Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
buziaczek - Sob 31 Sty, 2009 10:40
prześliczna tunika i taki ładny kolorek
beacia-24 - Sob 31 Sty, 2009 17:12
buziaczek, dziękuję za milutkie słowa, w zasadzie niebieski to mój ulubiony kolor.
Całuski dla Ciebie
beacia-24 - Sob 31 Sty, 2009 17:14 Temat postu: niebieska tunika na ludziu Obiecane fotki tuniczki na ludziu:
i tył
reni - Sob 31 Sty, 2009 19:31
no,no super
alicja11 - Sob 31 Sty, 2009 20:48
beacia-24, pięknie dopasowałaś tunikę do zgrabnej figurki
Violetta21 - Sob 31 Sty, 2009 20:58
o jak ładnie Ci w tej bluzeczce
beacia-24 - Sob 31 Sty, 2009 22:05
reni, alicja11, Violetta21, bardzo dziękuję za milutkie słowa. Czyta się je tak przyjemnie. Uskrzydlają i to bardzo. Ślę całuski dla Was     
| alicja11 napisał/a: | | do zgrabnej figurki |
Z tą zgrabnością mogło by być lepiej, ale i tak dziękuję za uznanie. 
misia0808 - Sob 31 Sty, 2009 22:24
Beatko bardzo piekne tuniczki wydziergałaś. Sliczny kolorek a i motyw wybrałaś bardzo ładny. Twoja tuniczka bardzo mi sie spodobała, bo lubię takie delikatne motywy.
Elżbieta P. - Nie 01 Lut, 2009 19:50
bardzo ładna tuniczka, super wyglądasz, fajne elementy, których ci zazdroszczę, u mnnie są tylko w planach, których nie mogę ciągle zrealizować
nula - Nie 01 Lut, 2009 20:08
Beatka, jakie tajemnicze zdjęcie !!!!! Takie "zawoalowane" - ale efekt fajny !!!!!
Z tego co widać to tuniczka świetnie na Tobie leży !!!!!
a kolor rzeczywiście śliczny - też mój ulubiony (nawet nie pamiętam czy sama mam te nici hi,hi,hi - muszę sprawdzić ) - narobiłaś mi ochoty na ten kolor !!!! (i na elementy - chociaż coś tam elementowego właśnie dziubię)
wiesia_33 - Nie 01 Lut, 2009 21:01
Ślicznie wyglądasz w tuniczce
beacia-24 - Nie 01 Lut, 2009 21:26
misia0808, fruzia, nula, wiesia_33, takie miłe komentarze, dziękuję. Całe popołudnie nie miałam komputera buuu, ale wreszcie mogę przeczytać same miłe słowa. Bardzo Wam dziękuję. Całuski dla Wszystkich
| fruzia napisał/a: | | u mnnie są tylko w planach, których nie mogę ciągle zrealizować |
Ja też długo długo nie miałam możliwości czegoś elementowego zrobić, ale jak mnie Nula naumiała co i jak to mogłabym non stopem robić elementy, tylko te nitki do wciągania, koszmar.
Jak zrobisz jeden element to zobaczysz reszta jakoś sama poleci. Dlatego szybciutko rób pierwszy, nim się obejrzysz, a ciuszek już gotowy będzie.
Nuleńko dziękuję - zdjęcie miało maskować pewne niedoskonałości w figurze a to było jedyne wyjście hahahaha.
| nula napisał/a: | | nawet nie pamiętam czy sama mam te nici |
Ja się modliłam by mi starczyło tych nici, można by rzec, że mi nawet brakło, a Ty mi piszesz, że istnieje szansa, że masz je masz, czyli jak Ci kiedyś kilka meterków zabraknie to wiedz, że to nie mąż Ci podebrał hahaha
Pochwal się cóż ciekawego robisz - no chyba, że to SEKRECIK hahahah
Raz jeszcze Wszystkim ślicznie dziękuję        
nula - Nie 01 Lut, 2009 23:01
Beatuś - jeżeli naprawdę Ci zabrakło i chciałabyś coś dorobić to sprawdź numer koloru na metce !!!! - a ja sprawdzę u siebie. Ja te nici kupowałam hurtem (hi,hi,hi) i naprawdę nie pamiętam czy mam akurat ten kolor.
