Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
Natalia - Wto 30 Paź, 2012 13:31
PRZESLICZNE !!!!!!!!!!!!
beacia-24 - Wto 30 Paź, 2012 15:29
kabyr, Runa, beti9, siebusania, krzysia551, Krakowianka, Natalia, dziękuję Wam jesteście nieocenione.
Zawsze lejecie miód na mą duszę. Nie wiem jak wyrazić swoją wdzięczność - mam wrażenie, że czasami słowo "dziękuję" to za mało. Zatem dziękuję supermegagigantycznie hahaha
Anja - Wto 30 Paź, 2012 17:18
Wpadłam na chwilę, ale nie mogłam przestać patrzeć!
Każde zdjęcie sobie powiększyłam i podziwiałam te najdrobniejsze nawet szczegóły - no super !
Paillette - Wto 30 Paź, 2012 17:30
| Runa napisał/a: | Piękne kartki Nigdy nie przepadałam za okolicznościowymi kartkami ale takie to mogłabym codziennie dostawać  |
mam dokładnie takie same odczucia
Violetta21 - Wto 30 Paź, 2012 19:36
o masz jakie cuda napatrzeć się nie mogę
Grażyna - Wto 30 Paź, 2012 19:46
Mnie też kartki nie nakręcają, jest mi to obojętne, jakie dostaję lub daję, aby były, ale te twoje to arcydzieła. Zrobić nigdy bym nie zrobiła, bo akurat to zajęcie mnie nie pociąga, ale dostać bym mogła i zapewne trzymałabym na wieczną pamiątkę, bo karteczki nie dość, że urodziwe, to jeszcze ciekawie wykonane.
marysia54 - Wto 30 Paź, 2012 22:37
A mnie to już brakuje słów na określenie Twoich karteczek
jednym słowem cudeńka
Pysiatom - Śro 31 Paź, 2012 16:27
Karteczki są przepiękne.
Apak - Śro 31 Paź, 2012 19:25
Echhhh.... Tak sobie patrzę na Twoje zdjęcia i myślę, co tu napisać... i nie wiem.... no nie wiem... zatkało mnie na amen....
beacia-24 - Śro 31 Paź, 2012 20:00
Anja, Paillette, Violetta21, Grażyna, marysia54, Pysiatom, Apak, nie zdajecie sobie nawet sprawy jak bardzo wielką mi sprawiłyście radość. Jesteście naprawdę nieocenione.
Wielkie buziaki zatem dla Was
Naprawdę mnie rozpieszczacie takimi miłymi słowami. Oj rozpieszczacie mnie na całego.
Ponadto chciałam zaprosić Was do siebie na bloga, gdzie zamieściłam swoje świąteczne digi stempelki, które można pobrać i wykorzystać w swoich pracach.
Wystarczy pobrać je z bloga, można zmienić kolor lub pozostawić taki jaki jest i wydrukować.
Link gdzie znajdziecie stempelki jest tu --> KLIK
Apak - Śro 31 Paź, 2012 20:15
Jeeeeeejjjjjjjj, jakie śliczne!!! Ale jak to, pobrać sobie? Tak po prostu??? Ja tam ślicznych kartek JAK NIEKTÓRZY nie zrobię , ale tak pomyślałam, że jak będę oddawać jakieś drobiazgi na szkolny świąteczny kiermasz, to można takie cudeńko dołączyć i napisać na nim, co to jest (bo nie każdy wie, do czego służy np. tzw. mydełkowiec...) Tylko nie wiem, czy mi wolno tak wykorzystać te Beaciowe stempelkowe cudeńka?
SoWa - Śro 31 Paź, 2012 21:03
zazdroszczę precyzji
śliczne
małgośka - Czw 01 Lis, 2012 13:50
Beacia, ale cudeńka tworzysz.
Aż brak mi słów.
Fantastyczne projekty, perfekcyjne wykonanie.
Szachrajka - Czw 01 Lis, 2012 18:57
Beatko cudowne karteczki.Butla "janielica" cudownie opakowana.Brak słów aby wyrazić podziw dla efektu który uzyskałas.
Elżbieta P. - Pią 02 Lis, 2012 17:02
piękne karteczki a wykonanie
beacia-24 - Sob 03 Lis, 2012 00:01
Apak, SoWa, małgośka, Szachrajka, Elżbieta P. bardzo Wam dziękuję za miłe słowa - po prostu same lukry lejecie na me oczy. Wielgachne buziole dla Was.
| Apak napisał/a: | | Tylko nie wiem, czy mi wolno tak wykorzystać te Beaciowe stempelkowe cudeńka? | - oczywiście, że wolno, a czemu bym miała zabraniać skoro wstawiłam je do użytku publicznego. Stempelki są do pobrania dla każdego bez wyjątku. Oczywiście będzie mi niezmiernie miło jak użytkownik stempla wspomni, że pochodzi on ode mnie
Raz jeszcze ogromne wyrazy wdzięczności, że do mnie zaglądacie.
Wredula - Sob 03 Lis, 2012 17:49
Piękne karteczki. Jestem oszołomiona ich wykonaniem, pomysłem. Po prostu rewelacja
danfi - Sob 03 Lis, 2012 21:37
Śliczności tworzysz, ale ty to przecież wiesz.
Ja niezmiennie podziwiam Twoje kwiatki
A stempelkami na pewno się poczęstuję
nula - Nie 04 Lis, 2012 09:29
jak zwykle cuda i cudeńka !!!!!
Podziwiam nieustannie Twoją inwencję twórczą i cierpliwość !
Ciekawa jestem jak inne dziedziny rękodzieła ?
A stempelki śliczne, pewnie też się poczęstuję
beacia-24 - Śro 07 Lis, 2012 13:27
Wredula, danfi, nula, bardzo Wam dziękuję za przemiłe słowa. Dodajecie skrzydeł. Buziaki wielkie dla Was
beacia-24 - Śro 07 Lis, 2012 14:43
Chciałam i ja się pochwalić jaki to cudny prezent przypadł mi w udziale od Paillette w ramach wymiany "Pożegnanie Lata".
Sylwiu raz jeszcze bardzo gorąco Ci dziękuję. Sprawiłaś mi ogromna niespodziankę
Niestety pogoda za oknem nie rozpieszcza i zdjęcia mimo moich usilnych starań są jakie są, ale wydaje mi się, że widać co nie co.
W paczuszce znalazłam mitenki oraz biżutki, techniką która baaardzo mnie intryguje, a umieć jej nie umiem. Książki też mają swoją biżuterię i od razu lepiej się je czyta mając taką zakładkę w ręce.
Dziękuję raz jeszcze
Natomiast ja Dla Paddingtona Misia przyszykowałam takowy oto pakuneczek:
Tryptyk decu z kotkami, według upodobań mojej "ofiarki" i łąpka do garnka z podobnym motywem
A także scrapowy notesik i kilka drobiazgów dopełniających całości.
siebusania - Śro 07 Lis, 2012 15:17
świetne prezencikinajlepiej cieszy coś czego sie nie umie a chciało by sie mieć
Paillette - Śro 07 Lis, 2012 17:28
Violetta21 - Śro 07 Lis, 2012 23:19
piękne prezenciki dostałaś i zrobiłaś
marysia54 - Czw 08 Lis, 2012 22:51
Śliczne prezenciki wymiankowe
|
|
|