Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
Awenturyn - Śro 21 Sie, 2013 07:27
gratuluje sklepiku i polecę go moim koleżankom
Pysiatom - Śro 21 Sie, 2013 10:12
Gratuluję sklepiku i powodzenia
ciapara - Śro 21 Sie, 2013 13:12
BeniaJ - Śro 21 Sie, 2013 20:27
Sklep przepiękny, na facebooku za lajkowałam, ale dalej nie wzięłam się za ozdabianie moich zeszytów, no cóż życie jakoś ku temu nie mam weny. Ale tobie Beatka gratuluję z całego serca i życzę powodzenia
nula - Sob 24 Sie, 2013 07:28
No nareszcie się odezwałaś !
Gratuluję sklepiku !!!!
Trzymam kciuki za powodzenie interesu
ale myślę, że z tym nie będzie problemu - towar fajny - sama już wybrałam kilka rzeczy, które z chęcią bym zakupiła
danfi - Nie 25 Sie, 2013 11:21
Gratuluję sklepiku i życzę powodzenia
kabyr - Nie 25 Sie, 2013 13:35
| Madzia napisał/a: | Gratuluję sklepiku i życzę dużo satysfakcji z jego prowadzenia i wysokich obrotów!  |
Ja też.
Oby Ci się wiodło.
beacia-24 - Pon 26 Sie, 2013 15:59
Violetta21, nismon, elka j., Elżbieta P., Awenturyn, Pysiatom, ciapara, BeniaJ, nula, danfi, kabyr, baaardzo Wam dziękuje jesteście kochane . Z takim poparciem nie ma szans na niepowodzenie .
Za wszystkie lajki i udostepnienia bardzo dziękuję.
| BeniaJ napisał/a: | | dalej nie wzięłam się za ozdabianie moich zeszytów, no cóż życie jakoś ku temu nie mam weny |
BeniaJ, szkoda, że zeszyty nie doczekały się ozdoby w razie czego służę informacją , zawsze to przyjemniej się pisze w takim ozdobnym zeszycie
Buziaki dla Was za tak liczne odwiedzinki.
aniaso4 - Pon 26 Sie, 2013 17:44
Powodzenia, świetny pomysł z rabatem dla Maranciaków
Bożena- 2000 - Pią 30 Sie, 2013 21:46
Życzę Ci spektakularnych sukcesów.
Ainer - Sob 31 Sie, 2013 07:28
super sklepik powodzenia w biznesie,wszystkiego naj....naj... a zwłaszcza klientów i zysków
beacia-24 - Pią 06 Wrz, 2013 23:13
aniaso4, Bożena- 2000, Ainer, bardzo Wam dziękuję za przemiłe słowa.
Sprawiacie mi wiele radości.
Korzystając z okazji zapraszam na bloga sklepowego gdzie zagościł konkurs, do zgarnięcia fajne nagrody, zatem zapraszam serdecznie --->KLIK<---
nula - Nie 12 Sty, 2014 07:13
Beatko, odezwij się !
wiem, że jesteś zajęta i nie masz teraz czasu dla nas, ale napisz chociaż czy wszystko u Ciebie ok ?
lamika88 - Nie 12 Sty, 2014 09:34
Dziewczyny z Beatką OK Jest strasznie zapracowana... Zrobiła mi cudowną księgę gości na ślub może niedługo się nią tutaj pochwali
nula - Nie 12 Sty, 2014 13:09
| lamika88 napisał/a: | | Jest strasznie zapracowana... |
no , to ja wiem....
ale chciałam ją zmobilizować, żeby jednak się tu odezwała
beacia-24 - Pią 05 Wrz, 2014 11:53
Moje kochane wracam wolniutko do ogarniania się, że tak powiem. Oczywiście nie obiecuję, że będzie mnie tu więcej, ale na 100% więcej niż do tej pory.
Tak się zapuściłam tu na forum, że zapomniałam jak się zdjęcia wstawia, WSTYD to mało powiedziane hahaha, ale doszłam do tego zatem jest oki.
Kamilko mam nadzieję, że księga się sprawdziła i zebrałaś dużo, dużo pięknych wpisów.
