To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Marwalen - Śro 16 Wrz, 2009 10:38

Całość rewelacyjna brawo brawo
beacia-24 - Śro 16 Wrz, 2009 11:22

Bernadka, no to powiem tylko tyle, że fantastycznie wszyscy razem się prezentujecie jako jedna całość. Wyglądasz oszałamiająco. Promieniejesz i przede wszystkim nareszcie się uśmiechasz. Oby tak dalej. radocha radocha radocha radocha
alienor - Śro 16 Wrz, 2009 12:24

Nowy image trafiony w dziesiątkę , sweter ,fason i kolorystycznie super .Dobrze ciw nasyconych kolorach . Dorzuc odrobine makijazu , aczkolwiek niekoniecznie.
zdradz jak sie pozbylas kilogramow?

Bernadka - Śro 16 Wrz, 2009 19:20

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim , bardzo mi miło że się wam podoba moja fryzurka i moje sweterkowe zielonidło , niestety kuracji odchudzającej którą mam teraz nie polecam nikomu, to wielkie zmartwienie związane z pobytem taty w szpitalu i jego stanem . Wolałabym tej kuracji cud uniknąć ale w ciągu ostatnich 3 tygodni niespełna spadłam z wagi o 6 kilo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Poranna - Śro 16 Wrz, 2009 19:34

witajcie, jesteście rewelacyjni w komplecie! cool brawo
KasiaS - Czw 17 Wrz, 2009 09:05

Bernadka, ślicznie Ci w tych zielonościach brawo
elka j. - Czw 17 Wrz, 2009 10:51

No, no, jaka memamorfoza cool Jedno się nie zmieniło - nadal robisz śliczne prace, super sweterek cool
Gusia - Czw 17 Wrz, 2009 11:32

Bernadko życzę Tacie szybkiego powrotu do zdrowia.
bean - Czw 17 Wrz, 2009 12:35

Bardzo mi się podobasz w nowej fryzurce hopla i sweterek masz fantastyczny cool brawo cool brawo
andzia35 - Czw 17 Wrz, 2009 16:34

Bernadko wyglądasz rewelacyjnie;))))
A dla taty dużo dużo zdrówka i powrotu do pełni sił;)))
pozdrawiam i zazdroszczę (choc to brzydko) ale zazdroszczę figurki cmoknięcie cmoknięcie

Bernadka - Śro 23 Wrz, 2009 21:48

BARDZO wszystkim dziękuję za miłe słowa . Teraz przechodzę remont domu i jest ciężko z czasem ale dłubie kardigan isolda który był pokazywany w temacie druty online. mam juz całkiem sporo czyli ponieważ robi się go śmiesznie przód prawy rękaw wrobiony i tył zaczęty hehe jutro wstawię fotki i pokażę co mi wychodzi. , ale idzie całkiem fajnie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
misia0808 - Nie 27 Wrz, 2009 18:39

Bernadko cudnie wygladasz - fryzurka śliczna i nowy sweterek piekny brawo brawo brawo
Bernadka - Pon 09 Lis, 2009 08:39

Wszystkim dziekuję . Bardzo przepraszam że niczyich prac nie chwalę ale 1 listopada zmarł mój tatuś i dopiero teraz pomalutku zaczynam wracać do rzeczywistości która jest bardzo bolesna i smutna bez niego . Niedługo powrócę i zacznę chwalić wasze prace i może pokarzę coś swojego nowego choć teraz ciężko mi pokazywać się bo bardzo schudłam i na buzi dość kiepsko wyglądam . Pozdrawiam Wszystkich Bernadka
irenka10 - Pon 09 Lis, 2009 09:24

Trzymaj sie Bernadko jestesmy z Toba
Krakowianka - Pon 09 Lis, 2009 10:03

Współczuję, trudno pogodzić się z odejściem kogoś bliskiego.......
potrzebny jest czas.......
będzie dobrze.. zaglądaj do nas cmok

gustavo_2008 - Pon 09 Lis, 2009 10:37

Krakowianka napisał/a:
Współczuję, trudno pogodzić się z odejściem kogoś bliskiego.......
potrzebny jest czas.......
będzie dobrze.. zaglądaj do nas cmok

Jesteśmy z Tobą,trzymaj się.

bjanna - Pon 09 Lis, 2009 10:53

Bernadka, bądź dzielna cmok pamiętaj, że jesteśmy z Tobą całym sercem cmok czekamy na Twój powrót, bo brakuje nam Ciebie i Twoich prac cmoknięcie
Mao - Pon 09 Lis, 2009 11:31

Bernadka, trzymaj się dzielnie cmok ślemy Ci same pozytywne fluidy i czekamy na Ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Poranna - Pon 09 Lis, 2009 11:32

Bernadka, uściski i kondolencje posyłam ...
bean - Pon 09 Lis, 2009 11:53

Bernadka, bardzo mi przykro... jesteśmy z Tobą cmok
Grażyna - Pon 09 Lis, 2009 14:52

Ja też wspieram ciebie duchem. Trzymaj się i nie daj depresji.
jolacka - Pon 09 Lis, 2009 17:07

Bernadko, wiem, co przeżywasz i bardzo współczuję; myślę o Tobie serdecznie i pamiętaj o piosence: "Ci, co odchodzą, wciąż z nami są..." cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Madzia - Pon 09 Lis, 2009 17:10

Kochana Bernadko cmok
weronika5810 - Pon 09 Lis, 2009 19:01

Przykro jest gdy ktoś bliski odchodzi ,wiem bo przeszłam to samo ,do dziś nie mogę się z tym pogodzić a to trwa już sześć lat,nie wiem ,może to przejdzie ale życzę Ci abyś się dobrze trzymała i nie daj się depresji.
Violetta21 - Pon 09 Lis, 2009 20:23

Bernadka myślami jestem z Tobą cmok