Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
nula - Czw 06 Wrz, 2012 09:12
| beacia-24 napisał/a: | | Oj misiu, misiu rozbrajasz mnie do granic możliwości |
misiu samą prawdę pisze ! i ja ją popieram w 200 % !!!
barbara 1 - Pią 07 Wrz, 2012 17:30
ogromny szacun dla Twoich zdolności
beacia-24 - Wto 11 Wrz, 2012 09:10
Apak, proboha, Pysiatom, danfi, nula, barbara 1, bardzo Wam dziękuję za miłe komentarze pod adresem moich prac. Uskrzydlacie po całej linii
Buziaki dla Was ogromne
Ostatnio dość mało tworzę, bardziej gdzieś mnie porwały przetwory i porządki.
Z porządkami doszło do tego stopnia, że przeniosłam wreszcie wszystkie zdjęcia z fotosika na picasę, ale mało tego ja je ulepszyłam i odnowiłam na forum. Zatem możecie od 1 do 13 str oglądać moje troszkę poprawione stare prace.
Niestety nie wiele to pomogło bo kiedyś nie wiedziałam jak się robi zdjęcia zatem nie wszystkie są takie ładne jak bym chciała , ale zawsze to coś
Dziś chciałam pokazać jedną skromniutką karteczkę, która powstała w ramach podziękowania dla pewnej pani urzędniczki za wsparcie.
Jest to pierwsza kartka typu "tent" jaką robiłam i zapewne jeszcze nie jedna taka powstanie
Niestety zdjęcia również nie powalają. Aparat do wymiany, ale póki co musicie wytrzymać tak samo jak ja .
Kelmuska - Wto 11 Wrz, 2012 09:26
| beacia-24 napisał/a: | | Dziś chciałam pokazać jedną skromniutką karteczkę |
a ja patrzę, wytrzeszczam gały i za nic w świecie nie wiedziałabym jak zacząć, żeby takie cudo stworzyć. Jesteś Mistrzynią w swojej dziedzinie
Szachrajka - Wto 11 Wrz, 2012 10:03
Sama finezja!
Gdy się do Ciebie zagląda nie ukrywam że oczekiwania mam wysokie,z każdym wejsciem podnoszę Tobie poprzeczkę a Ty z dziwną łatwoscią ją pokonujesz.Ależ drzemie w Tobie potencjał.
BeniaJ - Wto 11 Wrz, 2012 10:05
Podzielam zdanie Kelmuski, kartka rewelacja !!!!
beti9 - Wto 11 Wrz, 2012 11:45
Kartka przecudna
kabyr - Wto 11 Wrz, 2012 13:52
beacia-24, jesteś bardzo skromną osobą.
Karteczka jest powalająca
a Ty mówisz, że taka sobie.
Violetta21 - Wto 11 Wrz, 2012 14:10
Oj taką karteczkę można oglądać i oglądać jest dopracowana w każdym calu
siebusania - Wto 11 Wrz, 2012 14:26
co tu dużo pisać :wow:
Paillette - Wto 11 Wrz, 2012 15:28
Małe dzieło sztuki
lamika88 - Wto 11 Wrz, 2012 18:38
Twoje karteczki nigdy nie są skromniutkie
beacia-24 - Wto 11 Wrz, 2012 19:13
Kelmuska, Szachrajka, BeniaJ, beti9, kabyr, Violetta21, siebusania, Paillette, lamika88, jesteście naprawdę kochane. Wiecie jak podnieść na duchu
| Szachrajka napisał/a: | | Gdy się do Ciebie zagląda nie ukrywam że oczekiwania mam wysokie,z każdym wejsciem podnoszę Tobie poprzeczkę a Ty z dziwną łatwoscią ją pokonujesz.Ależ drzemie w Tobie potencjał. |
Bożenko kochana tylko nie podnoś za wysoko bo wiesz ja dość krótkie nóżki mam hahaha.
Powiem Wam szczerze, że mnie naprawdę rozpieszczacie i wielki buziak dla Was za to.
ciapara - Wto 11 Wrz, 2012 19:40
Sliczna.
Ostatnio byłam na urodzinach i między prezentami wręczona była ręcznie robiona kartka którą dostałam od koleżanki z tego forum. Nie muszę Wam mówić że furorę wywołała.
Takie rzeczy ręcznie wykonane bardzo się podobają.
Jessi - Śro 12 Wrz, 2012 13:52
beacia-24 karteczka cudo zresztą jak zawsze podziwiam i zazdroszczę talentu
Pysiatom - Czw 13 Wrz, 2012 14:22
Karteczka jest REWELACYJNA
Jak pokazałam synowi to nawet odkleił się od swojego komputera i podziwiał , nawet zajrzał na Twój blog.
danfi - Czw 13 Wrz, 2012 21:39
Prześliczna karteczka wyszła spod Twoich rączek
beacia-24 - Wto 30 Paź, 2012 08:48
Znów dziękuję z wielkim opóźnieniem - musicie mi wybaczyć, ale ostatnimi czasy jakaś taka jak rozbitek mały jestem. Coś tworzę w większym czy mniejszym stopniu, ale z wstawianiem zdjęć to jakoś mi nie idzie. Z resztą aparat nie pomaga bo coraz gorsze fotki z niego wychodzą.
Zatem dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa.
Buziaki dla każdej z Was.
beacia-24 - Wto 30 Paź, 2012 09:04
Nadrabiam jednak zaległości i wstawiam stare zależyny
Zatem na pierwszy rzut drobnica na szybko zrobiona w ramach gratulacji
Zawieszka z 5-tą zmianą kodu dla teściowej do prezentu.
Wpis do wędrasia, gdyż ruszyła kolejna akcja wędrujących albumów na innym forum.
Dwie karteczki ślubne z ozdobnymi dodatkami do kompletu.
Składaczek podpatrzony za pozwoleniem oczywiście u jednej z blogowych koleżanek, a mianowicie u Moni.
Na koniec dobrze Wam znana sukieneczka. Nie ukrywam, że moja ulubiona forma wręczania kaski.
kabyr - Wto 30 Paź, 2012 10:03
beacia-24, przepiękne karteczki.
Pomysł z sukienusią wspaniały.
Nie dosyć, że forsą jest osoba obdarowana to do tego przepiękna kartka.
Runa - Wto 30 Paź, 2012 10:14
Piękne kartki Nigdy nie przepadałam za okolicznościowymi kartkami ale takie to mogłabym codziennie dostawać
beti9 - Wto 30 Paź, 2012 12:03
Prześliczne karteczki, masz złote rączki
siebusania - Wto 30 Paź, 2012 12:52
beacia-24, za każdym razem gdy do ciebie zaglao mnie zaskakujesz, świetne karteczki nawet te naszybko robione są idealnie dopracowane
krzysia551 - Wto 30 Paź, 2012 13:19
śliczne
Krakowianka - Wto 30 Paź, 2012 13:30
| kabyr napisał/a: | Pomysł z sukienusią wspaniały.
Nie dosyć, że forsą jest osoba obdarowana to do tego przepiękna kartka. cmoknięcie
|
no właśnie!!!
wszystkie karteczki śliczne
|
|
|