Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102
nula - Pon 20 Wrz, 2010 07:45
o, ja nie mogę - ale super !!!!
| bean napisał/a: | | Pierwszy raz robiłam drutami od góry, |
jesteś tego pewna ?
jeżeli faktycznie to pewnie w poprzednim wcieleniu opanowałaś tą umiejętność !
Ja też chcę tak umieć
bluzeczka REWELACJA !!!
ciapara - Pon 20 Wrz, 2010 07:56
Fantastyczny sweterek
Koniecznie mi powiedz jak sie taki sliczny robi??? I to od góry????
Oczami wyobrazni juz siebie widze w takim
Piekne prace jest za co chwalic oj jest
Magda2702 - Pon 20 Wrz, 2010 08:03
Rewelacja! I bluzeczki i paputki, a frywolitki - marzenie!
żabka - Pon 20 Wrz, 2010 08:29
Śliczny sweterk i frywolitki
| nula napisał/a: | bean napisał/a:
Pierwszy raz robiłam drutami od góry,
jesteś tego pewna ?
jeżeli faktycznie to pewnie w poprzednim wcieleniu opanowałaś tą umiejętność ! | no właśnie jesteś pewna
anle - Pon 20 Wrz, 2010 09:37
Rewelacyjny sweterek
| ciapara napisał/a: | | Koniecznie mi powiedz jak sie taki sliczny robi??? I to od góry???? |
Również, jeśli można proszę o opis, jak się robi taki dekolt. Robiłam już bluzkę od góry, ale z dekoltem okrągłym. Domyślam się, że nabiera się oczka na tył i rękawy, a później stopniowo dobiera się oczka na przody.
bean - Pon 20 Wrz, 2010 09:38
Grażyna, ania_b, Aniela41, Violetta21, bieta, we_st, karmelek, marysia54, lamika88, saba52,nula, ciapara, Magda2702, żabka, dziękuję za wszystkie miłe słowa
| nula napisał/a: | bean napisał/a:
Pierwszy raz robiłam drutami od góry,
jesteś tego pewna ? hmm
jeżeli faktycznie to pewnie w poprzednim wcieleniu opanowałaś tą umiejętność ! |
masz rację, pewnie w poprzednim wcieleniu byłam jakąś dziewiarką, bo już od dziecka ciągnęło mnie do robótek
| ciapara napisał/a: | | Koniecznie mi powiedz jak sie taki sliczny robi??? I to od góry???? |
to wdzianko jest w dziale on line i dzięki rozpisce dziewczyn i ich wskazówkom udało mi się takie zrobić
elunia_olsztyn - Pon 20 Wrz, 2010 22:23
Śliczna bluzeczka ale na mnie tak ładnie by nie wyglądała
buziaczek - Pon 20 Wrz, 2010 23:14
bluzeczka jest przepiękna, a ten kolorek- rewelacja frywolitki również piękne
Asia S. - Wto 21 Wrz, 2010 08:31
i słusznie się chwalisz, bo bluzeczka śliczna!
bean - Wto 21 Wrz, 2010 20:47
elunia_olsztyn, buziaczek, Asia S., pięknie dziękuję
Bożena- 2000 - Wto 21 Wrz, 2010 21:40
Debiut wypadł imponująco. Przerywnik równie piękny.
Haniutka - Wto 21 Wrz, 2010 22:38
Beatko niby już przywykłam, że u Ciebie zawsze pięknie i perfekcyjnie, ale tym razem oniemiałam Oczywiście z zachwytu
iwonka - Śro 22 Wrz, 2010 06:07
przepiękna bluzeczka i śliczna biżuteria
bjanna - Śro 22 Wrz, 2010 07:58
bean, zachwycający i ten kolor jaki fajny frywolitki cudne
Mirra - Czw 23 Wrz, 2010 11:12
Doszłam do wniosku że masz lepiej niż Midas bo u niego wszystko zamieniało sie tylko w złoto a u Ciebie zamienia się w cudeńka ! Wszystko czego próbujesz jest fantastyczne! Dopracowane! Eleganckie! I takie że brak słów! Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich prac Bean Przy okazji mam pytanko o biała bluzeczkę ze str. nr 2 - podobno znana jest całemu forum. Ja niestety nie potrafie jej znaleźć - czy mogłabym prosić o namiary lub wskazówki jak się do niej zabrać?
Dziękuję i jeszcze raz gratuluję!
elka j. - Czw 23 Wrz, 2010 11:28
Śliczna bluzeczka, Twoje prace są zawsze perfekcyjnie wykonane
bean - Czw 23 Wrz, 2010 14:48
Bożena- 2000, Haniutka, iwonka, bjanna, Mirra, elka j., jesteście kochane dziękuję
| Mirra napisał/a: | | pytanko o biała bluzeczkę ze str. nr 2 - podobno znana jest całemu forum. Ja niestety nie potrafie jej znaleźć - czy mogłabym prosić o namiary lub wskazówki jak się do niej zabrać? |
wzorek do tej bluzeczki i wersje wykonania przez inne dziewczyny znajdziesz TUTAJ
ja mam jeszcze taki opis http://lh6.ggpht.com/_1kz...dCouverture.jpg
gdybyś miała pytania to możesz pisać śmiało na pw
milamirka - Czw 23 Wrz, 2010 15:13
same pieknosci
barbara 1 - Czw 23 Wrz, 2010 17:43
Bluzeczka jest odlotowa i piekny komplecik
Ainer - Czw 23 Wrz, 2010 17:45
Beatko cudeńko
Mirra - Pią 24 Wrz, 2010 09:24
Dziękuję Bean! Chętnie skorzystam z pw. Na razie ide wgłębiać się w opisy wzorów! Jeszcze raz wyrazy uznania - Twoje prace powalają !
beacia-24 - Pią 24 Wrz, 2010 12:25
bean, bluzeczka przecudna - frywolitki jak marzenie. Wszystko przepiękne jak to zwykle bywa w Twoim wątku .
misia0808 - Nie 26 Wrz, 2010 19:15
Bean, Fajnie wyglądasz w bluzeczce ,a frywolitki piękne
bean - Śro 13 Paź, 2010 09:15
milamirka, barbara 1, Ainer, Mirra, beacia-24, misia0808, oraz wszystkim klikającym w kciuka - DZIĘKUJĘ!
Ostatnio zrobiłam narzutkę tulipanową z Nadii
i sukienkę znaną na naszym forum jako "Sukienka z przewiązką w pasie" z działu on-line. Robiłam z troszkę innych schematów niż te pokazane na forum - szczegóły u mnie na blogu.
Zdjęcia zrobiły mi psikusa, bo satynowa wstążka, która jest w kolorze zbliżonym do sukienki na zdjęciach wygląda jak fioletowa
Użyłam mieszanki wełny i akrylu (włóczka Austral firmy Katia) - poszło 800g (16 motków), całość przerabiałam szydełkiem 3,5mm.
Jestem tylko ciekawa, czy nie będzie się trochę wypychać "na siedzeniu"
Jak na razie, jestem oczarowana tą włóczką - jest dobrze skręcona, mięciutka i w cale nie gryzie
Pod sukienkę zakupiłam w sklepie internetowym "MEWA" haleczkę w czarnym kolorze.
ciapara - Śro 13 Paź, 2010 09:23
alez cudna pieknie Ci w niej
No napracowalas sie bardzo
Kiedy ja na tyle schudne zeby sobie zrobic takie cudo???
|
|
|