To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Kalima - Wto 05 Lis, 2013 08:23

Pięknie uszyta sukienka i zrobiony pięknie sweterek brawo brawo I mogę sobie tylko wyobrazić, że w innym kolorze hahahihi (przepraszam, ale nic nie poradzę na to, że nie lubię różu...Niektórzy tak po prostu mają wesoło mi)
emma40 - Wto 05 Lis, 2013 09:30

Ładne ubranka , świetnie się w nich prezentujesz brawo brawo brawo .
Ulik - Wto 05 Lis, 2013 10:17

Ja nienawidzę szyć, więc tym bardziej podziwiam Twoje prace. Zdolniacha jesteś brawo
ABA - Wto 05 Lis, 2013 10:53

Lamiko cudownie wyglądasz w tych przepięknych ciuszkach. Tylko podziwiać. Dobrze, że jestem w podeszłym wieku, bo bym zaczęła zazdrościć tych talentów.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo cmoknięcie

ciapara - Wto 05 Lis, 2013 14:18

Cudo w cudzie... brawo
Krakowianka - Wto 05 Lis, 2013 15:13

zdolna z Ciebie kobietka! sukienka śliczna uklon uklon uklon chociaż mam jedną uwagę wesoło mi jesteś młodą osóbką, masz superrrr nogi więc sukieneczka powinna być krótsza!!!! jeszcze zdążysz nosić takie długości......
sweterki są cudne, świetnie dopełniają sukienkę i nie tylko cool brawo

lamika88 - Wto 05 Lis, 2013 17:10

Dzięki dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Krakowianka, nie Ty pierwsza mówisz o długości sukienki wesoło mi I odpowiem jak wszystkim innym - to jest sukienka jesienna więc długość do połowy kolana jest jak najbardziej ok, w każdej krótszej jest mi o tej porze roku za zimno hahahihi Latem szyję krótsze ale na jesień i zimę będzie zawsze taka długość wesoło mi
ciapara - Wto 05 Lis, 2013 17:50

lamika88, musi być miejsce na zimowe gaciory z nogawką Smile
nismon - Śro 06 Lis, 2013 13:56

Piękna sukienka i piękne sweterki i pięknie je prezentujesz! cool brawo brawo
lamika88 - Śro 06 Lis, 2013 14:08

Cytat:
no właśnie hahahihi hahahihi nismon, jasny sweterek akurat prezentuje siostra bye
nismon - Śro 06 Lis, 2013 15:25

Kamilko,jak weszłam na bloga to i zobaczyłam swoja pomyłkę,ale jesteście takie do siebie podobne,że wybacz..... wesoło mi uklon
lamika88 - Śro 06 Lis, 2013 18:57

nismon, wybaczam kwiatek dla ciebie Nie Ty jedna się pomyliłaś wesoło mi W końcu jesteśmy bliźniaczkami... Na zdjęciu wychodzimy bardzo podobnie... w rzeczywistości ja jestem pół głowy wyższa i mam trochę inną figurę... hopla
Krakowianka - Śro 06 Lis, 2013 19:57

ciapara napisał/a:

aaaaaaaa..... chyba że tak, to się już nie trzepiam, zdrowie najważniejsze!! wesoło mi

danfi - Pią 08 Lis, 2013 17:45

REWELACJA!!! cool
jokul - Pią 08 Lis, 2013 22:44

Ten malinowy sweterek bardzo przypadł mi do gustu. Sukienka i drugi sweterek też są "czaderskie".
misia0808 - Nie 10 Lis, 2013 20:56

Piękna sukienka i piękne sweterki brawo brawo
lamika88 - Sob 14 Gru, 2013 20:57

Bardzo dziękuję za tyle miłych słów na temat moich ostatnich prac cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Dzisiaj już świątecznie hopla

Niestety te Święta ozdoby spędzą w kartonie bo wbrew pierwotnym założeniom nie uda nam się przeprowadzić przed Świętami a niestety w kawalerce nie mam gdzie postawić odpowiedniej choinki puknąć się Ale za rok już na pewno będą wisieć na mojej własnej choince w moim własnym salonie wesoło mi hopla

Dodatkowo brałam udział w prywatnej wymiance z misia0808 wesoło mi Ja dostałam wspaniałe koszyczki, które idealnie będą pasowały do mojej nowej łazienki i w sumie też salonu hopla

A ja zrobiłam dwa komplety frywolitkowej biżuterii... Niestety mam sklerozę i nie zrobiłam zdjęć przed wysyłką wściekły Mam tylko dwa zdjęcia robione telefonem jeszcze w trakcie prac nad biżuterią...

Kamoni - Sob 14 Gru, 2013 21:12

brawo brawo brawo brawo brawo
Apak - Sob 14 Gru, 2013 22:07

Śnieżynki zmieszczą się w kawalerce choćby na oknie wesoło mi To zawsze coś. A z przeprowadzką zdążycie w odpowiednim czasie - lepiej trochę poczekać niż robić wszystko na szybko.
Piękne aniołki i bardzo udana wymianka cool

alszka - Sob 14 Gru, 2013 22:33

A czy śnieżynki koniecznie muszą wisieć na choince? Zawsze mogą zawisnąć w oknie - nawet w kawalerce jakieś okno przecież musi być. No a żeby nie czuły się samotnie, to na parapecie mogą im towarzyszyć aniołki - i komu tu potrzebna choinka! wesoło mi
Śliczne ozdoby, a biżuteria cudna - ja jestem po prostu fanką frywolitkowej biżuterii cool cool cool

Jarka - Nie 15 Gru, 2013 10:09

uklon cool cool uklon
alszka napisał/a:
Śliczne ozdoby, a biżuteria cudna

Pysiatom - Nie 15 Gru, 2013 10:54

Ozdoby są piękne, a prezenty wymiankowe są prześliczne. brawo brawo brawo
żabka - Pon 16 Gru, 2013 06:40

Świetne ozdoby brawo brawo brawo

Choinka im do niczego nie potrzebna, mogą wisieć w oknie lub pod lampą wesoło mi

kabyr - Pon 16 Gru, 2013 11:45

Dziewczyny mają rację.
Szkoda chować tak ładne ozdóbki w szufladzie.
Możesz nawet kupić gałązki świerku
i wstawić do słoika i ozdobić Twoimi dziergotkami.
Pomyśl nad tym.

Jessi - Pon 16 Gru, 2013 12:33

śliczne prace cool cool cool