Galerie prac użytkowników forum - Prace Grażyny -
Grażyna - Czw 28 Lip, 2011 15:03
Zauroczona byłam tym sweterkiem i musiałam go zrobić
Czerwonej nitki nie miałam pod ręką, dorwałam więc niebieską Rozetti First Clas i wyszło mi takie coś:

ciapara - Czw 28 Lip, 2011 15:08
Alez sie rozhulalas..
Piekne to wszystko
Grażyna - Czw 28 Lip, 2011 15:12
No i ostatnia rzecz na dzisiaj. Resztę pokażę innym razem, bo i tak sporo dzisiaj wkleiłam.
Model z chińskiej gazetki.
a moja wersja nieco zmieniona wyglada tak:

Włóczka Malwa, fioletowa, szydełko 2.5mm.
barbara 1 - Czw 28 Lip, 2011 15:18
No Grażynka zaserwowałaś nam nie złą dawkę dziergotek.Wszystko jest fantastyczne,nawet nie wiem co mi się najbardziej podoba.Ogromne brawa
maranta - Czw 28 Lip, 2011 15:21
Grażynko, z prawdziwą przyjemnością obejrzałam wszystkie fotki, jestem zauroczona, bo wszystkie prace piękne i wyglądasz w nich rewelacyjnie.
Zarówno szydełko jak i druty nie maja dla Ciebie tajemnic
Grażyna - Czw 28 Lip, 2011 15:27
Dziekuję bardzo
kasia123 - Czw 28 Lip, 2011 16:10
Pięknie wygladasz i super kolorek Grażynko.
lamika88 - Czw 28 Lip, 2011 16:37
Grażyna, normalnie bomba Wszystkie prace są fantastyczne i rewelacyjnie w nich wyglądasz
Jasieńka - Czw 28 Lip, 2011 17:38
Po prostu rewelacja ale tego natworzyłaś wszystko ekstra
ewasosnowiec - Czw 28 Lip, 2011 18:48
Wszystkie prace ekstra
Madzia - Czw 28 Lip, 2011 19:14
Ale oczy napasłam!!!! Podoba mi się, że prace są w oddzielnych postach, jadę sobie powoli i oglądam. Ciuszki cudowne, wszystkie co do jednego! Najbardziej podobasz mi się w niebieskim sweterku i różowej bluzeczce z elementów, ale wszystko jest prześliczne! Mam wrażenie, że te okropne problemy i choroby są już za Tobą bo wyglądasz naprawdę kwitnąco. Z początku jak schudłaś nie mogłam się przyzwyczaić do Twojego nowego wyglądu, ale teraz muszę stwierdzić, że piękna z Ciebie kobieta!
Grażyna - Czw 28 Lip, 2011 19:42
Ale mnie dopieściłaś Madziu swoim postem. Lecę w takim razie luknąć do lusterka Ostatnio 4 kg przybrałam, oczywiscie dlatego, że popuściłam sobie cugle i podjadałam słodkości.
Cieszę się, ze moje robótki wam sie podobają.
Bożena- 2000 - Czw 28 Lip, 2011 20:14
Matko kochana, słów brak. Wszystko cudne. Pociąć się dam za bluzeczkę z resztek, za kamizelę. Po płaszcz gotowa jestem się włamać.
Paillette - Czw 28 Lip, 2011 20:39
Grażynko prace super, bez wyjątku
Ale....... ja na Ciebie nie mogę się napatrzyć...
tak ślicznie,świeżo i kwitnąco wyglądasz, że oczu nie mogę oderwać... tak trzymaj,
dla mnie teraz jesteś kwintesencją kobiety
duża
M. - Czw 28 Lip, 2011 20:47
za WSZYSTKIE piękne prace
ślicznie wyglądasz )
Grażyna - Czw 28 Lip, 2011 21:15
O matko, Sylwia, " kwintesencją kobiety " - niesamowity komplement. dziekuję
Paillette - Czw 28 Lip, 2011 21:18
| Grażyna napisał/a: | O matko, Sylwia, " kwintesencją kobiety " - niesamowity komplement. dziekuję  |
oj tak...
bardzo proszę o zmianę avatarka na w białej lub łososiowej bluzeczce z elementów
katrinka - Czw 28 Lip, 2011 22:58
Jejku,wszystko jest tak piękne że słów brakuje.Wyglądasz rewelacyjnie w każdym ciuszku
marysia54 - Czw 28 Lip, 2011 23:02
tyle pięknych robótek że aż zaniemówiłam i nie wiem co chwalić,
jednym słowem cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne wszystkie prace
Paillette - Czw 28 Lip, 2011 23:12
za nowy avatarek
jolanta59 - Czw 28 Lip, 2011 23:19
Piekne prace...bez wyjatku
a wyjatkowy jest nowy avatarek
mimusia-1 - Czw 28 Lip, 2011 23:20
Piękne prace aż oczy wyszły mi z orbit. Jeszcze raz
Jarka - Pią 29 Lip, 2011 07:23
Grażynko wszystkie sweterki i bluzeczki wyglądają na takiej uroczej modelce jak Ty prześlicznie , widać, że jesteś odprężona i zadowolona i tak trzymaj | Grażyna napisał/a: | | Ostatnio 4 kg przybrałam, | według mnie właśnie teraz wyglądasz jak okaz szczęśliwej eleganckiej kobietki z klasą
Kazimiera - Pią 29 Lip, 2011 08:25
Grazynko,od wczoraj przeczytałam cały ten Twój wątek..i jestem pod wielkim wrażeniem
Przepiękne rzeczy dziergasz i dużo i szybko
Twoje hurtowe wyroby (anioły,koszyczki i inne) są przepiękne i bardzo mnie urzekły
Jesteś mistrzynią we władaniu szydełka wyczarowując istne cuda ....a..może jesteś czarodziejką.....?
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia - Kazia
Grażyna - Pią 29 Lip, 2011 10:58
Dziekuję dziewczyny za tak miłe słowa pod moim adresem.
Dzisiaj pokażę sweter/tunikę, którą wydziergałam i mam bez przekonania. Otóż kiedyś w Lidlu kupiłam włóczkę skarpetkową. W motku bardzo mi sie podobała, a w dzierganiu nie. Może dlatego, że sporo w niej pomarańczu, a ja za pomarańczowym nie przepadam. W Rumento dokupiłam cieniutki rudy akryl na szpuli, dodałam do tej skarpetkowej i udziergałam tunikę cieplutką na jesienne dni. Do końca mi się nie podoba i stale myslę, czy to nadaje się do chodzenia, czy tez tylko do roboty na działkę. Oto ona:

|
|
|