Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
maranta - Czw 13 Gru, 2012 23:06
Beaciu, jak u Ciebie pięknie, jak już świątecznie, bajka
jolajka - Pią 14 Gru, 2012 07:41
beacia-24, pięknie
beacia-24 - Pią 14 Gru, 2012 19:00
wanwoz, maranta, jolajka, dziękuję bardzo za wizytę. Niezmiernie mi miło. Wielkie całuski dla Was
beacia-24 - Wto 25 Gru, 2012 10:12
Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach i szumi w lesie,
jak stuka w okna, wchodzi w kominy
i obserwuje dziecięce miny?
jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,
niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.
Poczuj makowca zapach wspaniały.
Zobacz za oknem, świat cały biały.
Już karp się smaży, kompot gotuje,
mróz znów na szybach kwiaty maluje,
a Ty radosny z iskierką w oku,
szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.
Teraz, choć wiosen trochę przybyło,
To wiatr ten sam, szumi nam miło.
Ja razem z wiatrem ślę Ci życzenia,
niech Ci się spełnią wszelkie marzenia,
a pierwsza gwiazda świecąc o zmroku
niesie Ci radość w tym Nowym 2013 Roku.
Pysiatom - Wto 25 Gru, 2012 20:35
BeniaJ - Śro 26 Gru, 2012 13:20
Cudowności stworzyłaś, spokojnych świąt i wielu twórczych pomysłów w następnym roku
beacia-24 - Czw 27 Gru, 2012 11:57
Dziękuję Wam za życzenia.
Jak to mówią święta święta i po świętach, taki ich urok, że szykuje się człowiek do nich w pośpiechu, a one takie krótkie
beacia-24 - Czw 27 Gru, 2012 13:27
Jako, że już po świętach i wszystko co miało być wręczone i wysłane już jest u odbiorców zatem czas pokazać co tam przygotowałam.
Na pierwszy ogień kartkeczki.
Oczywiście więcej zdjęć na blogu
Tutaj zbliżenie na mini sheaker bok'ik --> cała gwiazdka ma ok 6 cm wielkości natomiast sam box 2,5 - 3cm
Jako, że w między czasie odbyło się kilka wymian pokaże Wam jakie cuda mi się dostały.
W ramach naszej forumowej wymiany taka karteczka przybyła do mnie od Kasi123
Natomiast w ramach wymiany na innym forum taki oto prezencik przybył do mnie:
Ja natomiast stowarzyszam taki oto skromny podarek:
Zbliżenia biżutków i kalendarza na blogu.
W tym roku nie omieszkałam przygotować kilka prezentów sama.
Były to głównie biżutki, które powstały dzięki wspaniałym radom i wsparciu kochanego Misia Paddingtona i nie miej kochanej Sylwii Paillette.
Dziewczyny dziękuję Wam po stokroć, gdyby nie Wasza pomoc i cierpliwość do mojego marudzenia nic by nie powstało.
Zatem czas pokazać moje wypociny szydelkowo - koralikowe
Chciałam tylko wspomnieć, że wszystkie bransoletki prócz Cellini powstały z najmniejszych koralików TOHO, czyli 15/0. Uważam to za mały sukces, gdyż taka drobnica dla początkującego może być zniechęcająca. Dobrze, że mąż pomagał w nawlekaniu łatwiejszych sekwencji
Pierwsza bransoletka indiańska, która powstała w oparciu o schemat Weroniki Weraph
Cellini i wachlarzykowe kolczyki do niej
Jedno - sznurowa bransoletka
Trójelementowa nieskomplikowana bransoletka:
Kolejna, a zarazem ostatnia już trójelementowa fantazyjnie pleciona
Jako, że w tym roku musiałam być wyjątkowo grzeczna prysło do mnie kilka cudnych prezentów i kartek, których się zupełnie nie spodziewałam
Na początek karteczki
Od Bożenki - Szachrajki
Od Danusi - Danfi
Od Eluni - było jeszcze kilka pieniąch frywolitkowych elementów, ale się zgapiłam i na zdjęciu ich zabrakło, a jako, że choć troszkę jasno było nie chciałam już przedłużać i dokładać by przy ciemnicy zdjęcia robić.
[url=[/img][/url]
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wspaniałe karteczki. Jest mi niezmiernie miło.
Teraz czas na kolejne cuda, które mnie powaliły na kolana.
Zacznę od prezenciku jaki trafił mi się od jednej z koleżanek z innego forum:
Takie oto cuda zaś przybył do mnie od Weroniczki We_st, na zdjęciu brakuje tylko wisienek w sloiczku, gdyż już skonsumowane
Kochana sprawiłaś mi niesamowitą radość. Bransoletka już miała swoje wystąpienie, a wisienki jak wspomniałam już zostały uszczknięte. Póki co tylko naleweczki czekają do Nowego Roku, choć i tak już mąż zdążył palucha umoczyć by spróbować hahaha
Dziękuję Ci ogromnie zaskoczyłaś mnie na całej linii . Wielki buziaki dla Ciebie
Ciekawe czy wytrwał ktoś do końca hahaha
Runa - Czw 27 Gru, 2012 13:48
Śliczności
LidkaM - Czw 27 Gru, 2012 15:25
Same cudowności!
krzysia551 - Czw 27 Gru, 2012 15:35
beacia-24, śliczności
siebusania - Czw 27 Gru, 2012 16:18
beacia-24, sliczne rzeczy natworzyłaś
Grażyna - Czw 27 Gru, 2012 17:05
nula - Czw 27 Gru, 2012 18:30
Ja dzielnie wytrwałam
chyba faktycznie byłaś bardzo grzeczna, bo prezentów dostałaś mnóstwo i do tego ślicznych i praktycznych
bransoletki jak widać opanowałaś błyskawicznie - tym większe gratulacje, że robiłaś z 15 !!!
karteczki przecudne - i muszę się pochwalić, że jedna z nich trafiła do mnie robiąć mi ogromną i przemiłą niespodziankę
teraz stoi na honorowym miejscu i jest podziwiana przez wszystkich !!!
we_st - Czw 27 Gru, 2012 18:54
Ja też dotrwałam do końca i po raz kolejny się wzruszyłam. Bardzo cieszy mnie, że udało mi się sprawić trochę radości... Jak pisałam już na PW to podziękowanie za perfekcyjne przeprowadzenie wymianek. A, że chęć na otrzymanie nalewki masz (miałaś) wiedzą chyba wszyscy, pobawiłam się więc w Mikołaja.
beacia-24 - Czw 27 Gru, 2012 20:09
Runa, LidkaM, krzysia551, siebusania, Grażyna, nula, we_st, dziekuję Wam bardzo za odwiedziny i miłe słowa. Jest mi niezmiernie miło, że chce się Wam do mnie zaglądać
| nula napisał/a: | bransoletki jak widać opanowałaś błyskawicznie - tym większe gratulacje, że robiłaś z 15 !!! brawo brawo brawo
karteczki przecudne - i muszę się pochwalić, że jedna z nich trafiła do mnie robiąć mi ogromną i przemiłą niespodziankę love love love |
Nuluś kochana miałam motywację ogromną do robienia - świadomość, że nie miałabym prezentów dla kobitek to była naprawdę napędzająca myśl
Co do karteczki to cieszę się bardzo, że w tym roku dotarła i to jeszcze w całości. Oby to pechowe fatum nas wreszcie ominęło hahaha
| we_st napisał/a: | | po raz kolejny się wzruszyłam. Bardzo cieszy mnie, że udało mi się sprawić trochę radości... |
We_st kochana nawet nie wiesz jaką ja miałam radość. Oj Twoje naleweczki to mi się po nocach śniły. Naprawdę sprawiłaś mi przeogromną radość. Trudno mi nawet wyrazić swoją wdzięczność i radość, aż żal będzie wypić hahaha - dlatego póki co do Nowego Roku czekają.
Ogromniaste buziaki dla Ciebie raz jeszcze
Pysiatom - Pią 28 Gru, 2012 12:44
Same śliczności.
dubo123 - Pią 28 Gru, 2012 13:45
Musiałaś być bardzo grzeczna!!! Same wspaniałości!
Violetta21 - Pią 28 Gru, 2012 13:56
Piękne karteczki oj piękne i jedna jest u mnie bardzo dziękuję
Cuda i cudeńka
czy moja skromna karteczka doszła do Ciebie?
beacia-24 - Pią 28 Gru, 2012 16:32
Pysiatom, dubo123, Violetta21, bardzo Wam dziękuję za miłe słowa i odwiedzinki  
| Violetta21 napisał/a: | | czy moja skromna karteczka doszła do Ciebie? |
Tak kochana przepraszam, że nie napisałam doszła jeszcze przed świętami. Miałam taki zawrót głowy, iż mało co się odzywałam. Ja czekam cierpliwie na Twoje karteczki i inne cuda
jokul - Pią 28 Gru, 2012 17:40
Jakie piękne prezenty zrobiłaś.
BeniaJ - Pią 28 Gru, 2012 18:13
beacia-24, kartki super, a prezentowe naleweczki wyglądają rewelacyjnie, i pewno tak samo smakują.
jadzia59o - Pią 28 Gru, 2012 18:44
cudeńka, same cudeńlka
jagoda64 - Pią 28 Gru, 2012 19:07
OOOOO jestem pod wielkim wrażeniem Twoich prac
grzewa - Sob 29 Gru, 2012 16:09
Oj cudeńka, cudeńka.
|
|
|