To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduszki szydełkowe - Noworoczne postanowienia i zmiany

zabencia - Pon 13 Wrz, 2010 23:02

katasza - gratulacje cool

A ja tak jak wczoraj obiecałam - zrobiłam fotki, zrobiłam porównanie.....dzieli je dokładnie 35,4 kg.....efekty oceńcie same Smile Mam nadzieję, że tak jak chciała ciapara fotki będą dopingiem i mobilizacją Smile Ja jeszcze na tym nie kończę - do końca jeszcze 6 kg Smile

Gotowe? No to jazda wesoło mi

wrrr....nie chcą mi się fotki wstawić w powiększeniu, więc musicie je kliknąć po wyświetleniu, aby się powiększyły do sensownych rozmiarów.

katasza - Pon 13 Wrz, 2010 23:38

zabencia, fantastyczne wyglądasz!!! cool dieta Ci służy, a wynik jest godny podziwu!! brawo
Jarka - Wto 14 Wrz, 2010 05:54

ooooo ooooo ooooo ooooo ooooo radocha radocha cool cool cool radocha radocha
ciapara - Wto 14 Wrz, 2010 07:15

pelen szczekospad....
super cool cool cool

ciaachoo - Wto 14 Wrz, 2010 07:24

żabcia gratulacje cool cool cool
niesamowity spadek!!!!
szkoda,że ucięłaś głowę:(
jestem pełna podziwu dla wytrwałości.pozdrawiam serdecznie I.

Antonina - Wto 14 Wrz, 2010 08:10

zabencia Rezultat powalający. A wyglądasz teraz ZNAKOMICIE - gratulacje!
gabi12 - Wto 14 Wrz, 2010 08:32

No no no!!! Gratuluję!!! Rzeczywiście masz się czym chwalić . brawo brawo brawo
maja1 - Wto 14 Wrz, 2010 08:33

Podziwiam za wytrwałość . uklon Piękna figura .Gratuluje i trochę zazdroszczę wytrwałości.
katrinka - Wto 14 Wrz, 2010 08:54

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Za konsekwentne dążenie do celu brawo
Wyglądasz ŻABCIU ślicznie.
Powiedz czy dołożyłaś jakieś ćwiczenia do diety?

Mao - Wto 14 Wrz, 2010 08:59

Jaaaa .ale efekt !!! cool brawo cool brawo
Super ,super ,super wyglądasz radocha

aga kuśmierz - Wto 14 Wrz, 2010 09:46

wow,rewelka!!! podziwiam szczerze bo widac,że walka już została wygrana cmoknięcie
Noriko - Wto 14 Wrz, 2010 11:32

brawo brawo brawo brawo brawo brawo
pieknie

alinuk - Wto 14 Wrz, 2010 11:50

Zabcia podziwiam!! Staram sie stracic jakies 4 do 6 kilogramow i chyba dostalam w tej chwili tego potrzebnego kopa w tylek Smile.
Bede o Tobie myslec jak zachce mi sie nad soba narzekac.
Dzieki
Pozdrowienia
Beata

ciaachoo - Wto 14 Wrz, 2010 12:38

oglądałyście może dzisiaj Dzień dobry tvn i wywiad z panią dietetyk,która bardzo skrytykowała dietę Dukana?
gabunia66 - Wto 14 Wrz, 2010 13:33

Tak,ja oglądałam,jednak tego co ta pani mówiła sluchałam z ogromną rezerwą.
Nie moge powiedziec,że zupełnie nie ma racji,bo w koncu to dietetyczka,ale śledząc to forum,osób aż z takimi powikłaniami nie spotkałysmy.Mój odchydzony mąż też jak do tej pory świetnie sie trzyma.
A już cała historia Grazynki i Gosi zupełnie przeczy temu co ona mówiła.
Nawet pomyślałam,żeby link do tutejszego forum przesłac TVN-owi,zeby jej podesłali,jednak nie wiem,czy nie zrobiłabym czegos niezgodnego z prawem,jak myślicie???

ciaachoo - Wto 14 Wrz, 2010 14:18

ja do nich napisałam,zaraz po obejrzeniu i wysłałam nasz link,by zobaczyli ile osób się odchudza ,jak dobrze się czują i jak dobre powychodziły im badania.

