To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bożena i jej dłubanki wszelkiej maści

Bożena- 2000 - Nie 17 Lip, 2011 22:36

Misz-masz. Moje ulubione zajęcie - lubię patrzeć w niebo. Czasem troszkę posmaruję farbami i koraliki też zamotałam, aby stwierdźić, że za bolsze. bardzo prościutki wzorek, ale jestem z tej robótki zadowolona
oczywiście piekę chleb za oknem pada i jestem obrażona na taką pogodę. Sama sobie "strzelam focha"
Buziaczki przesyłam wszystkim zaglądającym na tę stronkę. cmoknięcie cmoknięcie

Paillette - Nie 17 Lip, 2011 22:40

cmoknięcie dla Ciebie też bye
Pysiatom - Nie 17 Lip, 2011 23:37

Wszystko jest fajne, ale największą ochotę mam na ten chlebek. Smakowicie wygląda. brawo brawo brawo
Violetta21 - Nie 17 Lip, 2011 23:52

Bożenko i tak trzymaj jest pięknie i kolorowo cool
nula - Pon 18 Lip, 2011 08:19

O, jakie świetne nowości brawo brawo
Fajnie Ci wyszedł krack, zwłaszcza na tej drugiej doniczce
Korale wcale nie za bolsze - teraz się takie nosi !!! (chociaż oczywiście zależy co się lubi ) - mi się podobają !!!
A tunika może i ma prościutki wzorek ale prezentuje się super !!!!
cool cool cool
I znowu kusisz tym pachnącym chlebkiem wesoło mi
Chciałam Ci podesłać trochę słonka, ale u mnie też dzisiaj pada od rana wściekły

maciachowa - Pon 18 Lip, 2011 08:41

piekne prace, tunika delikatna i elegancka. Brawo wesoło mi
lamika88 - Pon 18 Lip, 2011 10:18

Super cool cool cool cool
Jarka - Pon 18 Lip, 2011 11:09

maciachowa napisał/a:
piekne prace, tunika delikatna i elegancka. Brawo
cool cool cool
milamirka - Pon 18 Lip, 2011 11:50

Och i Ach moja kolezanko wszystko sliczne chlenus mniam mniam nie narzekaj na pogode bo mozesz miec gorsza cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 18 Lip, 2011 20:07

znów pańcia fajne rzeczy prezentuje, podobają mi się wszystkie, ale najbardziej kusi ten chlebek wesoło mi brawo
maranta - Pon 18 Lip, 2011 20:30

Czy coś z tego chlebka jeszcze zostało???, Bo chciałabym się na nim z lekka zatrzasnąć wesoło mi Zapach czuję aż tutaj, mniam Smile

Tuniczka świetna, korale - żeby Cię wielkością nie drażniły, to zabieram Wink

Wszystko fajne a chmury to i ja uwielbiam, zarówno się gapić w niebo jak i na fotkach uwieczniać wesoło mi

Bożena- 2000 - Czw 28 Lip, 2011 20:54

Na chlebek zapraszam. W każdej chwili świeżutki upiekę, na życzenie. A co tam. Dziś nie wytrzymam zeby się nie pochwalić upominkami z okazji rocznicy ślubu {jutro}iurodzin moich i mężowych za kilka dni. Popatrzcie jakie ja mam zdolne koleżanki i jakie "rozdawaczki" to wszystko od Mirki. Te jej karteczki i obrazeczki to cuda. Zwracam uwagę na nasz portret, który zrobiła ze zdjęcia. Słów brak. Fotki lipa, bo bardzo się starałam i wyszło jak zawsze. Pracami jestem oczarowana. Inna rzecz to zapalniczki. Skąd Ona bierze takie wynalazki?. Miniatura butelki, puszki z piwem czy głowy konia. Oczywiście kolekcjoner szczęśliwy. I jeszcze upominek od Ulki Antczak. Owszem widuję jej prace na fotosiku, ale w rzeczywistości to są dzieła sztuki. - znowu zdjęcie do bani. A teraz chwalcie ich prace, których jestem szczęśliwą właścicielką. cmoknięcie
katrinka - Pią 29 Lip, 2011 06:07

