Galerie prac użytkowników forum - Bożena i jej dłubanki wszelkiej maści
nula - Pon 20 Cze, 2011 08:25
Ale ten kuchenny jest śliczny !
Cały czas nie mogę wyjść z podziwu w jakim tempie te Twoje hafciki powstają - ja cała dumna jestem bo właśnie udało mi się skończyć mój, który zaczęłam ...... w zeszłym roku
A kaczuchy słodkie
milamirka - Pon 20 Cze, 2011 10:58
No kochanie szaleju sie chyba napilas bo niby nic nie robisz a wstawiasz tak piekne obrazy ale ja juz wiem ty jestes od wstawiania zdjec a Janusz hafci i Ci podrzuca ,stadko kaczuszek swietnie wyszlo
lamika88 - Pon 20 Cze, 2011 16:15
Prześliczny hafcik
ciapara - Pon 20 Cze, 2011 22:09
Cudo!!!!!!!!!! A kaczki moze przychodza popatrzec??? na Twoje prace
bean - Wto 21 Cze, 2011 11:51
Śliczny obrazek kuchenny | ciapara napisał/a: | | A kaczki moze przychodza popatrzec??? na Twoje prace hahahihi | ciapara, celne spostrzeżenie!
barbara 1 - Wto 21 Cze, 2011 19:19
Hafciki są fantastyczne
Pysiatom - Śro 22 Cze, 2011 15:56
Piękny obrazek , kaczuchy zaś urocze.
Bożena- 2000 - Sob 25 Cze, 2011 15:06
Troszkę o przyjemnościach. Świętują duńscy maturzyści. Jest to piękne i zarazem wzruszające. Jeżdżą po mieście cudacznymi samochodami, które trąbią jak szalone. Młodzież śpiewa, wiwatuje. Inni użytkownicy dróg stają na chodnikach machają rękoma, przesyłają buziaki. Atmosfera radości z powodu zdanej matury się udziela. Na posiłki zapraszają ich rodzice i przyjaciele. Dziś udało mi się z okna zrobić zdjęcia, żałuję, że nie mogłam zejść na dół, ale właśnie uprałam kołtuna. Jakoś z mokrą głową nie chciałam paradować. żeby ich zobaczyć proponuję powiękrzyć zdjęcie. to oczywiście jeden z wielu pojazdów. Każdy jest inny.
Pochwalę się jeszcze storczykami zrobiłam stojak na korale. Miał być taki minimalistyczny. Tylko po "ki" niebieski?
saba52 - Sob 25 Cze, 2011 16:05
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Jeżdżą po mieście cudacznymi samochodami | Fajny zwyczaj
storczyki sliczne
Stojek też a że niebieski hmmm widocznie miałaś taka farbe pod ręką:)
Jak się znudzi to przemalujesz:)
Jarka - Sob 25 Cze, 2011 18:44
| saba52 napisał/a: | Fajny zwyczaj
storczyki sliczne
Stojek też |
milamirka - Sob 25 Cze, 2011 19:31
Bozenko szkoda zes nie zeszla bys nie na urodzinkach balowala tylko z maturzystami fajnie obchodza zdanie matur maja wesolo w miescie wszyscy storczyki cudne stojak widocznie mnie mialas na mysli bo to moj kolorek wszystko pieknie
nula - Nie 26 Cze, 2011 07:13
Wasi maturzyści mają dobrze, już się mogą cieszyć - a my jeszcze czekamy na wyniki (jeszcze kilka dni - znowu zaczynam się denerwować !!! )
Fajnie świętują !
stojak mi się akurat podoba - mój kolorek
Możesz mu uszyć ubranka na zmianę - jak Ci nie będzie pasowało niebieskie tło do prezentacji biżu to go ubierzesz w inny kolorek
Pysiatom - Nie 26 Cze, 2011 18:15
Prawda, sama z synem czekam na wyniki zamiast cieszyć się, ale już nie długo.
Storczyki piękne , a stojak .
Paillette - Pon 27 Cze, 2011 21:06
Oj, jak się cieszę, że tu trafiłam
same cudeńka
Paillette - Pon 27 Cze, 2011 21:07
| nula napisał/a: | Wasi maturzyści mają dobrze, już się mogą cieszyć - a my jeszcze czekamy na wyniki |
wyniki matur wydajemy w czwartek od 10.00
Bożena- 2000 - Czw 30 Cze, 2011 20:18
Nam maturzystom nie zazdroszczę. To chyba jedyny taki egzamin, na którego wyniki czeka się i czeka do "o...... śmierci". Zaliczyłam swoją i córci, ale nasze wyniki były szybko. Lepsze jest wrogiem dobrego- powtarzam od lat.
Chwalę się jeszcze robótką drutowo-szydełkową
I uśmiechnijcie się, proszę zostałam plantatorem. Miały być zbiory bazyli, szczypioru i pietruszki wyszło kiepsko, jak widać.
saba52 - Czw 30 Cze, 2011 21:35
Świetna chusta
Violetta21 - Czw 30 Cze, 2011 21:58
fajna ta plantacja
i super robótka mój kolorek
dehajola - Pią 01 Lip, 2011 08:02
no juz po wynikach matur - teraz czekac na "dostanie" na studia. Twoje prace są b.oryginalne - brawo !!!
nula - Pią 01 Lip, 2011 08:32
| Bożena- 2000 napisał/a: | | To chyba jedyny taki egzamin, na którego wyniki czeka się i czeka do "o...... śmierci". |
wcale nie jedyny
egzamin zawodowy (chodzi o technikum) był 13 i 15 czerwca a wyniki będą dopiero na koniec sierpnia !!! czyli czeka się na nie jeszcze dłużej niż na maturalne
chusta świetna !
a plantacja - może jeszcze urośnie
Jarka - Pią 01 Lip, 2011 14:24
Grażyna - Pią 01 Lip, 2011 16:15
Mój synek zdał maturę ale, tak jak Nula, na wyniki zawodowe trzeba jeszcze czekać.
chusta świetna !
marysia54 - Pią 01 Lip, 2011 22:22
Śliczne ponczo
a plantacja różnie z nią bywa [/b]
Pysiatom - Nie 03 Lip, 2011 20:13
Chusta jest śliczna , roślinki jeszcze urosną.
No, syn maturę zdał, teraz tylko wyniki z egzaminu zawodowego i czekanie na listę przyszłych studentów.
SoWa - Pią 08 Lip, 2011 21:10
stojak biżuteryjny świetny,obrazeczki cudne, sprytna chusta drutowo-szydełkowa (koniecznie muszę zapamiętać tego pomysła , bardzo pooba mi się przedstawiona idea)
|
|
|