To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

siebusania - Pon 21 Paź, 2013 09:46

lamika88, świetne wszystko cool
lamika88 - Pon 21 Paź, 2013 17:28

Aż czerwienię się od tych wszystkich komplementów co by tu... co by tu... co by tu... Bardzo dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

jokul mi zrobienie 56 zaproszeń zajęło jakieś półtora miesiąca wieczorami, także czasu masz na prawdę dużo bye

jokul - Pon 21 Paź, 2013 17:53

lamika88 napisał/a:
jokul mi zrobienie 56 zaproszeń zajęło jakieś półtora miesiąca wieczorami, także czasu masz na prawdę dużo bye

OK. Dziękuję za informację - mam zrobić ok. 100 zaproszeń więc wezmę się powoli do pracy.

Apak - Pon 21 Paź, 2013 19:48

Podziwiam! cool
ABA - Pon 21 Paź, 2013 21:05

Lamiko Twoje prace są jak zwykle bardzo oryginalne i dopracowane. Podziwiam, bo rzadko się zdarza, by przyszła panna młoda sama zadbała o takie szczegóły.
cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo cmoknięcie

lamika88 - Pon 21 Paź, 2013 22:43

ABA napisał/a:
Lamiko Twoje prace są jak zwykle bardzo oryginalne i dopracowane. Podziwiam, bo rzadko się zdarza, by przyszła panna młoda sama zadbała o takie szczegóły.
cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo cmoknięcie

Dziękuje cmoknięcie cmoknięcie A ja właśnie chcę aby ten dzień był wyjątkowy pod każdym względem i żebyśmy nie tylko My wspominali go z uśmiechem na twarzy ale również żeby goście zapamiętali ten dzień na długo i żeby takie właśnie drobiazgi przypominały im o tym jak fajnie bawili się tego dnia z nami cmoknięcie Dla gości też szykuję drobiazgi w podziękowaniu za spędzenie z nami tego wyjątkowego dnia cmoknięcie Szyję woreczki z surówki bawełnianej, maluję na nich malutki element i nasze inicjały a w środek włożymy jakieś orzechy w lukrze albo cukierki i oczywiście przewiązane będą brązowym sznurkiem żeby był zachowany taki wiejski klimat hopla

Ainer - Pon 21 Paź, 2013 23:07

wszystko cudowne brawo powodzenia kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Runa - Wto 22 Paź, 2013 10:07

lamika88 napisał/a:
Dla gości też szykuję drobiazgi w podziękowaniu za spędzenie z nami tego wyjątkowego dnia cmoknięcie Szyję woreczki z surówki bawełnianej, maluję na nich malutki element i nasze inicjały a w środek włożymy jakieś orzechy w lukrze albo cukierki i oczywiście przewiązane będą brązowym sznurkiem żeby był zachowany taki wiejski klimat hopla

podziwiam cool

we_st - Wto 22 Paź, 2013 10:42

Kamilko twoja mama musi pękać z dumy, że ma taką córkę. Piękne rzeczy tworzysz
Jarka - Nie 27 Paź, 2013 07:47

cool cool
kabyr napisał/a:
świetny.

Mariola - Nie 27 Paź, 2013 08:15

Kamilko sweterek śliczny zaproszenia również brawo brawo brawo
lamika88 - Nie 03 Lis, 2013 12:07

Dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie W końcu udało mi się ogarnąć i mam czas na robótki. W życiu zawodowym ciężko ale za to życie prywatne układa się wspaniale więc nie będę narzekać bo mam cudowne osoby, które mnie wspierają i są ze mną zarówno w tych dobrych jak i złych chwilach. Najbardziej oczywiście wspiera mnie narzeczony bo jest ze mną cały czas, widzi mnie jak wracam załamana z pracy lub cieszy się razem ze mną z sukcesów.

Ale dość prywaty... wesoło mi

Dzisiaj chciałam się pochwalić nowymi pracami bye

1. Sukieneczka z wykrojów PAPAVERO:

2. Sweterek "Colors of Kauai" ze wzoru Hani Maciejewskiej.

3. I po raz kolejny - "Ruby" ze wzoru Effci.

Po więcej zdjęć zapraszam na bloga kwiatek dla ciebie Na blogu również historia o tym jak udało mi się zaoszczędzić 200 zł... hahahihi hahahihi

siebusania - Nie 03 Lis, 2013 12:59

lamika88, swietne prace brawo brawo
Apak - Nie 03 Lis, 2013 18:25

Pięknie się prezentujesz! wesoło mi cool cool cool
Runa - Nie 03 Lis, 2013 21:42

Ale ty zdolna kobieta jesteś uklon
marysia54 - Nie 03 Lis, 2013 22:20

lamika88 Śliczna sukienka i równie piękne sweterki brawo brawo brawo brawo brawo brawo uklon uklon uklon uklon
elcja27 - Nie 03 Lis, 2013 23:10

bardzo elegancko wyglądasz, świetne połączenie kolorów i takie twarzowe brawo
ewasd - Pon 04 Lis, 2013 06:46

brawo brawo brawo
anle - Pon 04 Lis, 2013 07:09

Śliczne prace brawo brawo
Sylwia B. - Pon 04 Lis, 2013 07:47

Sukienka cudna,wspaniale wykrojona cool
izetta - Pon 04 Lis, 2013 10:33

Ale sliczna sukienka Smile radocha
Pysiatom - Pon 04 Lis, 2013 12:59

Śliczna sukienka i sweterki. brawo brawo brawo
kabyr - Pon 04 Lis, 2013 13:03

lamika88, jaka Ty jesteś zdolna dziewczyna.
Cudownie wyglądasz w sukience.
Bardzo twarzowy kolor. cool

Elżbieta P. - Pon 04 Lis, 2013 20:08

śliczną sukienkę sobie uszyłaś i te sweterki są śliczne brawo
Ainer - Pon 04 Lis, 2013 20:19

nic dodać uklon uklon uklon cmoknięcie