Na początek wspomniana księga gości:
Teraz czas się wytłumaczyć z tak "krótkiej" nieobecności. Oczywiście nieliczne grono wiedziało, że moja przerwa związana była z ciążą.
Co prawda od porodu minęło sporo czasu, ale niestety doba mi się nie chciała cudownie rozmnożyć hahahaha, a jednak mimo, że kochane obowiązki to jest ich więcej.
Wiele więcej by się zrobić chciało, ale niestety realizacja i chęci jakoś nie zawsze idą w parze.
Przedstawiam Wam mojego Szkraba, który sumiennie wypełnia mój czas od rana do wieczora dając łaskawie chwile wytchnienia jak drzemie.
Filipek bo tak ma na imię mój maluszek urodził się 08. kwietnia 2014 r. - ważyła chłopina aż 3250, a mierzyła 55 cm.
Rośnie mi maluch jak grzyby po deszczu .
Nie ukrywam, że Filu nie przepada za pozowaniem i uskutecznia zniechęcanie mamy standardową miną - ja się jednak nie poddaję i jeszcze próbuję go ucelować w niecodziennej sytuacji, ale trudna sprawa powiem Wam.
Kilka zdjęć mojego Szkraba małego. Zdecydowanie więcej na FB znajdziecie
Tęskniło mi się strasznie za Wami i mam nadzieję, że uda mi się zaglądnąć w między czasie na Wasze wątki.
Buziaki dla Was i mam nadzieję, że mnie jeszcze choć tyćkę lubicie i pamiętacie.
lamika88 - Pią 05 Wrz, 2014 12:38
Beatko oczywiście, że księga się sprawdziła Goście bardzo chętnie się wpisywali a dzieci obecne na weselu pozostawiły po sobie piękne rysunki Gratuluję małego szkraba
Ania - Pią 05 Wrz, 2014 13:21
Beatko gratuluję - Filipek jest przesłodki!!!!!!!!!
siebusania - Pią 05 Wrz, 2014 15:08
beacia-24, gratulacje sliczny synek, ja mysłam ze Ciebie nie mam tak długo z nami z racji sklepiku twojego, świetnie Cie rozumiem bo sama mam 2 małych szkrabów ale naszczescie juz troszke odchowanych( samodzielnych ) chodz z czasem wolnym bywa róznie a bedzie jeszcze gorzej bo syn 1 klase zaczął to zacznie sie odrabianie lekcji. 2014r na maranciakach i u mnie w okolicy obfity w dzieciaczki
ksiega śliczna, witam cie spowrotem i zdrówka życze dla ciebie i synusia
maranta - Pią 05 Wrz, 2014 16:39
Śliczny Filipek, niech zdrowo rośnie na pociechę rodziców
Elżbieta P. - Pią 05 Wrz, 2014 18:31
śliczne maleństwo, niech zdrowy rośnie, gratulacje dla rodziców
nula - Pią 05 Wrz, 2014 19:53
Beatko - nareszcie znalazłaś dla nas chwilkę czasu
Filipek jest przesłodki - niech sie zdrowo chowa i dostarcza Wam tylko i wyłącznie radości | beacia-24 napisał/a: | mam nadzieję, że mnie jeszcze choć tyćkę lubicie i pamiętacie.
|
a za to należy Ci się wielkie
beacia-24 - Pią 05 Wrz, 2014 21:07
lamika88, Ania, siebusania, maranta, Elżbieta P., nula, dziękuję Wam za przemiłe słowa. Filu właśnie zasnął robiąc swoje ijoł ijołijoł przed snem. Teraz mam zatem chwilkę by móc odwiedzić Wasze wątki
Buziaki dla Was i cieszę się, że jednak mnie jeszcze troszkę pamiętacie.
nismon - Pią 05 Wrz, 2014 21:30
Beatko, pamiętamy i tęsknimy -ja też myślałam, że pochłonął cię sklep,a tu taka miła niespodzianka. Dużo zdrówka wam wszystkim życzę
marysia54 - Pią 05 Wrz, 2014 22:31
Serdecznie gratuluję ślicznego synka
i życzę duuuuużo zdróweczka i spokoju
|
|
|