http://www.jm-pasmanteria...ania-szydelkiem

Inez, i ja ślę podziękowania za kółeczka ;D Dokładnie o coś takiego by mi chodziło...kółka ok. 3 cm i tak każde mniej więcej 0,5cm grubości Wink

beacia-24:
Cytat:
AGarte, wspaniałe prace, ale nie ukrywam, że prezentujesz nam tylko małą cząstkę swego talentu gdyż Twoje ołówkowe cuda po prostu wbiły mnie w krzesło.
Podziwiam wielki talent

Chyba się zarumienię od tych komplementów Wink Dziękuję Ci bardzo cmoknięcie
A ołówka tutaj nie prezentowałam, bo to forum o innego rodzaju twórczości, więc nie chciałam się wychylać ;D