Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)
marysia54 - Czw 06 Paź, 2016 22:45
Ela, piękna ta Twoja "nuda" pokazuj jak najwięcej a my z przyjemnością obejrzymy
Elżbieta P. - Pią 07 Paź, 2016 09:26
| marysia54 napisał/a: | | Ela, piękna ta Twoja "nuda" pokazuj jak najwięcej a my z przyjemnością obejrzymy : |
to prawda, Twoje prace są zawsze bardzo ciekawe
nula - Sob 08 Paź, 2016 09:38
| marysia54 napisał/a: | Uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia w pięknych bluzeczkach, są takie
pogodne a Ty zawsze jesteś uśmiechnięta. |
zgadzam się - są takie pogodne, że u mnie też zawsze wywołują uśmiech
ja akurat za tym fasonem nie przepadam, ale Twoje bardzo mi się podobają
tzn. podoba mi się to co widzę, niestety widzę tylko niektóre zdjęcia - innych niestety nie .....
elka j. - Sob 08 Paź, 2016 19:40
Elżbieta P., marysia54, nula - bardzo dziękuję za miłe słowa
| nula napisał/a: | | tzn. podoba mi się to co widzę, niestety widzę tylko niektóre zdjęcia - innych niestety nie ..... |
Poprawiłam, a teraz widać wszystkie zdjęcia kimonkowych bluzeczek? Wcześniej widziałam wszystkie zdjęcia, nawet te niewidoczne dla Was, ale tylko dlatego, że akurat byłam zalogowana w google, po wylogowaniu część fotek faktycznie była niewidoczna. Wkleiłam jeszcze raz linki do zdjęć. Tym razem wchodziłam do albumu, wybierałam zdjęcie, otwierałam w nowej karcie i kopiowałam link, a potem umieszczałam go w img. Powinno być teraz ok. Wygląda na to, że wcześniej w różny sposób wklejałam fotki, ale jak? nie pamiętam. Mam nadzieję, że tym razem nie znikną. Dziadostwo
nula - Nie 09 Paź, 2016 07:05
w tej chwili widzę wszystkie
elka j. - Nie 09 Paź, 2016 21:53
Lato się skończyło, wielka szkoda. Trzeba moje letnie bambusowe bluzeczki odłożyć na dno szafy. Topik powstał wg wzoru http://www.garnstudio.com...p?id=5552&cid=5 z niewielką modyfikacją. Bardzo lubię nasze polskie drogi i takie sielskie krajobrazy Będę za nimi tęsknić do przyszłego roku...
Wlazł kotek na płotek... Wzór kotka stąd: http://www.garnstudio.com...p?id=5443&cid=5
a miśka stąd: http://www.garnstudio.com...p?id=5920&cid=5
A na koniec ciuszki dla wnuczki
Bożena- 2000 - Nie 09 Paź, 2016 23:28
No, ale tu różności. Piękności i cudeniek. Jest co podziwiać. Fajne pożegnanie lata.
Pysiatom - Pon 10 Paź, 2016 13:26
Wszystko jest wspaniałe, tylko podziwiać.
buziaczek - Pon 10 Paź, 2016 23:03
woooowwwww aż dech mi zaparło od ilości cudnych prac
katrinka - Wto 11 Paź, 2016 14:33
No na babcię to Ty nic a nic nie wyglądasz...wyglądasz cudownie w pięknych bluzeczkach Wspaniałe udziergi
Zresztą wszystkie prace są świetne
marysia54 - Wto 11 Paź, 2016 20:19
Piękne bluzeczki, jak zawsze pięknie pokazane, ubranka dla wnusi cudne a mała
modeleczka przeurocza
siebusania - Śro 12 Paź, 2016 05:53
elka j., po 1 piekne rzeczy stworzylas. Po 2 piekne zdjecia. Po 3 slicznusia masz wnusie
Elżbieta P. - Śro 12 Paź, 2016 09:23
Kolejne piękne rzeczy, wnusia śliczna, pogodna jak widać
wiesia_33 - Śro 12 Paź, 2016 14:57
elka j., piękne prace, ale na babcię to Ty nie wyglądasz
kabyr - Śro 12 Paź, 2016 15:25
elka j., przepiękne udziergi i chwała, że masz wenę,
bo mnie zupełnie opuściła.
