To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - szuflada z relaksem u marciuli

wernatka - Sob 11 Lut, 2012 17:18

Kurczaki i bez zeza są zabawne cool karteczki śliczne brawo brawo brawo
Violetta21 - Sob 11 Lut, 2012 20:36

śliczne kurczaki cool cool
marciulaTOja - Sob 11 Lut, 2012 21:04

Widzę, że kurczaczki się spodobały. Bardzo się z tego cieszę hopla Dziękuję Smile
danfi - Sob 11 Lut, 2012 21:32

Z zezem czy bez i tak są świetne cool
Elunia - Nie 12 Lut, 2012 11:20

śliczne są cool
marciulaTOja - Pon 13 Lut, 2012 10:38

Baaaaaaaardzo dziękuję za ciepłe słowa Smile dzisiaj mam kolejne karteczki

A teraz pędzę na spacer na zasypaną śniegiem plażę Smile

Tesa60 - Pon 13 Lut, 2012 11:49

piękne brawo
Violetta21 - Pon 13 Lut, 2012 12:17

śliczne cool cool
danfi - Pon 13 Lut, 2012 12:56

Świetne cool A plaży, to Ci zazroszczę. Ja co najwyżej mogę sobie teraz nasze śląskie hołdy pooglądać (widok prawie jak w górach hahahihi ; niestety "prawie" czyni różnicę hmm )
Szachrajka - Pon 13 Lut, 2012 15:39

Podobają mi się cool
onka15 - Pon 13 Lut, 2012 17:24

Piękne sa jak wszystkie brawo brawo brawo
elci_a - Pon 13 Lut, 2012 19:00

Śliczne, takie słoneczne, czuć od nich wiosnę
wernatka - Pon 13 Lut, 2012 22:00

Śliczne kartki brawo też bym chciała już tyle wielkanocnych mieć zrobionych Very Happy
beacia-24 - Wto 14 Lut, 2012 09:13

Marciulku piękne karteczki, każda jedna. Kurczaczki czy zezowate czy nie wyszły Ci superaśnie. Karteczki z jajem podobają mi się niezmiernie. Fantastyczne kwiatuszki na nich widnieją, za komunijne wielkie brawa. Oj pomysłowa z Ciebie bestyjka radocha radocha radocha
AdamJanW - Wto 14 Lut, 2012 21:48

Witam,
wiosennie i świątecznie się u Ciebie zrobiło brawo brawo brawo Kurczaki są ekstra.
A plaży też Ci zazdroszczę Very Happy chociaż z drugiej strony pewnie gdybym mieszkał nad morzem nie byłbym chętny do spacerów po plaży Very Happy Very Happy Very Happy
Pozdrawiam Adam

marciulaTOja - Czw 16 Lut, 2012 15:22

cmoknięcie jesteście kochani Smile Dzisiaj będą 4 kartki, pierwsza to walentynka dla mojego męża, dwie kolejne wielkanocne i ostatnia imieninowo-urodzinowa

Trochę prywaty wtrącę... Udało mi się zaczepić w firmie prowadzącej rożnego rodzaju szkolenia i warsztaty. Moja rola będzie taka, że będę na umowę zlecenie prowadziła warsztaty plastyczne dla dzieci, ich rodziców, nauczyli lub innych chętnych. Do środy muszę przygotować wstępną propozycje warsztatu wiosenno-wielkanocnego. Warsztat ma trwać 4 godziny lekcyjne. Mam taki plan, że jak wyymyślę już plan warsztatu, to podzielę się z Wami nim, a Wy mi powiecie czy może być czy nie. Jak uważacie?
Hmmm, a może..., może napiszcie, co podoba się Wam z moich prac najbardziej (kwiatki, haft, czy może coś innego).
Pozdrawiam.

onka15 - Czw 16 Lut, 2012 15:47

Marto sypiesz jak z rekawa pięknymi karteczkami brawo brawo brawo brawo
kasia123 - Czw 16 Lut, 2012 19:43

Śliczne wszystkie. brawo brawo brawo
Szachrajka - Czw 16 Lut, 2012 20:07

Nie nadążam za Tobą!Wlokę się za" młodą kozą" tu 4 szt i tu 4szt."uigłane" a ja pokleić tyle nie jestem wstanie :hiheha:Sliczne!!!!
Mysl nad programem napewno podpowiemy.G.R.A.T.U.L.U.J.Ę ! radocha

danfi - Czw 16 Lut, 2012 20:40

Świetne karteczki, ale do tego już nas zdążyłaś przyzwyczaić zebalek
wernatka - Czw 16 Lut, 2012 21:46

Prześliczne karteczki brawo brawo brawo ostatnia, niebieska - cudo uklon

Fajnie, że udało Ci się gdzieś zaczepć cool jak to dobrze mieć jakąś pasję i umieć coś zrobić Very Happy
Mi w Twoich kartach podoba się haft, kwiaty i cała reszta, czyli dobieranie kolorów, dodatków, kompozycja itp. Nie wiem czy moja opinia Ci pomogła zebalek

marciulaTOja - Pią 17 Lut, 2012 09:32

Oj sypie pracami, sypie, bo jakby przyszły mi zrobić znowu koło 60 szt. w ciągu miesiąca, to chyba bym oszalała. A tak mam przynajmniej czas, żeby "z głową" zrobić kartki (w pospiechu to nie wychodzą takie ładne) no i się nie nudzę w domu.
I znowu ani słowa krytyki z Waszej strony Wink Słodziaki Wy Smile Dzięki wielkie, że do mnie zaglądacie cmok
Wczoraj siedziałam i myślałam cały wieczór nad tym warsztatem. Wymyśliłam, że zabawę zaczniemy od robienia kwiatów, bo to będzie jakby baza do pozostałych prac. Szkoda tylko, że nie mam motyli, ale będziemy musieli obyć się bez nich. Potem zrobimy kartki wielkanocne z kwiatami, exploding box wiosenno-wielkanocny, girlandy kwiatowe na okna, może notesiki na biurko i jeszcze ze dwie, lub trzy rzeczy muszę wymyślić na zapas. Co o tym myślicie?

Violetta21 - Pią 17 Lut, 2012 11:36

cudne karteczki cool cool
Tesa60 - Pią 17 Lut, 2012 13:00

Dasz sobie radę, bo ładne masz prace, tylko dobrze przekaż wiedzę i będzie dobrze
Elunia - Sob 18 Lut, 2012 15:17

Wielkanocnie się zrobiło brawo