To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Madziowe robótki - serwetki i minikomoda str. 38

karmelek - Wto 02 Lis, 2010 23:34

Śliczne prace!!! Bardzo Ci ładnie w tych beretach! Smile a sweterek cudny!!! I kolor i wykonanie cool
beacia-24 - Śro 03 Lis, 2010 08:09

Madzia, wyglądasz ślicznie w berecikach. Do Twarzy Ci w nich, ale sweterek ma bym zabrała z miłą chęcią. Ślicznie wygląda ma piękną kolorystykę i cóż więcej dodać - REWELACJA radocha radocha radocha
amsta1 - Śro 03 Lis, 2010 08:14

Przepiękne prace, sweterek świetny - taki jesienny, a bereciki bardzo twarzowe. brawo brawo
ciapara - Śro 03 Lis, 2010 08:46

Madziu jak zwykle piekne prace
Zupelnie nie rozumiem Twojego niezadowolenia z nich... zebalek

bean - Śro 03 Lis, 2010 10:32

Madzia napisał/a:
galeryja się skurzyła, a przeca ciągle cosik dłubię, nędznie to nędznie ale dłubię.
chusta szara, niestety prawie nic nie widać, ale i nie ma na co się patrzeć za bardzo
lanie lanie lanie
Ktoś tutaj zasłużył na porządne lanie!
Madziu, WIĘCEJ WIARY W SIEBIE I SWÓJ TALENT love love love
Twoje prace NAPRAWDĘ zasługują na pochwały, bo w każdej z nich widać perfekcję i staranność wykonania uklon
Ty nie jesteś zadowolona z efektu końcowego szarej chusty, ale komuś bardzo, bardzo się spodobała Very Happy hopla

nooo... nooo... nooo...

Bereciki zrobiłaś śliczne cool i bardzo Ci w nich do twarzy Smile
A sweterek...
jest rewelacyjny!!! brawo brawo brawo te kolorki bardzo do Ciebie pasują

nula - Śro 03 Lis, 2010 15:35

bean napisał/a:
Ktoś tutaj zasłużył na porządne lanie!
Madziu, WIĘCEJ WIARY W SIEBIE I SWÓJ TALENT love love love
Twoje prace NAPRAWDĘ zasługują na pochwały, bo w każdej z nich widać perfekcję i staranność wykonania

O właśnie, Beatka ma rację !!!!!
Mi się akurat ta chusta baaaardzo podoba !!!! brawo brawo
Beretki są fantastyczne a sweterek odjazdowy !!!! - wyglądasz w nim po prostu ślicznie !!! cool

Beata T - Śro 03 Lis, 2010 16:44

śliczne chusty , berety a sweterek super bardzo fajne ma kolorki cool cool cool
lamika88 - Śro 03 Lis, 2010 17:22

Fantastyczne prace i do tego w hurtowej ilości cool cool cool
Madzia - Śro 03 Lis, 2010 18:51

nula i bean, ja zachęcam moją koleżankę z pracy żeby była dumna z tego co sama stworzy i dzieliła się tą dumą z innymi a sama.....
Próbowałam zrobić inne bereciki ale na razie wychodzi mi tylko ten wzór. Ale sweterek naprawdę bardzo mi się podoba!

Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za te przemiłe posty i klikanie! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

buziaczek - Śro 03 Lis, 2010 22:37

wszystkie nowe prace są przepiękne brawo , pomysłowy sweterek brawo
marysia54 - Śro 03 Lis, 2010 23:37

Piękne robótki, a sweterek rewelacyjny w pięknych kolorach
cool cool cool cool
uklon uklon uklon uklon

iwonka - Czw 04 Lis, 2010 06:07

Madziu piękne prace, fantastyczne bereciki i chusty i rewelacyjny sweterek cool cool cool brawo brawo brawo
barbara 1 - Czw 04 Lis, 2010 11:47