Apak - Śro 12 Paź, 2016 18:19
Ale fantastyczne udziergi!
nula - Śro 12 Paź, 2016 18:35
| siebusania napisał/a: | po 1 piekne rzeczy stworzylas. Po 2 piekne zdjecia. Po 3 slicznusia masz wnusie
|
siebusania, dosłownie z ust mi te słowa wyjęłaś, bo dokładnie to miałam napisać
to teraz czekamy na coś pod tytułem "powitanie jesieni"
elka j. - Czw 13 Paź, 2016 23:59
Bożena_2000, Pysiatom, buziaczek, katrinka, marysia54, siebusania, Elżbieta P., wiesia_33, Apak, kabyr, nula - bardzo Wam dziękuję i cieszę się, że zaglądacie do mojego wątku
| kabyr napisał/a: | i chwała, że masz wenę,
bo mnie zupełnie opuściła. |
Basiu - Wbrew pozorom, to ja też mam problem z weną. Od 2 miesięcy nic nie robiłam, bo naszła mnie niemoc robótkowa. A na fotkach, które pokazuję na pożegnanie lata, widoczne są prace z 2015 r. i fotki też zrobione w ubiegłym roku. Dopiero teraz się przełamałam i zrobiłam po przerwie małą robótkę i chyba okres niemocy przełamany, bo mam ochotę zrobić coś większego i jakieś pomysły zaczynają się pojawiać. Ale prac mam jeszcze sporo do pokazania, powstały przed okresem posuchy robótkowej.
Basiu, cieszę się, że jesteś znów na forum i mam nadzieję, że wena wróci i znów będziemy podziwiać Twoje nowe sukienki albo inne prace
| nula napisał/a: | | to teraz czekamy na coś pod tytułem "powitanie jesieni" |
nula - Chyba z tym jesiennymi pracami to trochę gorzej, mam jeszcze jakieś zaległe "letnie" prace, a potem zimowe ( z ubiegłego roku), choć w sumie dla zmarźlaków takich jak ja, to mogą być i na jesień
| katrinka napisał/a: | | No na babcię to Ty nic a nic nie wyglądasz. |
katrinka Dziękuję. Właśnie się zarumieniłam. Takie to teraz te babcie | marysia54 napisał/a: | ubranka dla wnusi cudne a mała
modeleczka przeurocza |
| Elżbieta P. napisał/a: | | wnusia śliczna, pogodna jak widać |
marysia54, Elżbieta P. - Dziękuję, wnusia jest pogodna i o wiele większa, bo od czasu zrobienia fotek minęło prawie półtora roku
kabyr - Pią 14 Paź, 2016 07:35
elka j., jakoś mi się lżej robi widząc, że nie tylko ja mam mówiąc wprost "lenia" robótkowego.
Powolutku chyba też muszę coś zrobić.
elka j. - Wto 18 Paź, 2016 00:00
| kabyr napisał/a: | elka j., jakoś mi się lżej robi widząc, że nie tylko ja mam mówiąc wprost "lenia" robótkowego.
Powolutku chyba też muszę coś zrobić. |
Basiu, będę czekać na kolejne Twoje prace
Kółka na lato i na zimę, oczywiście "zmałpowane" od Pani Doroty z bloga swetrydoroty.blogspot.com Trudno było powstrzymać się od zrobienia tych bluzeczek. Bluzeczki są bawełniane i idealne na upały A z resztki włóczki powstała mała ogoniasta tuniko-sukienka dla wnuczki. Kolejny sweter z koła - na sezon jesienno-zimowy, a to oznacza pożegnanie lata
Elżbieta P. - Wto 18 Paź, 2016 09:58
Elu, zrobiłaś kolejne piękne bluzeczki i to dla każdej z was, a buźka się śmieje do tej najmłodszej, słodka jest
dom_Klary - Wto 18 Paź, 2016 10:07
Zachwycona jestem , brawo, dziergane jest piękne, a to maleństwo podbiło moje serce
http://domklary.com/
Anulkaa - Wto 18 Paź, 2016 11:15
Ale cudne rzeczy robisz. I to wszystko na szydełku? czy drutach?
Piękne
kabyr - Wto 18 Paź, 2016 11:32
Elu bluzki "w koło" są fantastyczne.
Dobry pomysł na zagospodarowanie resztek.
Reszta udziergów to też wyższa szkoła jazdy. [/b]
marysia54 - Wto 18 Paź, 2016 20:10
Elu, przepiękne bluzeczki i jak zawsze fantastyczne fotki, wnuczka przesłodka
dziewczyneczka i uśmiechnięta jak babcia.
|
|
|