Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
wanwoz - Pon 28 Sty, 2013 18:31
Śliczne prace, jak zwykle jest co podziwiać.
BeniaJ - Pon 28 Sty, 2013 21:01
beacia-24, rewelacyjne prace Przepiśnik wspaniały, jak patrzę na to co stworzyłaś nabiera mnie wielka ochota aby zrobić sobie tak piękną okładkę na przepiśniku i kalendarzu na ten rok. Te moje okładki takie smutne
inez124 - Wto 29 Sty, 2013 08:10
beacia-24, moge tylko powzdychać,wszystko takie śliczne
beti9 - Wto 29 Sty, 2013 11:08
Przepiękne wszystko
beacia-24 - Śro 30 Sty, 2013 08:57
barbara 1, Szachrajka, Elżbieta P., Dżastii, marysia54, Paddington, Debra, nismon, siebusania, danfi, Awenturyn, Pysiatom, wanwoz, inez124, beti9, bardzo WEam dzieuję z aodwiedziny. Dodajecie skrzydeł i napędzacie do dalszej pracy
| Paddington napisał/a: | Przepiśnik, adresownik, karteczki- wszystko to wspaniałe, ale trudno mi oceniać bo nie umiem nic tak pięknego w tej technice zrobić. Biżutki WSPANIAŁE!!!!! Bardzo ładnie grają razem te kolorki, ślicznie dobrane dodatki. Wiedziałam że dasz radę.
Pozdrawiam i obserwuję bacznie dalsze koralikowe tworzenia |
Misiu kochany odnośnie przepisników itd, to kwestia wprawy, przypuszczam, że jakbyś poświęciła scrapowi więcej uwagi to nie sprawiłoby Ci to najmniejszego kłopotu .
Z biżutkami to po prostu mam chorobę jakąś hahaha i będę musiała teraz lawirować między scrapem a koraliczeniem
| BeniaJ napisał/a: | | nabiera mnie wielka ochota aby zrobić sobie tak piękną okładkę na przepiśniku i kalendarzu na ten rok |
Skoro jest ochota to koniecznie trzeba to wykorzystać i zabrać się za działanie
Raz jeszcze wielkie podziękowania dla Was za miłe słowa.
Przesyłam buziaki każdej z Was
buziaczek - Śro 30 Sty, 2013 12:35
cudowne prace to mało powiedziane
milamirka - Pią 01 Lut, 2013 10:58
oj jest tu co podziwiac wszystko jest piekne
konesereczka - Pią 01 Mar, 2013 14:52
prace niesamowite!
Ainer - Pią 01 Mar, 2013 15:57
cudeńka
małgośka - Pon 04 Mar, 2013 11:42
Beatko, cudne prace.
Widzę, że cały czas sie rozwijasz i próbujesz nowych rzeczy.
Wielkie za perfekcyjne wykonanie.
misia0808 - Wto 05 Mar, 2013 06:58
Beatko super są wszystkie Twoje prace - jestem niezmiennie Twoją fanką
nula - Nie 24 Mar, 2013 07:15
No, kochana - odkopałam Ci wątek w nadziei, że w końcu coś nowego się tu pojawi
Zakwiatkowałaś się na maksa ? Czy jest jakis inny powód, że tu taka cisza i wątek pajęczynami zarasta ?
Święta za pasem - pora trochę odkurzyć
beacia-24 - Sob 30 Mar, 2013 22:43
buziaczek, milamirka, konesereczka, Ainer, małgośka, misia0808, nula, bardzo dziękuję, że zaglądacie tu do mnie jednak i zostawiacie tak miłe słowa.
| nula napisał/a: | Zakwiatkowałaś się na maksa ? Czy jest jakis inny powód, że tu taka cisza i wątek pajęczynami zarasta ?
Święta za pasem - pora trochę odkurzyć wesoło mi |
Kochana dobrze, że chociaż Ty czuwasz nad moim wątkiem i nie pozwalasz mu brudem obrosnąć
Fakt ostatnio sporo pracowałam nad kwiatkami.