Prace są Madziu rewelacyjne brawo brawo brawo
Madzia - Sob 06 Lis, 2010 16:04

Bardzo Wam dziękuję kochane! cmoknięcie
SoWa - Sob 06 Lis, 2010 18:10

śliczne prace, świetne kolory! brawo brawo brawo

kazanie i więcej nie narzekaj, utalentowana kobieto! nie wolno

cmoknięcie

ciapara - Sob 06 Lis, 2010 18:42

SoWa napisał/a:
śliczne prace, świetne kolory! brawo brawo brawo
kazanie i więcej nie narzekaj, utalentowana kobieto! nie wolno
cmoknięcie

Widac Madzia jest typem perfekcjonistki love
Mam nadzieje ze kiedys dojdzie w swoim perfekcjonizmie do tego poziomu ze sama bedzie z siebie takze zadowolona. Bo my mamy duzo radosci i zadowolenia z ogladania Twoich prac Madziu cmoknięcie bye

Madzia - Sob 06 Lis, 2010 19:57

Ciapara słodka jesteś! SoWa dzięki! cmoknięcie
Madzia - Nie 12 Gru, 2010 18:53

ostatnio słabo u mnie z robótkami, dużo robię mało wychodzi

oto skarpetki na komórki, pomysł własny, z resztek bawełny

prezent-niespodzianka dla koleżanki, to co wygląda jak ośmiornica to komin. miałam nie narzekać, ale teraz mam wątpliwości czy w ogóle raczyć tym prezentem. a żeby Nula i Bean za bardzo nie krzyczały to powiem, że czapka podoba mi się bardzo.
włóczka Kartopu

saba52 - Nie 12 Gru, 2010 19:08

Madzia, Sliczne wszystko brawo brawo brawo
nula - Nie 12 Gru, 2010 21:34

Madzia,
skarpetki na komórki bajeczne ! - resztki super wykorzystane ! brawo brawo brawo

Madzia napisał/a:
miałam nie narzekać, ale teraz mam wątpliwości czy w ogóle raczyć tym prezentem. a żeby Nula i Bean za bardzo nie krzyczały to powiem, że czapka podoba mi się bardzo.

skoro czapka Ci się podoba to już coś cool
A poważnie - nie będę krzyczeć love , tylko naprawdę nie wiem co Ty chcesz od tej "ośmiorniczki" zebalek - według mnie komin jest świetny - dlaczego masz wątpliwości, czy "raczyć tym prezentem" ?
koleżanka na pewno będzie zachwycona - ja w każdym razie bym była !!!
nie dość, że praktyczne i cieplutkie, to jeszcze w pięknym kolorku i ślicznie wykonane.

Czekam na relację z reakcji obdarowanej cmoknięcie

lamika88 - Nie 12 Gru, 2010 22:52

Cudny komplecik cool cool cool Świetne skarpetki na telefony cool cool
Violetta21 - Nie 12 Gru, 2010 23:15

Madzia komplecik jest śliczny brawo i skarpetki na telefon są odlotowe hopla cool
SoWa - Nie 12 Gru, 2010 23:18

świetne wszystkie dzierganki! cool brawo

poprawiam mojego posta , bo dokładnie przeczytałam, co tam piszesz między zdjęciami. TWOJA OŚMIORNICZKA JEST CUDNAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hopla uklon

GDYBY TO NIE BYŁ PREZENT, TO WYMOGŁABYM NA TOBIE WYMIANKĘ no poczekaj... SIŁOM I GODNOŚCIOM OSOBISTOM gafa

ALE CHYBA WYBACZYSZ MI PRZEMOC, BO PODYKTOWANĄ ZACHWYTEM. i JAK MI JESZCZE RAZ PRZYMARUDZISZ lanie

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Bozenka7 - Nie 12 Gru, 2010 23:33

Madzia,uwierz w siebie,bo to co zrobiłaś ,jest super kwiatek dla ciebie cool cool cool
Jarka - Pon 13 Gru, 2010 07:50

Violetta21 napisał/a:
Madzia komplecik jest śliczny i skarpetki na telefon są odlotowe
cool cool brawo brawo cool cool , a posiadasz jakieś schemaciki na tą czapkę i komin, jak obdarowana nie będzie zadowolona to ja chę tnie przygarnę.