To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Rozmaitości prezentuje langra- Ślubna seria

gosias - Pią 12 Sie, 2011 17:28

langra, cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon
Pysiatom - Pon 15 Sie, 2011 15:16

Piekne chusty i szal. brawo brawo brawo
bean - Pon 15 Sie, 2011 15:28

wspaniałe robótki hopla brawo
Elżbieta P. - Wto 16 Sie, 2011 15:59

langra, bardzo podobają mi się Twoje prace brawo
Anonymous - Wto 16 Sie, 2011 17:36

gosias, Pysiatom, bean, Elżbieta P.Bardzo, bardzo Wam dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Znowu zbieram w kącie swoje wyroby, ale teraz to z konieczności bo nie mogę ich zblokować, nie mówiąc o fotografowaniu. Mam nogę w gipsie...jeszcze tylko !!! 5 tygodni... wściekły

ciapara - Wto 16 Sie, 2011 19:09

langra, o mamo!!! Co tak długo???
Anonymous - Wto 16 Sie, 2011 20:33

ciapara Złamałam nogę tydzień temu i mam założony gips na 6 tygodni. Zaraz idę do Twojej galerii "sciągać" mitenki. To w ramach urozmaicenia sobie czasu cmoknięcie
ciapara - Wto 16 Sie, 2011 20:49

langra,kurcze to dopiero co złamałas... a to pech...
A sciagaj bardzo prosze. Smigasz na tych drutach to moze Cie to zajmie troche Smile

Anonymous - Wto 16 Sie, 2011 21:01

ciapara Ależ Ty nadziergałaś się tych paluszków cmoknięcie Wszystkie takie urocze. Coś podpatrzę...za Twoim łaskawym pozwoleniem. W życiu nie myślałam, że ja będę dziobać rękawiczki. Smile A wszystko przez to, że trafiłam na to forum maranciakowe radocha radocha
gosias - Wto 16 Sie, 2011 21:02

langra, Smile wracaj do zdrowia cmok love
Anonymous - Pią 19 Sie, 2011 22:11

Moje pierwsze mitenki Smile Włoczka to cienka mieszanka wełny z akrylem. Kwiatki zrobiłam na szydełku i przyszyłam jednocześnie z kryształowymi koralikami ze sreberkiem w środku.

Dwa dni zleciały mi niewiadomo kiedy. Robiłam wg kursu dom_Klary. Pasują idealnie.

M. - Pią 19 Sie, 2011 22:59

langra, słodkie i w rzeczywistości taki kolor ? pudrowego różu ? brawo
Anonymous - Pią 19 Sie, 2011 23:26

M. Dziękuję cmoknięcie Kolor jest taki jak na zdjęciu, ładny róż.
ciapara - Sob 20 Sie, 2011 09:50

Słodkie.
M. - Sob 20 Sie, 2011 10:09

langra, widziałaś mitenki z listkiem ?gosias wypatrzyła .

http://club.osinka.ru/topic-6014?&start=795

danuta_50 - Sob 20 Sie, 2011 11:04

langra, Wyglądają rewelacyjnie.Kolorek fajny i te dodatki niby drobiazgi ale dodają im subtelności. cool cool brawo brawo

Podsunęłaś mi pomysł na wykorzystanie resztki jedwabnej niteczki która została mi z chusty.Wprowadzę element ażurowy z chusty i stworzy komplet.

M., Ja też skorzystam i poszperam sobie bo widzę że jest tam wiele fajnych propozycji.DZIĘKUJĘ cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Jarka - Sob 20 Sie, 2011 12:22

Są idealne cool cool cool
Violetta21 - Sob 20 Sie, 2011 17:24

mitenki są śliczne cool brawo
Anonymous - Sob 20 Sie, 2011 19:02

Dzięki Dziewczyny cmoknięcie Jak będę "na chodzie" pstryknę lepsze zdjęcia, aby bardziej były widoczne te kryształki. No nie powiem, nawet dumna jestem z siebie radocha I mam zrobiony szal w tym samym kolorze, ale czeka na blokowanie.
M. I znowu ciepło o Tobie myslałam za te drutki bambusowe. Pod koniec lipca zamówiłam drugi zestaw 20 cm długie. Już dawno je dostałam i znowu się przydały. cmok
Dziękuję za link na mitenki. Oczopląsu można dostać. Wszystkie bym robiła.... Smile
danuta_50 I to mi się podoba w na tym forum. Każda z nas robi coś innego. Nawet jak jest inny kolor, robótka wygląda już inaczej. Mnie osobiście bardzo inspirują Wasze prace. cmoknięcie

kasia123 - Sob 20 Sie, 2011 19:34

I jest z czego, piękne rzeczy. Życzę szybkiego powrotu do biegania. love brawo brawo brawo
M. - Nie 21 Sie, 2011 08:27

langra napisał/a:

M. I znowu ciepło o Tobie myslałam za te drutki bambusowe. Pod koniec lipca zamówiłam drugi zestaw 20 cm długie. Już dawno je dostałam i znowu się przydały. cmok

cmoknięcie dobrze, że tu trafiłyśmy, cmok
też mam krótkie i dłuższe bambusy ...

te druty są też fajne, dobre połączenie żyłka metalowa, a poślizg na nich ....coś między stalą a drewnem Smile, są z aluminium!
http://cgi.ebay.pl/sets-o...2#ht_1778wt_905

11 rozmiarów, 53 cm zyłka metalowa + 2x 14 cm drut... no i ta cena wesoło mi

szybkiego powrotu do zdrowia życzę cmoknięcie

Kamoni - Nie 21 Sie, 2011 10:04

Śliczne brawo brawo brawo
smoniczka - Nie 21 Sie, 2011 10:24

Mitenki piękne, takie delikatne i kobiece. brawo brawo brawo
Anonymous - Nie 21 Sie, 2011 13:01

gosias, kasia123, moni07, smoniczkaSerdecznie i bardzo, bardzo dziękuję za Wasze miłe słowa cmoknięcie
M. Stronę tego użytkownika przejrzałam bardzo dokładnie. Może kiedyś jeszcze coś zamówię. Aktualnie mam już bardzo dużo drutów. Ostatnio dokupiłam w Lidlu.
I kiedy ja to wszystko użyję? radocha

Pysiatom - Nie 21 Sie, 2011 14:16

Mitenki śliczne brawo brawo brawo , wracaj do zdrowia. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie