To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

nula - Czw 06 Wrz, 2012 09:12

beacia-24 napisał/a:
Oj misiu, misiu rozbrajasz mnie do granic możliwości

misiu samą prawdę pisze ! i ja ją popieram w 200 % !!! brawo brawo brawo brawo

barbara 1 - Pią 07 Wrz, 2012 17:30

ogromny szacun dla Twoich zdolności brawo brawo brawo
beacia-24 - Wto 11 Wrz, 2012 09:10

Apak, proboha, Pysiatom, danfi, nula, barbara 1, bardzo Wam dziękuję za miłe komentarze pod adresem moich prac. Uskrzydlacie po całej linii Smile
Buziaki dla Was ogromne

Ostatnio dość mało tworzę, bardziej gdzieś mnie porwały przetwory i porządki.
Z porządkami doszło do tego stopnia, że przeniosłam wreszcie wszystkie zdjęcia z fotosika na picasę, ale mało tego ja je ulepszyłam i odnowiłam na forum. Zatem możecie od 1 do 13 str oglądać moje troszkę poprawione stare prace. Smile
Niestety nie wiele to pomogło bo kiedyś nie wiedziałam jak się robi zdjęcia zatem nie wszystkie są takie ładne jak bym chciała Smile, ale zawsze to coś Smile

Dziś chciałam pokazać jedną skromniutką karteczkę, która powstała w ramach podziękowania dla pewnej pani urzędniczki za wsparcie.
Jest to pierwsza kartka typu "tent" jaką robiłam i zapewne jeszcze nie jedna taka powstanie Smile
Niestety zdjęcia również nie powalają. Aparat do wymiany, ale póki co musicie wytrzymać tak samo jak ja Sad.

Kelmuska - Wto 11 Wrz, 2012 09:26

beacia-24 napisał/a:
Dziś chciałam pokazać jedną skromniutką karteczkę

a ja patrzę, wytrzeszczam gały i za nic w świecie nie wiedziałabym jak zacząć, żeby takie cudo stworzyć. Jesteś Mistrzynią w swojej dziedzinie cool cool cool

Szachrajka - Wto 11 Wrz, 2012 10:03

Sama finezja! uklon
Gdy się do Ciebie zagląda nie ukrywam że oczekiwania mam wysokie,z każdym wejsciem podnoszę Tobie poprzeczkę a Ty z dziwną łatwoscią ją pokonujesz.Ależ drzemie w Tobie potencjał. brawo

BeniaJ - Wto 11 Wrz, 2012 10:05

Podzielam zdanie Kelmuski, kartka rewelacja !!!! brawo brawo brawo
beti9 - Wto 11 Wrz, 2012 11:45

Kartka przecudna cool
kabyr - Wto 11 Wrz, 2012 13:52

beacia-24, jesteś bardzo skromną osobą.
Karteczka jest powalająca
a Ty mówisz, że taka sobie. brawo brawo brawo cmoknięcie

Violetta21 - Wto 11 Wrz, 2012 14:10

Oj taką karteczkę można oglądać i oglądać jest dopracowana w każdym calu cool uklon brawo
siebusania - Wto 11 Wrz, 2012 14:26

co tu dużo pisać :wow:
Paillette - Wto 11 Wrz, 2012 15:28

Małe dzieło sztuki brawo
lamika88 - Wto 11 Wrz, 2012 18:38

Twoje karteczki nigdy nie są skromniutkie cool cool cool
beacia-24 - Wto 11 Wrz, 2012 19:13

Kelmuska, Szachrajka, BeniaJ, beti9, kabyr, Violetta21, siebusania, Paillette, lamika88, jesteście naprawdę kochane. Wiecie jak podnieść na duchu cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Szachrajka napisał/a:
Gdy się do Ciebie zagląda nie ukrywam że oczekiwania mam wysokie,z każdym wejsciem podnoszę Tobie poprzeczkę a Ty z dziwną łatwoscią ją pokonujesz.Ależ drzemie w Tobie potencjał.

Bożenko kochana tylko nie podnoś za wysoko bo wiesz ja dość krótkie nóżki mam hahaha.

Powiem Wam szczerze, że mnie naprawdę rozpieszczacie Smile i wielki buziak dla Was za to. kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

ciapara - Wto 11 Wrz, 2012 19:40

Sliczna. brawo brawo
Ostatnio byłam na urodzinach i między prezentami wręczona była ręcznie robiona kartka którą dostałam od koleżanki z tego forum. Nie muszę Wam mówić że furorę wywołała.
Takie rzeczy ręcznie wykonane bardzo się podobają. wesoło mi

Jessi - Śro 12 Wrz, 2012 13:52

beacia-24 karteczka cudo zresztą jak zawsze cool podziwiam i zazdroszczę talentu wesoło mi
Pysiatom - Czw 13 Wrz, 2012 14:22

Karteczka jest REWELACYJNA brawo brawo brawo
Jak pokazałam synowi to nawet odkleił się od swojego komputera i podziwiał , nawet zajrzał na Twój blog. cool cool cool

danfi - Czw 13 Wrz, 2012 21:39

Prześliczna karteczka wyszła spod Twoich rączek uklon
beacia-24 - Wto 30 Paź, 2012 08:48

Znów dziękuję z wielkim opóźnieniem Sad - musicie mi wybaczyć, ale ostatnimi czasy jakaś taka jak rozbitek mały jestem. Coś tworzę w większym czy mniejszym stopniu, ale z wstawianiem zdjęć to jakoś mi nie idzie. Z resztą aparat nie pomaga bo coraz gorsze fotki z niego wychodzą.
Zatem dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa.
Buziaki dla każdej z Was. cmoknięcie

beacia-24 - Wto 30 Paź, 2012 09:04

Nadrabiam jednak zaległości i wstawiam stare zależyny Smile
Zatem na pierwszy rzut drobnica na szybko zrobiona w ramach gratulacji

Zawieszka z 5-tą zmianą kodu dla teściowej do prezentu.

Wpis do wędrasia, gdyż ruszyła kolejna akcja wędrujących albumów na innym forum.

Dwie karteczki ślubne z ozdobnymi dodatkami do kompletu.
Składaczek podpatrzony za pozwoleniem oczywiście u jednej z blogowych koleżanek, a mianowicie u Moni.

Na koniec dobrze Wam znana sukieneczka. Nie ukrywam, że moja ulubiona forma wręczania kaski.

kabyr - Wto 30 Paź, 2012 10:03

beacia-24, przepiękne karteczki.
Pomysł z sukienusią wspaniały.
Nie dosyć, że forsą jest osoba obdarowana to do tego przepiękna kartka. cmoknięcie

Runa - Wto 30 Paź, 2012 10:14

Piękne kartki Smile Nigdy nie przepadałam za okolicznościowymi kartkami ale takie to mogłabym codziennie dostawać Smile
beti9 - Wto 30 Paź, 2012 12:03

Prześliczne karteczki, masz złote rączki Smile brawo brawo
siebusania - Wto 30 Paź, 2012 12:52

beacia-24, za każdym razem gdy do ciebie zaglao mnie zaskakujesz, świetne karteczki nawet te naszybko robione są idealnie dopracowane cool
krzysia551 - Wto 30 Paź, 2012 13:19

brawo brawo brawo śliczne
Krakowianka - Wto 30 Paź, 2012 13:30

kabyr napisał/a:
Pomysł z sukienusią wspaniały.
Nie dosyć, że forsą jest osoba obdarowana to do tego przepiękna kartka. cmoknięcie

no właśnie!!!
wszystkie karteczki śliczne uklon brawo