Nasze prace - szuflada z relaksem u marciuli
AdamJanW - Sob 18 Lut, 2012 15:41
Witam,
karteczki są super Kwiatki są jak najbardziej OK w Twoim wykonaniu, a mówiąc o motylach to jakie masz na myśli? Jeśli mówisz o dziurkaczach to takimi, mogę Cię wspomóc:
Pozdrawiam Adam
marciulaTOja - Nie 19 Lut, 2012 13:10
Moi kochani bardzo wam dziękuję, że do mnie zaglądacie i komentujecie Dziękuję również za chęć wsparcia mnie motylkami
AdamJanW, bardzo Ci dziękuję, ale ja tak tylko sobie "pobiadoliłam". Po za tym na razie nie mam jak się odwdzięczyć. Będę miała na uwadze Twoją propozycję i możesz być pewny, że kiedyś się do Ciebie zwrócę. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję Ale jeżeli masz ochotę wymienić się z kimś scrapkami, to zapraszam tutaj: http://www.maranciaki.pl/...opic.php?t=9025 Ja niestety na razie nie mogę pozwolić sobie na wymiankę.
W mojej szufladzie wiosna na całego Oto kilka prac jakie zrobiłam ostatnio:
danfi - Nie 19 Lut, 2012 13:34
Śliczności Marto wyszły spod Twoich rączek
Szachrajka - Nie 19 Lut, 2012 14:37
Slicznie płyniesz w rejs daleki wychodząc wiosnie naprzeciw.
wernatka - Nie 19 Lut, 2012 15:44
Jeśli to jest próbka tego czego zamierzasz uczyć na warsztatach to jest super Piękne prace
elci_a - Nie 19 Lut, 2012 19:05
Brawo, ileż kwiatków zrobiłaś wow
Jednak najbardziej podoba mi się żaglowiec
onka15 - Pon 20 Lut, 2012 10:38
Piękności Marto
marciulaTOja - Pon 20 Lut, 2012 15:28
Dziękuję Na warsztatach będziemy robić:
- z poprzedniego posta kwiaty, żółta kartka, notes
- z tego posta girlanda i exploding box
Uwaga: zmieniłam adres e-mail, teraz jest taki: martagrams@gmail.com
onka15 - Pon 20 Lut, 2012 15:36
pięknosci Marto
AdamJanW - Pon 20 Lut, 2012 17:55
Witam,
super to wszystko wygląda A przez internet warsztatów nie prowadzisz? Sam bym z chęcią nauczył się robić takie kwiaty.
Pozdrawiam Adam
wernatka - Wto 21 Lut, 2012 00:00
Bardzo piękne rzeczy przygotowałaś na warsztaty
marciulaTOja - Wto 21 Lut, 2012 09:56
Cieszę się, że Wam się podoba. Mam nadzieję, że osobom, które zapiszą się na mój warsztat, spodoba się również. Co do warsztatu przez internet, to przyznam szczerze, że zastanawiałam się nad kursikiem na te kwiaty i myślę, że niedługo jakiś zrobię
alszka - Wto 21 Lut, 2012 10:05
Śliczne są te rzeczy przygotowane przez Ciebie na warsztaty Jestem pewna, że uczestnicy będą mega-zadowoleni
A tak przy okazji to ogromnie podobają mi się Twoje zestawienia kolorów - efekty są rewelacyjne! Podziwiam i troszeczkę zazdroszczę Ale za to odgapiam, ile wlezie - mam nadzieję, że nie masz mi za złe mojego "podrabiania" Twoich kartek
Śliczności!
danfi - Wto 21 Lut, 2012 14:03
Świetne pudełko i girlanda
kasia123 - Wto 21 Lut, 2012 18:57
Dla Ciebie.
marciulaTOja - Śro 22 Lut, 2012 19:42
Dziękuję bardzo A dzisiaj karteczka z serii dzieciecych
danfi - Śro 22 Lut, 2012 19:50
Śliczna Ładnie prezentuje się na niej ten biały kwiatek
Szachrajka - Śro 22 Lut, 2012 20:34
Elunia - Czw 23 Lut, 2012 09:18
śliczności-czekam na kursik kwiatuszka-jest przesliczny
marciulaTOja - Czw 23 Lut, 2012 14:14
Dziękuję Wam kochani ogromnie za wszystkie komentarze
obiecany kursik na moje kolorowe kwiatuszki tu: http://szufladazrelaksem....na-gerbery.html
a kursik na białego kwiatka z ostatniej kartki można znaleźć tu: http://szufladazrelaksem....tuszki-cz2.html
W kursie tym użyłam innego dziurkacza, ale zasada jest ta sama. Aby zrobić taki biały kwiat potrzebny będzie zestaw dziurkaczy i sklejamy kolejno 2 kwiaty największe, na to przyklejamy dwa mniejsze, potem dwa jeszcze mniejsze i na koniec dwa najmniejsze i gotowe. Miłej zabawy
wernatka - Czw 23 Lut, 2012 19:54
Cudna karteczka, kwiatuszek pięknie ją dopełnia
marciulaTOja - Pią 24 Lut, 2012 11:43
wernatka, dziękuję
W jajku siła czyli jaja na Wielkanoc zdjęcia jeszcze gorsze niż zwykle, za co przepraszam
Oj chyba muszę zrobić sobie przerwę od kartkowania, bo coś te moje karteczki jakieś takie nie takie.
danfi - Pią 24 Lut, 2012 12:19
Ty się Marta nie czepiaj swoich karteczek, tylko pokazuj następne, bo jest na co popatrzeć
alszka - Pią 24 Lut, 2012 13:31
| marciulaTOja napisał/a: | | coś te moje karteczki jakieś takie nie takie. |
ech normalnie nic tylko za takie wypowiedzi. Ty nie marudź, tylko rób dalej jaja i co ważniejsze POKAZUJ - już ma ocenimy, czy ładne czy nie
A ja tak bez jaj napiszę, że Ty kobieto to masz ale jaja! I niejedna osoba (włączając w to mnie) na pewno z chęcią by przygarnęła TAKIE jaja. I teraz nie robię sobie żadnych jaj
Śliczne kartki
Violetta21 - Pią 24 Lut, 2012 14:56
śliczne wielkanocne karteczki
|
|
|