To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

Mariola - Pon 24 Paź, 2011 08:15

Świetny szal sie zapowiada jak wszystkie twoje dzieła brawo brawo brawo brawo brawo brawo
saba52 - Pią 28 Paź, 2011 21:30

Znów powiadomień nie dostałam wrrrrr!!!!!
a tu taki piekny szal sie zapowiada: brawo brawo brawo
Tym wzorem robiłam moją białą bluzeczkę z lykrą i z tej książki o której
SoWa pisze,to jest chyba jedyny do wykorzystania.

Bożena- 2000 - Nie 30 Paź, 2011 22:48

Uf... ale pięknie się ten szal zapowiada. A nazwa SoWa, sówka ma rację cudaczna . cmoknięcie cmoknięcie
ciapara - Pon 31 Paź, 2011 20:53

mariola196412, saba52, Bożena- 2000, dziekuje Smile
Nie ukrywam ze bardzo powoli sie dlubie ten szal... korci mnie zeby robic kilka rzeczy rownoczesnie z tym szalem (zeby nie zglupiec) ... chociaz bardzo tego nie lubie....

ciapara - Nie 06 Lis, 2011 11:13

Popelnilam kilka prac... ale jeszcze nie moge pokazac...
A dzisiaj pokaze mitenki dla Ani-maranty
Wzor moja swobodna wariacja na temat warkoczyka...
Taki kolaz zrobila Ania
http://maranciaki.pl/foru...php?pic_id=1165
a to moja uboga wersja

bye

M. - Nie 06 Lis, 2011 11:31

Agnieszko, mitenki to dobry przerywnik miedzy dużymi pracami cool

mitenki cool fajna włóczka!!!

lamika88 - Nie 06 Lis, 2011 11:46

Super cool cool cool
Violetta21 - Nie 06 Lis, 2011 12:16

świetne mitenki i super jest ta włóczka cool brawo
mięta - Nie 06 Lis, 2011 12:38

Bardzo ładne Smile
ciapara - Nie 06 Lis, 2011 13:39

M., lamika88, Violetta21, mięta, dziekuje Smile
Duza praca powstaje tez wlasnie ten koronkowy szal... bardzo drobne oczka... jestem mniej wiecej w 1/3 pracy... kiedy ja to skoncze...???
Poza tym ostrze sobie zeby na sweterek- kocyk dla corki w stylu Mao ... i zobowiazalam sie mezusiowi sweterek czarny z mikrofibry dlubnac... nitki juz poszykowane hahahihi

saba52 - Nie 06 Lis, 2011 13:54

Bardzo bardzo ładne cool brawo brawo brawo
Jarka - Nie 06 Lis, 2011 14:30

Violetta21 napisał/a:
świetne mitenki i super jest ta włóczka
cool cool cool
M. - Nie 06 Lis, 2011 14:59

ciapara napisał/a:
M., lamika88, Violetta21, mięta, dziekuje Smile
Duza praca powstaje tez wlasnie ten koronkowy szal... bardzo drobne oczka... jestem mniej wiecej w 1/3 pracy... kiedy ja to skoncze...???
Poza tym ostrze sobie zeby na sweterek- kocyk dla corki w stylu Mao ... i zobowiazalam sie mezusiowi sweterek czarny z mikrofibry dlubnac... nitki juz poszykowane hahahihi

ja kiri dla koleżanki robiłam cały miesiąc!!! momentami żałowałam,że się podjęłam robić (1250m/10 dkg) i choć sama bym chciała tez mieć kiri, tak cieniusia nitka mnie przeraża co by tu...

kabyr - Nie 06 Lis, 2011 15:04

Aga ale dużo prac przed Tobą.
Domyślam się, że to wszystko na święta ma być gotowe.

misia0808 - Nie 06 Lis, 2011 18:34

Aga śliczne mitenki zrobiłaś dla Ani brawo
jadzia59o - Nie 06 Lis, 2011 18:37

mitenki są świetne

brawo brawo brawo

ciapara - Nie 06 Lis, 2011 19:13

saba52, Jarka, M., kabyr, misia0808, jadzia59o, dziekuje serdecznie za wszystkie wpisy i za kciukaski takze Smile
M.,
Cytat:
ja kiri dla koleżanki robiłam cały miesiąc!!! momentami żałowałam,że się podjęłam robić (1250m/10 dkg) i choć sama bym chciała tez mieć kiri, tak cieniusia nitka mnie przeraża

Wiesz co ta nitka co mam teraz to niewiele grubsza jest niz nitka do szycia ... hahahihi
a jednak po poczatkowym szoku wchodzi sie w tzw dryl i juz sie dzierga... przeraza tylko tempo przyrastania robotki.... slimacze...
Powiem Wam nawet ze jak tak sie dlubie z tym szalem to powaznie rozwazam wyciagniecie po nowym roku swojego obrusa szydelkowego elementowego i moze... hm... wykonczenia go... wesoło mi

dehajola - Nie 06 Lis, 2011 22:11

mitenki urocze i faktycznie ciekawa włoczka brawo brawo
Wredula - Pon 07 Lis, 2011 06:12

Piękne mitenki cool
ciapara napisał/a:

Powiem Wam nawet ze jak tak sie dlubie z tym szalem to powaznie rozwazam wyciagniecie po nowym roku swojego obrusa szydelkowego elementowego i moze... hm... wykonczenia go... wesoło mi

no tak po takim wyzwaniu to obrus będzie mały pikuś wesoło mi

marysia54 - Pon 07 Lis, 2011 23:24

Super mitenki brawo brawo brawo brawo brawo brawo
ciapara - Wto 08 Lis, 2011 08:26

dehajola, Wredula, marysia54, dziekuje bardzo za miłe wpisy Smile

Wymiankowa galeria sie ukazala wiec moge pokazac swoje prace na wymianke dla izetty

dehajola - Wto 08 Lis, 2011 09:29

no no - zaszalałaś - super brawo brawo brawo
izetta - Wto 08 Lis, 2011 10:07

ciapara, szalik mam właśnie na sobie Smile branzoletkę też noszę, a różyczka cieszy oko na biurku w domu, jak siadam do komputera SmileA o rękawiczkach to szkoda gadać, bo "ukradły" mi je dwa domorosłe krasnale Razz
cmoknięcie dziękuję raz jeszcze za te cuda

Violetta21 - Wto 08 Lis, 2011 10:41

piękne wymiankowe prezenciki zrobiłaś cool
ciapara - Wto 08 Lis, 2011 11:18

dehajola, Violetta21, dziekuje Smile starałam sie Smile
izetta, gdzie tam mojej bransoletce do bransoletki od nuli no ale jak sie cos robi pierwszy raz to łatwo nie jest. Na pewno jest jedna jedyna hahahihi
Przykro mi z enie przewidzialam operatywnosci Twoich pociech Smile moja ofiarodawczyni przewidziala to i zrobila drobiazgi 2 dla mojej corci, do dzieki temu nie zwinela mi mojego prezentu... ale podchody były Smile oczywiscie czescia slodka mojego prezentu musialam sie podzielic hahahihi
Violetta21, przykro mi z powodu Twojego wujka... czytalam...w watku wymiankowym... moje kondolencje cmok