Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
Madzia - Sob 06 Wrz, 2014 14:39
Gratulacje mamusiu! Fajny ten Twój bąbelek, niech Ci się zdrowo chowa chłopak! I niech daje trochę czasu na tworzenie!
Wioletta - Sob 06 Wrz, 2014 16:17
Gratuluję małego słodziaka i przespanych nocek życzę:))
beacia-24 - Nie 07 Wrz, 2014 00:30
Kochane babeczki Wy moje aż mi się od razu humor poprawił.
| Wioletta napisał/a: | | Gratuluję małego słodziaka i przespanych nocek życzę:)) |
O dziwo na nieprzespane noce narzekać nie mogę bo synek może pierwsze dwa tygodnie szalał i się budził, a później już do 6:00 nawet spał. Lekarka nawet kazała go budzić w nocy na karmienia bo jej zdaniem za wolno na wadze przybierał. Ja oczywiście grzecznie przytakiwałam, ale na głowę nie upadłam by wybudzać malucha ze snu. Dziecko mi daje pospać to się tylko cieszyć i szanować jego wolę, a nie mam sobie sama kuku robić - paranoja.
Buziaki dla Was wielkie i zapraszam na craftbarowego bloga gdzie znajdziecie moją ślubną inspirację --->KLIK <---
Pysiatom - Pon 08 Wrz, 2014 14:51
Beatko gratuluję przesłodkiego synka , niech się chowa zdrowo.
Prześliczna kopertówka.
beacia-24 - Nie 12 Paź, 2014 22:55
Madzia, przydałoby się troszkę tego czasu na to tworzenie.
Pysiatom, dziękuję za miłe słowa.
Zdecydowanie mam tyły na moim prywatnym blogu. Więcej moich prac znaleźć można na blogu CraftBaru.
Dziś jednak nie przybywam z pustymi rękoma. Co prawda praca już ma swój debiut, ale tym którzy jej jeszcze nie widzieli pokazuję ją dziś.
Jakiś czas temu poczyniłam taką oto kreację na imieniny w formie zawieszki.
nismon - Pon 13 Paź, 2014 10:42
Iście królewska kreacja!!!!
siebusania - Pon 13 Paź, 2014 11:35
beacia-24, po przeczytaniu tytułu pomyslalam o kreacji na ludzia. Zaskoczylas mnie ta kreacja jest świetna, dol bardzo ciekawy.
lamika88 - Pon 13 Paź, 2014 13:10
Piękna
Pysiatom - Pon 13 Paź, 2014 13:42
Śliczna.
Elżbieta P. - Pon 13 Paź, 2014 17:04
wyjątkowa kreacja!!
marysia54 - Pon 13 Paź, 2014 23:06
Niesamowita kreacja, śliczna
misia0808 - Wto 14 Paź, 2014 13:54
Beatko cieszę się ogromnie, ze pokazujesz swoje prace. Jak zawsze ogromnie mi się podobają, są wyjątkowe i bardzo pomysłowe. Też ostatnio mało sie udzielam na Forum, brakuje mi doby niestety, więc przegapiłam tak wspaniałą nowinę. Moje gratulacje!
Filipek jest uroczy. Niech Wam się chowa zdrowo i rośnie na wspaniałego mężczyznę
Ja też po 9 latach zostanę w grudniu babcią i z tego faktu ogromnie się cieszę. Pozdrawiam i całuski dla maluszka
kabyr - Wto 14 Paź, 2014 14:01
beacia-24, śliczna zawieszka.
W pierwszej chwili myślałam,
że to kreacja na bal.
beacia-24 - Pon 08 Gru, 2014 23:14
nismon,siebusania, lamika88,Pysiatom, Elżbieta P., marysia54, misia0808, kabyr, bardzo dziękuję za miłe słowa. Ostatnimi czasy mało tworzę, ale staram się od czasu do czasu coś wydzióbać.
siebusania, ja i szycie hahaha jeszcze bym sobie przyszyła palce do materiału i tyle by z tego szycia było. Szwów wystarczy mi już na całe życie po ostatniej akcji.
Od momentu jak w ciąży rozcięłam sobie palec (bo chciałam w delikatny sposób pozbyć się kwiatka) uważam na nie szczególnie. Tym bardziej, że owe 5 szwów nadal mam przed oczyma.
Raz jeszcze dziękuję za przemiłe słowa. W najbliższym czasie pokażę Wam kilka nowości, ale nie dziś bo padam na twarz po ciężkim tygodniu i szpitalu w domu.
Filip zaliczył pierwszego wirusa, a to wszystko za sprawą matki chrzestnej i jej nieopartej pokusie całowania Go prosto w otwartą buzię wrrr.
Na szczęście gorączka i wysypka za nami, jeszcze tylko chrypa puści i katarek przejdzie, to Filu będzie zdrów jak rybka.
beacia-24 - Pon 08 Gru, 2014 23:15
misia0808, Gratulacje zapewne cieszysz się niezmiernie bo taki maluszek to sama radość.
beacia-24 - Wto 09 Gru, 2014 11:56
Moje obiecane ostatnie prace. Dwa rodzaje śpioszków jedne dla mojego brzdąca, a drugie dla małej księżniczki. Oczywiście prace stare i już dawno pokazywane, ale może ktoś jeszcze nie widział.
Ponadto w ramach inspiracji grudniowej na mojego sklepowego bloga powstaly takie etykiety do prezentów.
lamika88 - Wto 09 Gru, 2014 13:14
Śliczności
ABA - Wto 09 Gru, 2014 16:38
Ja jeszcze nie widziałam tych ślicznych śpioszków. Dziękuję za pokazanie.
beacia-24 - Wto 09 Gru, 2014 20:22
lamika88, ABA, dziękuję za miłe słowa.
Taka wersja szycia mi jakoś wychodzi hahaha.
Swoją drogą moje ośmiomiesięczne już dziecię odkryło te śpioszki na klamce od drzwi i za każdym razem jak ma tylko możliwość to się nimi bawi. Za co łapie, za metkę oczywiście hahah.
marysia54 - Wto 09 Gru, 2014 21:32
Cudne śpioszki, etykiety na prezenty rewelacja
Madzia - Wto 09 Gru, 2014 22:15
Śliczne te rzeczy są!
kabyr - Śro 10 Gru, 2014 00:42
beacia-24, też nie widziałam chyba,
ale chętnie jak co podziwiałam drugi raz.
Śliczne zawieszki i nie dziwota, ze dziecko wyciaga rączki.
siebusania - Śro 10 Gru, 2014 06:22
beacia-24, ja tez nie widzialam, a jest co oglądać sa śliczne. a dzieci najbardziej ciekawi metka:) zdrowka dla synka. A co do szycia to nic przyjemnego, Wspolczuje ja na szczescie nie mialam doczynienia z chirurgiem w takiej sprawie. Ale dzieciaczki mi tego nie oszczędziły najpierw 11potem 3 mam nadzieje ze teraz uda mi sie tego uniknąć.
nula - Śro 10 Gru, 2014 15:04
| beacia-24 napisał/a: | | Oczywiście prace stare i już dawno pokazywane, |
ciekawe gdzie ???
ja jakoś nie widziałam, czyli dobrze, że wstawiłaś tutaj
zarówno śpiochy jak i etykietki cudne
Pysiatom - Czw 11 Gru, 2014 16:10
Śliczne śpiochy i etykiety .
|
|
|