To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

izetta - Pon 16 Wrz, 2013 12:37

fajowe zaproszenie Smile Na pewno wszyskim się spodobają, bo są extra Smile
beacia-24 - Czw 17 Paź, 2013 08:36

Kamilko ja absolutnie nie mam nic przeciwko wręcz jest mi niezmiernie miło, że jestem dla kogoś weną na tak ważny dzień. Pisałam Ci prywatnie jakie mam małe zastrzeżenie, ale to nic groźnego by nikt nie pomyślał, że krytykantka jestem. Smile
Chodziło mi o to by środek z napisem był w tej samej tonacji co baza, gdyż biel jest za ostra i karteczka wydaje się nie spójna, tak poza ty uwag nie mam. Kompozycja cudna i tym bardziej podziwiam, bo ja nie znoszę robić jednej i tej samej pracy w sporej ilości. cool
cool cool cool

ciapara - Czw 17 Paź, 2013 11:21

Kamilko wspaniała karteczka na Twój wspaniały i wyjątkowy dzień w życiu.
To taki dzień, że chce się aby wszystko było "po mojemu".
Moja sukienka, moja wymarzona fryzura, moja wymarzona dekoracja w kościele, moje wybrane buty, mój zestaw dań na przyjęciu weselnym i "mój" wymarzony Pan młody.
Życzę Ci aby ten dzień był właśnie takim wymarzonym Twoim dniem. I z tym co chcesz i marzysz od A do Z
cool
cmoknięcie

lamika88 - Czw 17 Paź, 2013 17:50

Dziękuję dziewczyny za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie NIe wiem czemu na zdjęciach kolory są różne bo w rzeczywistości wszystko jest białe... puknąć się I baza, i ta ramka bluszcze i właśnie nadruk... Może kwestia tego, że są to rożne rodzaje papieru puknąć się Produkcja zaproszeń zakończona... wesoło mi Właściwie to powstały dwie różne wersje z dwoma typami kwiatków - jedne takie romantyczne a drugie bardziej szalone bo w kolorze ciemnego różu czy może fuksji ja się na kolorach średnio znam hahahihi wesoło mi

Dodatkowo powstały etykiety na alkohol...

Ostatnio zdjęcia słabej jakości bo robione telefonem - na nic nie mam czasu puknąć się Ale cos tam na pewno widać wesoło mi

Mam jeszcze zrobiony sweterek - już go nawet kilka razy miałam na sobie ale nie miał mi kto zdjęcia zrobić wściekły Może w weekend mamę poproszę to strzeli mi fotkę i się pochwalę wesoło mi

Ainer - Czw 17 Paź, 2013 23:33

super czekam na pochwałę cmoknięcie
Kalima - Pią 18 Paź, 2013 08:20

piękne brawo ale dobrze, że ślub dopiero w przyszłym roku.... bo tyle cudowności przygotować, to wcale nie tak łatwo, żeby się ze wszystkim wyrobić na czas wesoło mi
Awenturyn - Pią 18 Paź, 2013 13:43

brawo brawo brawo
kabyr - Pią 18 Paź, 2013 14:52

lamika88, widzę, że tempo masz fenomenalne.
Piękne zaproszenia zrobiłaś. cool cool cool

Elżbieta P. - Pią 18 Paź, 2013 15:01

lamika, ślicznie wszystko robisz brawo
marysia54 - Pią 18 Paź, 2013 22:13

lamika88 zaproszenia przepiękne uklon uklon uklon brawo brawo brawo
Jessi - Sob 19 Paź, 2013 08:44

zaproszenia i zawieszki przepiękne cool , a ile roboty... ja bym chyba straciła cierpliwość po kilku cool
lamika88 - Sob 19 Paź, 2013 19:41

Dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Nie wiem czy robię tak szybko ale jedno zaproszenie zajmowało mi około pół godziny a jedna etykietka jakieś 10-15 minut wesoło mi

A dzisiaj obiecany sweterek... wesoło mi

Wzór to RUBY z blogu http://odrecznie.blogspot.com bye

kabyr - Sob 19 Paź, 2013 19:57

lamika88, świetny.
Też go kiedyś robiłam. brawo brawo brawo

saba52 - Sob 19 Paź, 2013 20:26

cool brawo cool brawo
Violetta21 - Sob 19 Paź, 2013 21:31

Kamilko piękny sweterek cool
Pysiatom - Nie 20 Paź, 2013 12:48

Piękny sweterek i zawieszki. brawo brawo brawo
Jessi - Nie 20 Paź, 2013 12:50

śliczny sweterek cool cool
ciapara - Nie 20 Paź, 2013 12:58

ŚLiczna zdolna dziewczyna w pięknym sweterku Smile Bajka!!! brawo
misia0808 - Nie 20 Paź, 2013 18:29

Kamilko zaproszenia cudne, zawieszki też. W sweterku wyglądasz prześlicznie. Wielkie brawa dla Ciebie brawo brawo brawo
Madzia - Nie 20 Paź, 2013 18:33

Śliczna i uzdolniona brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 20 Paź, 2013 19:09

Madzia napisał/a:
Śliczna i uzdolniona brawo brawo brawo

oj tak, wyjątkowa dziewczyna

marysia54 - Nie 20 Paź, 2013 21:53

Sweterek śliczny brawo brawo brawo brawo brawo brawo
buziaczek - Nie 20 Paź, 2013 22:09

świetne prace cool
maranta - Pon 21 Paź, 2013 08:22

ciapara napisał/a:
ŚLiczna zdolna dziewczyna w pięknym sweterku Bajka!!!

Z przyjemnością podpisuję się pod wypowiedzią Agi cool brawo

jokul - Pon 21 Paź, 2013 09:12

Zastanawiam się, ile tych zaproszeń musisz wykonać? Ja podjęłam się zrobienia zaproszeń na ślub córki. Mam jeszcze ponad 9 miesięcy i wydawało mi się, że to bardzo dużo czasu. A tu wydaje się, że chyba raczej nie bardzo. puknąć się