Galerie prac użytkowników forum - Bożena i jej dłubanki wszelkiej maści
Bożena- 2000 - Nie 17 Lip, 2011 22:36
Misz-masz. Moje ulubione zajęcie - lubię patrzeć w niebo. Czasem troszkę posmaruję farbami  i koraliki też zamotałam, aby stwierdźić, że za bolsze. bardzo prościutki wzorek, ale jestem z tej robótki zadowolona
oczywiście piekę chleb za oknem pada i jestem obrażona na taką pogodę. Sama sobie "strzelam focha"
Buziaczki przesyłam wszystkim zaglądającym na tę stronkę.
Paillette - Nie 17 Lip, 2011 22:40
dla Ciebie też
Pysiatom - Nie 17 Lip, 2011 23:37
Wszystko jest fajne, ale największą ochotę mam na ten chlebek. Smakowicie wygląda.
Violetta21 - Nie 17 Lip, 2011 23:52
Bożenko i tak trzymaj jest pięknie i kolorowo
nula - Pon 18 Lip, 2011 08:19
O, jakie świetne nowości
Fajnie Ci wyszedł krack, zwłaszcza na tej drugiej doniczce
Korale wcale nie za bolsze - teraz się takie nosi !!! (chociaż oczywiście zależy co się lubi ) - mi się podobają !!!
A tunika może i ma prościutki wzorek ale prezentuje się super !!!!
I znowu kusisz tym pachnącym chlebkiem
Chciałam Ci podesłać trochę słonka, ale u mnie też dzisiaj pada od rana
maciachowa - Pon 18 Lip, 2011 08:41
piekne prace, tunika delikatna i elegancka. Brawo
lamika88 - Pon 18 Lip, 2011 10:18
Super
Jarka - Pon 18 Lip, 2011 11:09
| maciachowa napisał/a: | | piekne prace, tunika delikatna i elegancka. Brawo |
milamirka - Pon 18 Lip, 2011 11:50
Och i Ach moja kolezanko wszystko sliczne chlenus mniam mniam nie narzekaj na pogode bo mozesz miec gorsza
Elżbieta P. - Pon 18 Lip, 2011 20:07
znów pańcia fajne rzeczy prezentuje, podobają mi się wszystkie, ale najbardziej kusi ten chlebek
maranta - Pon 18 Lip, 2011 20:30
Czy coś z tego chlebka jeszcze zostało???, Bo chciałabym się na nim z lekka zatrzasnąć Zapach czuję aż tutaj, mniam
Tuniczka świetna, korale - żeby Cię wielkością nie drażniły, to zabieram
Wszystko fajne a chmury to i ja uwielbiam, zarówno się gapić w niebo jak i na fotkach uwieczniać
Bożena- 2000 - Czw 28 Lip, 2011 20:54
Na chlebek zapraszam. W każdej chwili świeżutki upiekę, na życzenie. A co tam. Dziś nie wytrzymam zeby się nie pochwalić upominkami z okazji rocznicy ślubu {jutro}iurodzin moich i mężowych za kilka dni. Popatrzcie jakie ja mam zdolne koleżanki i jakie "rozdawaczki"  to wszystko od Mirki. Te jej karteczki i obrazeczki to cuda. Zwracam uwagę na nasz portret, który zrobiła ze zdjęcia. Słów brak. Fotki lipa, bo bardzo się starałam i wyszło jak zawsze. Pracami jestem oczarowana. Inna rzecz to zapalniczki. Skąd Ona bierze takie wynalazki?. Miniatura butelki, puszki z piwem czy głowy konia. Oczywiście kolekcjoner szczęśliwy. I jeszcze upominek od Ulki Antczak. Owszem widuję jej prace na fotosiku, ale w rzeczywistości to są dzieła sztuki. - znowu zdjęcie do bani. A teraz chwalcie ich prace, których jestem szczęśliwą właścicielką.
katrinka - Pią 29 Lip, 2011 06:07
Lubię tu zaglądać bo prace śliczne, a twoje wpisy poprawiają humor chyba każdemu
Prezenty dostałaś wspaniałe.
Radości i szczęścia każdego dnia z okazji rocznicy ślubu
Jarka - Pią 29 Lip, 2011 07:07
| katrinka napisał/a: | Prezenty dostałaś wspaniałe.
Radości i szczęścia każdego dnia z okazji rocznicy ślubu |
nula - Sob 30 Lip, 2011 07:36
Przede wszystkim przyłączam się do życzeń : i do tych urodzinowych
dla ciebie i męża
I do tych rocznicowych
Wszystkiego naj,naj,naj...... !!!!!!!
A prezenciki to faktycznie dostaliście cudne !!!
Ja zawsze twierdziłam, że Mirka to zdolniacha
Violetta21 - Sob 30 Lip, 2011 19:32
Bożenko kolejnych pięknych rocznic Wam życzę
piękne prezenciki
Pysiatom - Nie 31 Lip, 2011 19:02
Bożenko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża z okazji rocznicy i urodzin. Śliczne prezenty.
Bożena- 2000 - Nie 31 Lip, 2011 22:36
Pysiatom, Violetta21, nula, Jarka, katrinka,
Pięknie dziękujemy za życzenia. Wiem, że Wasze się spełnią.
beacia-24 - Pon 01 Sie, 2011 20:55
Ale cuda oczy po prostu nagapić się nie mogą brawa wielkie za tak piękne wykonanie. Można tylko Ci pozazdrościć takich prezencików.
marysia54 - Pon 01 Sie, 2011 22:52
Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu i Urodzin
prezenciki prześliczne
Bożena- 2000 - Wto 23 Sie, 2011 19:44
Serdecznie dziękuję za życzenia. Do listopada będzie spokój ze świętami rodzinnymi. Wypadłam z robótkowego obiegu ponieważ wymyśliłam sobie spory remoncik , a te jak wiadomo są w pakiecie z wielkim sprzątaniem. Ale już wypływam na szerokie wody. Gdzieś tam jednak ciut szurnełam drucikiem i szydełkiem. Nałóg jest nałogiem. ta chustka ma 126 błędów, ale mnie się podoba. I ze mną zostanie. tuniczka też prosta. I wynalazek już nie mojej roboty. Zapalniczka z muszlą i perłą - oczywiście, do mężowej kolekcji. Ciągle się zastanawiam, kto to wymyśla ?
I jeszcze się pochwalę cudeńkami , które dostałam od Eli-Onki podziwiam to misterne zwijanie papierków.
Bożena- 2000 - Wto 23 Sie, 2011 19:51
I zapomniałam o sama nie wiem co to dokładnie jest. Golfik, który ma boki połączone guzikiem na rzemyki. Taki wynalazek.
Violetta21 - Wto 23 Sie, 2011 19:52
piękna chusta piękna tuniczka a te zawijasy od Eli ślicznoty
lamika88 - Wto 23 Sie, 2011 19:55
Rewelacyjne prace
milamirka - Wto 23 Sie, 2011 22:43
Kolezanko starasz sie jak mozesz , wiadomo kobieta pracujaca to i bledy na chuscie liczy wszystko cudownie zrobione prezencik super
|
|
|