Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)
Lacrima - Pon 22 Lut, 2010 09:40
katrinka - Pon 22 Lut, 2010 09:58
Bernadka - Pon 22 Lut, 2010 19:08
Bardzo się cieszę że Wam się podobają moje rękawiczki. Pomysł znalazłam kiedyś na forum ale opis mnie przerażał , w koncu jednak udało mi się go rozgryźć choć wcale nie był taki jasny jakby się chciało
Tym razem przedstawiam wam coś co powstało z wełenki dla której ciężko było mi znaleźć zastosowanie w związku z tym że wełna grubaśna na druty 8 . Przypadkiem udało mi się znaleźć pomysł w rosyjskiej gazetce . Ciekawe co myslicie o tym dziwnym czymś . Włosy króciutkie świeżo scięte , to koniecznośc i już ostatnie cięcie na aż tak krótko , potem będą odrobinę dłuższe , no i fakt schudłam , ale to w związku z chorobą i śmiercią taty . Chyba nie wyglądam źle ??? przynajmniej mam taka nadzieję
gosias - Pon 22 Lut, 2010 22:09
Bernadka, ładnie wyglądasz w tej fryzurce
Fajne wdzianko i bardzo mi podoba się
Niestety, czegoś takiego sobie nie sprawię. bo warkocz na biuście jeszcze bardziej powiększy mój "talent"
andzia35 - Pon 22 Lut, 2010 22:18
mnie to cudo zauroczyło!!!ja też chcę takie
w przeciwieństwie do Gosi mi to wskazane
Madzia - Pon 22 Lut, 2010 22:24
Wdzianko jest super! Bardzo takie rzeczy lubię.
A włosy... Bardzo mi się podobałaś jak zapuściłaś włosy, wyglądałaś ślicznie. Teraz musiałaś je obciąć bardzo krótko, ale wiesz co, masz tak regularne rysy twarzy, że ze zdumieniem stwierdziłam, że wyglądasz świetnie! Pewnie w dłuższych czujesz się bardziej kobieco, ja np nie lubię takich króciutkich włosów, ale naprawdę wyglądasz świetnie, więc wyglądem się nie martw.
Pozdrawiam!
gosias - Pon 22 Lut, 2010 22:25
| Cytat: | | w przeciwieństwie do Gosi mi to wskazane rotfl rotfl |
Mogę trochę odstąpić jeden rozmiar wystarczy?????
lamika88 - Pon 22 Lut, 2010 22:37
Bardzo fajne pracki
beacia-24 - Wto 23 Lut, 2010 07:57
Bernadka, sweterek cudny i wyglądasz w nim wspaniale. Włoskami się nie przejmuj odrosną, ale i tak wyglądasz w nich ładnie
ciapara - Wto 23 Lut, 2010 08:00
Ładnie wygladasz a dzieradełko sliczne!!!!!
masz jakowes schematy na to cudo???
Lacrima - Wto 23 Lut, 2010 08:16
Super fryzurka i ten warkoczk jest ogromny
liken - Wto 23 Lut, 2010 08:35
Bardzo oryginalna warkoczowa kamizelka! Do twarzy Ci w niej, w krótkich włosach też
irenka10 - Wto 23 Lut, 2010 09:30
Kamizelka super niesty nie skusze sie na nia bo mam troche za duzo hihi Fryzurka swietna
Grażyna - Wto 23 Lut, 2010 10:51
Ładne wdzianko, ale rzeczywiscie poszerza znacznie obszar płucny
Wiecej juz Bernadka nie chudnij, bo co z Ciebie zostanie?
Violetta21 - Wto 23 Lut, 2010 11:17
Bernadka super wyszło to wdzianko jest całkiem fikuśne a włoskami się nie przejmuj chociaż jak dla mnie to dobrze Ci w takiej fryzurce
Jasieńka - Wto 23 Lut, 2010 12:20
Super wdzianko naprawdę
kabyr - Wto 23 Lut, 2010 16:47
Przepiękna kamizela.
Bernadko fryzura bardzo praktyczna.
Też uważam, że już powinnaś przystopować z wagą,
no chyba, że jest to nie zależne od Ciebie.
Asia S. - Wto 23 Lut, 2010 19:44
Bernadko wracaj do zdrowia!! Świetnie pasuje to wdzianko do twojej fryzurki na pazurki
bjanna - Wto 23 Lut, 2010 20:08
| Bernadka napisał/a: | | Chyba nie wyglądam źle ??? |
super wygladasz fryzurka bardzo sympatyczna
a w tym "dziwnym czymś" wyglądasz rewelacyjnie
i nie chudnij już, bo niedługo nie będziesz rzucać cienia
Elżbieta P. - Wto 23 Lut, 2010 20:41
fryzurka bardzo Cię zmieniła, ale wyglądasz świetnie i fajne prace pokazałaś
7Kasiulek7 - Wto 23 Lut, 2010 22:25
| bjanna napisał/a: | | i nie chudnij już, bo niedługo nie będziesz rzucać cienia |
Aż mi się przypomniała pewna sytuacja:
Swego czasu uczęszczałam na kurs tańca towarzyskiego. Rozmawiałyśmy o odchudzaniu z dziewczynami i w żartach rzuciłam hasło: ja tez się muszę odchudzać. Okazało się, że instruktor tańca usłyszał i powiedział, żebym się pożniej nie opalała, bo jak mi skóra zejdzie, to kości się rozsypią
Bernadka, a tak szczerze, to: wracaj do zdrowia, potraktuj konieczność zmiany fryzury jako ciekawe doświadczenie i ciesz się z pięknie wykonanych prac
Bernadka - Czw 25 Lut, 2010 11:31
bardzo Wam dziekuję za miłe słowa . Super się czuję w tym dziergadełku choć faktycznie obszar biustu nieźle powiękasza
Dzisiaj kolejna odsłona rękawiczkowego szaleństwa bo choć na polu pogoda wiosenna to od 5 marca zapowiadają powrót ostrej zimy i Judyta zachciała dla siebie rękawiczki z tematen rasta hehehe
dehajola - Czw 25 Lut, 2010 11:39
swietne
gosias - Czw 25 Lut, 2010 12:49
Bernadka, świetne
Ainer - Czw 25 Lut, 2010 12:55
Bernadka SUPCIO te rękawiczki a twoja fryzurka REWELACJA
|
|
|