Całego motka Ci nie dam (o, nie) ale po parę metrów mogę Ci przysyłać ja chcesz
beacia-24 - Pon 02 Lut, 2009 09:04
Nuleńko , kochana jesteś,
ale pozostanę jednak przy swojej wersji, nie jest taka zła. Wiem, że hurtowe zakupki robiłaś i jestem wdzięczna, że o mnie pomyślałaś. Jak zawsze zawdzięczam CI baaaardzo dużo. Tak jak nie raz wspomniałam Jesteś moim prywatnym KOCHANYM ANIOŁKIEM
Grażyna - Pon 02 Lut, 2009 09:27
bluzeczka ładna, ale właśnie moim zdaniem źle, że tak się zasłoniłaś "mgłą", bo pełnego efektu jej nie widać. Ciekawe, jak bedziesz ja nosic w realu skoro teraz, na forum się zasłaniasz? Wiecej odwagi!!!!!!!!
beacia-24 - Pon 02 Lut, 2009 13:15
Grażynko, w zasadzie tuniczki się nie wstydzę, tylko na zdjęciu było widać to co powinno być zasłonięte i to naprawdę był jedyny możliwy do wykonania wariant.
Aniela41 - Pon 02 Lut, 2009 14:58
Sliczna
Beata T - Pon 02 Lut, 2009 16:01
Przeurocze słoneczniki - coraz bardziej mnie urzekasz tymi kwiatkami ... może to i na mnie czas żebym za xxx się wzięła ( powiedz proszę sama nanosisz wzorki czy gotowe kupujesz )....bluzeczka przepiękna i to taki anielski kolorek
pika15 - Śro 04 Lut, 2009 07:58
Śliczna
dom_Klary - Śro 04 Lut, 2009 08:05
W pokłonach dla talentu przytłaczam się do opinii koleżanek .
Wszystko piękne, a tuniczka mnie zachwyciła... . Pozdrawiam serdecznie.
beacia-24 - Śro 04 Lut, 2009 10:03
Aniela41, Beata T, pika15, dom_Klary, dziękuje, a wręcz bardzo dziękuję

| Beata T napisał/a: | | powiedz proszę sama nanosisz wzorki czy gotowe kupujesz |
Wzorek wzięłam z gazetki, kanw z nadrukiem nie lubię, czasami trudno wybrać kolor, gdyż kratka wielobarwna bywa. To są moje pierwsze hafty, część jeszcze na tło czeka
Raz jeszcze ślicznie dziękuję za milutkie słowa   
Beata T - Śro 04 Lut, 2009 17:16
To świetnie Ci wychodzą - to i mulinę sama dobierasz
beacia-24 - Czw 05 Lut, 2009 09:49
Beata T, jak jest jakiś schemacik w gazetce to jest od razu opis kolorów, które są wykorzystane. Każda kratka ma swój odpowiednik i np jak na schemacie jest kwadrat i kółko to zarówno kwadrat ma swój kolor i kółko swój. W tabeli kolorystycznej jest wypisane kilka rodzajów nici - zazwyczaj ARIADNA, ANCHOR, DMC, MADERIA. Kolory zaznaczone w tej tabelce odpowiadają numerkom jakie ma dana mulina. W tej tabelce każda firma podaje zbliżony kolor (ja korzystam zazwyczaj z Ariadny). Mam nadzieję, że troszeczkę Ci rozjaśniłam co i jak
anna.pluta1 - Czw 05 Lut, 2009 12:24
gabrysia - Czw 05 Lut, 2009 12:45
|
|
|