Znajomych córka jest na diecie ,prowadzona przez panią dietetyczkę,dieta prawie identyczna z dukanowska,oprócz pierwszej uderzeniowej fazy,z tą różnicą że co 2 tygodnie wizyta i 150zl mniej.Każda dieta ma zwolenników i przeciwników.A może po prostu dietetykom spadły dochody,bo teraz zamiast iść i płacić wystarczy kupić książkę lub troszkę poszukać w necie.
Ogólnie mówiąc uważam,że pani dietetyczka mało bardzo wiedziała o naszej diecie,słyszała że dzwonią tylko nie do końca wiedziała gdzie.

http://dziendobrytvn.plej...l.html#autoplay

M. - Wto 14 Wrz, 2010 19:00

zabencia napisał/a:
..efekty oceńcie same Smile

KRÓLOWO (trza zmienic nicka) gały

wspaniałe efekty brawo GRATULUJĘ!!!

kabyr - Wto 14 Wrz, 2010 19:10

Patrycja uklon uklon uklon za wytrwałość.
Grażyna - Wto 14 Wrz, 2010 19:12

Fajnie, że Ilonko wstawiłaś link, bo nie ogladałam tego programu. Wiem teraz o co chodzi.

Mogę jedynie pwiedzieć ze swojego punktu widzenia, że kto przeczytał książke Dukana, ten wiedział z jakimi problemami zdrowotnymi moze się spotkać oraz jak działac, aby te problemy wcale nie wystapiły. Dukan przeciez nic i niczego nie ukrywał. Decyzja na diete musi byc świadoma, bez wzgledu na to, czy jest to dieta białkowa, proteinowa, plaż południowych, czy też jakas inna, zalecana przez dietetyka.

W mojej rodzinie 3 osoby się odchudziły: ja (19kg - od stycznia), moja córka (15kg - od stycznia), moja mama (23kg - od lutego). Wszystkie dobrze się czujemy, mamy dobre wyniki krwi i moczu, nie mamy zaburzeń podietowych, żadnych chorób oraz objawów, ktore by wskazywały na to, że cos źle dzieje się w organiźmie. Nawet moja lekarka pierwszego kontaktu stwierdziła po wynikach badań kompleksowych, że dieta jest jednak zdrowa i mozna ja stosować.

Kto narzeka?
Ten, kto nie rozumie tej diety, nie doczytał ksiażki Dukana do końca, kto jest leniwy i nie urozmaica menu, nie dostarcza tym samym organizmowi wszystkich potrzebnych skladników. No i ten, co nie przestrzega zaleceń lekarza: pic duzo, niewiele solic i nie naduzywać słodzika w każdej postaci. Kto nie kontrolował swojego organizmu i nie wiedział, że juz przed dieta mial kłopoty zdrowotne, ktore bagatelizował, a które pojawiły się, uwydatniły znacznie podczas diety.

gosias - Wto 14 Wrz, 2010 19:14

katasza, Smile gratuluję love
Grażyna - Wto 14 Wrz, 2010 19:14

Z tego wszystkiego zapomniałam o Żabci. cmoknięcie Pieknie wyglądasz kwiatek dla ciebie
gosias - Wto 14 Wrz, 2010 19:17

zabencia, Smile gratuluję Smile super wyglądasz cool cool cool
M. - Wto 14 Wrz, 2010 19:18

ciaachoo napisał/a:

Ogólnie mówiąc uważam,że pani dietetyczka mało bardzo wiedziała o naszej diecie,słyszała że dzwonią tylko nie do końca wiedziała gdzie.

niestety te opinie idą w eter... w autobusie podsłuchałam jak kobitki rozmawiały, że słyszały o diecie proteinowej, ale nerki uszkadza...

u mnie w pracy juz dwie osoby wyraziły się podobnie (ale też tylko słyszały)...

za to dzis przyjrzałam sie kobitce, ktora jest na diecie (znajoma w pracy) i WIDAĆ jak sie robi coraz zgrabniejsza!!!

ciapara - Wto 14 Wrz, 2010 22:04

Tia... ja wylaczylam celowo tv zeby bzdur nie sluchac
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase
O ogromny rynek farmaceutyczny, o wspomagacze. suplementy, herbatki odchudzajace o nabite kabzy dietetykow, osobistych trenerow etc.

katasza - Wto 14 Wrz, 2010 22:51

jestem rozgoryczona po oglądnięciu tego materiału!! wściekły
ta pani nie ma pojęcia o diecie, szczególnie widać to po tekście "w diecie nie ma błonnika".
niestety nie mało jest taki psełdospecjalistów.