Lubię tu zaglądać bo prace śliczne, a twoje wpisy poprawiają humor chyba każdemu brawo brawo brawo brawo
Prezenty dostałaś wspaniałe.
Radości i szczęścia każdego dnia z okazji rocznicy ślubu cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Jarka - Pią 29 Lip, 2011 07:07

katrinka napisał/a:
Prezenty dostałaś wspaniałe.
Radości i szczęścia każdego dnia z okazji rocznicy ślubu
cool brawo cool brawo cool brawo cool
nula - Sob 30 Lip, 2011 07:36

Przede wszystkim przyłączam się do życzeń : i do tych urodzinowych
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dla ciebie i męża wesoło mi
I do tych rocznicowych kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Wszystkiego naj,naj,naj...... !!!!!!!

A prezenciki to faktycznie dostaliście cudne !!! cool cool
Ja zawsze twierdziłam, że Mirka to zdolniacha brawo brawo

Violetta21 - Sob 30 Lip, 2011 19:32

Bożenko kolejnych pięknych rocznic Wam życzę kwiatek dla ciebie cmoknięcie

piękne prezenciki radocha

Pysiatom - Nie 31 Lip, 2011 19:02

Bożenko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża z okazji rocznicy i urodzin. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Śliczne prezenty. brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Nie 31 Lip, 2011 22:36

Pysiatom, Violetta21, nula, Jarka, katrinka,
Pięknie dziękujemy za życzenia. Wiem, że Wasze się spełnią. cmoknięcie cmoknięcie

beacia-24 - Pon 01 Sie, 2011 20:55

Ale cuda oczy po prostu nagapić się nie mogą Smile brawa wielkie za tak piękne wykonanie. Można tylko Ci pozazdrościć takich prezencików. brawo brawo brawo
marysia54 - Pon 01 Sie, 2011 22:52

Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu i Urodzin
cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

prezenciki prześliczne uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Bożena- 2000 - Wto 23 Sie, 2011 19:44

Serdecznie dziękuję za życzenia. Do listopada będzie spokój ze świętami rodzinnymi. Wypadłam z robótkowego obiegu ponieważ wymyśliłam sobie spory remoncik , a te jak wiadomo są w pakiecie z wielkim sprzątaniem. Ale już wypływam na szerokie wody. Gdzieś tam jednak ciut szurnełam drucikiem i szydełkiem. Nałóg jest nałogiem. ta chustka ma 126 błędów, ale mnie się podoba. I ze mną zostanie. tuniczka też prosta. I wynalazek już nie mojej roboty. Zapalniczka z muszlą i perłą- oczywiście, do mężowej kolekcji. Ciągle się zastanawiam, kto to wymyśla ?
I jeszcze się pochwalę cudeńkami , które dostałam od Eli-Onki podziwiam to misterne zwijanie papierków. cmoknięcie cmoknięcie

Bożena- 2000 - Wto 23 Sie, 2011 19:51

I zapomniałam o sama nie wiem co to dokładnie jest. Golfik, który ma boki połączone guzikiem na rzemyki. Taki wynalazek.
Violetta21 - Wto 23 Sie, 2011 19:52

piękna chusta piękna tuniczka a te zawijasy od Eli ślicznoty cool brawo brawo
lamika88 - Wto 23 Sie, 2011 19:55

Rewelacyjne prace cool cool cool
milamirka - Wto 23 Sie, 2011 22:43

Kolezanko starasz sie jak mozesz , wiadomo kobieta pracujaca to i bledy na chuscie liczy wszystko cudownie zrobione prezencik super cmoknięcie cmoknięcie brawo brawo brawo brawo brawo