Już od jakiegoś czasu są dostępne w sprzedaży .
Co do powodów to znajdzie się kilka - aczkolwiek jeden z głównych to brak czasu. Poza tym jakoś ostatnio mało robię.
Na te święta postanowiłam zastrajkować i nie wysyłałam żadnych kartek. Jakoś klimatu nie czułam hahaha
Mimo niesprzyjającej pogody za oknem chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze na te święta. Weny, pogody ducha i przede wszystkim WIOSNY
nismon - Czw 25 Kwi, 2013 11:19
beacia-24, śliczny awatarek!!!!!!!
beacia-24 - Czw 25 Kwi, 2013 23:02
nismon, dziękuję bardzo
nula - Nie 11 Sie, 2013 22:36
No, kochana - dałabyś jakiś znak życia !!!
Ja wiem, że zajęta jesteś i czasu nie masz - dlatego Ci wątek odszukałam i odkurzyłam
Skrobnij chociaż parę słówek co u Ciebie ????????????
beacia-24 - Pon 19 Sie, 2013 12:46
Nuluś, dziękuję, że szlaki przecierasz zwarzywszy, że się boję pająków , a z kurzem mi nie do twarzy hahaha - nie mój kolor
Cóż ja mogę powiedzieć ciekawego.
Dzieje się u mnie i to wiele, doba jest zdecydowanie za krótka.
Zacznę może od jednej z istotnych rzeczy, mianowicie otworzyłam swój własny sklepik internetowy z przydasiami do scrapbookingu. Zatem baaardzo serdecznie zapraszam wszystkich w moje skromne progi --->KLIK<---
Poniżej logo sklepu i linki do bloga sklepowego oraz Facebooka.
--->BLOG<--- a tu --->Facebook<---
Sprawicie mi ogromną radość zaglądając, linkując, lajkując i udostępniając, czyli nawiasem mówiąc śląc wieści w eterze o istnieniu sklepu CraftBar .
Zachęcam do zaglądania i zakupów tym bardziej, iż dla Maranciaków przyznany jest rabat 5%. Wystarczy w miejsce kodu rabatowego wpisać hasło: MARANCIAKI, a rabat naliczy się automatycznie.
Cóż można znaleźć w sklepie CraftBar, otóż na półkach widnieją m.in papiery, media w postaci mgiełek, tuszy itp, a także tekturki i co najważniejsze moje kwiaty, które już lada dzień pokażą się w nowej wersji kolorystycznej
Pracuję nad nowymi projektami zatem nowości na tapecie będzie troszkę i oczywście kilka konkursów zatem zaglądacjie koniecznie
Madzia - Pon 19 Sie, 2013 17:10
Gratuluję sklepiku i życzę dużo satysfakcji z jego prowadzenia i wysokich obrotów!
małgośka - Pon 19 Sie, 2013 21:08
Beacia, gratuluję sklepiku
i trzymam kciuki za dużą sprzedaż.
katrinka - Wto 20 Sie, 2013 08:34
Gratuluję Beatko Sklepik ma piękną oprawę,no i nazwa mi się podoba :wesolomi
beacia-24 - Wto 20 Sie, 2013 09:18
Madzia, małgośka, katrinka, nie dziękuję hahaha (to tak dla przekory).
Za to z góry bardzo dziękuję za wszystkie lajki - wiedziałam, że na Was zawsze można liczyć
Violetta21 - Wto 20 Sie, 2013 17:03
Beatko gratuluję
nismon - Wto 20 Sie, 2013 18:29
Gratuluję i powodzenia-trzymam kciuki za sukces!
elka j. - Wto 20 Sie, 2013 18:35
Gratuluję sklepu i życzę wielu, wielu klientów
Elżbieta P. - Wto 20 Sie, 2013 19:53
powodzenia w sklepiku Beaciu!!!
|
|
|