To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

beti9 - Czw 30 Sie, 2012 13:16

Prześliczne prace, kuferek wymiankowy też cudny cool cool

Kaktus super. Miałam kiedyś takiego, kwitł ślicznie ale pewnej zimy po prostu nie zestawiłam z okna i zmarzł mi Smile
cmoknięcie

jadzia59o - Czw 30 Sie, 2012 20:41

jak zwykle śliczne wszystkie twoje prace

brawo brawo brawo brawo

misia0808 - Czw 30 Sie, 2012 21:02

Beatko śliczne nowości, bajecznik super- Zuzia napewno jest szczęśliwa.
Kaktus cudnie Ci zakwitł brawo brawo

beacia-24 - Pią 31 Sie, 2012 08:17

buziaczek, BeniaJ, beti9, jadzia59o, misia0808, Bardzo dziękuję za miłe słowa. Dodajecie skrzydeł Smile. Sama już nie wiem jak mam wyrażać swoją wdzięczność na Wasze odwiedziny i tak ciepłe komentarze.

BeniaJ napisał/a:
notesów używam nagminnie i co jakieś pół roku, albo i częściej męczę panią w papierniczym przewalając zeszyty i wybierając ten który mi się najbardziej podoba

Ja także lubię mieć gdzie co zapisywać. Długo nie mogłam się przemóc do notesów scrapowych. Teraz już troszkę mniej mnie przerażają hahaha Smile
Jednak jak to jest powszechnie znane szewc bez butów chodzi, dlatego cieszę się, że istnieją wymiany i inne możliwości otrzymania takowych cudów hahaha Smile

misia0808 napisał/a:
Zuzia napewno jest szczęśliwa.

Póki co jeszcze nie docenia uroku bajecznika, ale mam nadzieję, że z czasem przypadnie jej do gustu Smile

beacia-24 - Pią 31 Sie, 2012 08:47

Dziś chciałam Wam pokazać jaki album dostała mała na roczek od chrzestnej.
Nie ukrywam przysporzył mi troszkę kłopotów jako, że pierwszy raz robiłam coś takiego.
Ma kilka mankamentów, ale ogólnie jestem dość zadowolona z efektu Smile
Zatem zaczynamy, uprzedzam ilość zdjęć dość hurtowa Smile hahahihi

Tak prezentuje się cały komplecik

Album:

Karteczka:

Jakiś czas temu nasza forumowa koleżanka poprosiła mnie bym zrobiła dla Niej dwie karteczki. Jedną na 25 rocznicę ślubu, a drugą na 60. urodziny.
Tak podeszłam do tematu Smile

Rocznicowa

Urodzinowa:

Nie urywam, że nie obyło się na poczcie bez niespodzianek i to takich, które nie były miłe.
Zdjęcia niestety coraz gorsze. Aparat ewidentnie na wykończeniu. Nawet poprawki niewiele pomagają.

Jestem ciekawa kto wytrwa do końca hahaha daję nogę

siebusania - Pią 31 Sie, 2012 09:03

beacia-24, no no ekstra dziełka, albumik świetny"pierwszy smoczek" hihi, nasza forumowa koleżanka napewno jest (będzie) zadowolona z takich katreczek brawo brawo cool
Paillette - Pią 31 Sie, 2012 09:18

Cuda tworzysz w kompletnie obcej dla mnie dziedzinie cool
Grażyna - Pią 31 Sie, 2012 10:10

cool cool cool cool cool
Violetta21 - Pią 31 Sie, 2012 10:55

Cudnie wygląda album i piękne karteczki cool cool uklon
beti9 - Pią 31 Sie, 2012 12:11

beacia-24, po prostu same cuda !!!!!!! brawo

Album przepiękny i jaki pomysłowy. Dziedzina w której tworzysz to dla mnie czary-mary ha,ha wesoło mi

Karteczki przepiękne i o wiele lepiej prezentują się w rzeczywistości. Smile
Jeszcze raz pięknie dziękuję. uklon uklon uklon

Obdarowani byli zachwyceni i nie tylko.
Pozdrawiam cieplutko cmoknięcie

lamika88 - Pią 31 Sie, 2012 16:33

Papierowe cudeńka cool cool cool
jadzia59o - Pią 31 Sie, 2012 17:44

jak zwykle pokazujesz same cudeńka brawo brawo brawo brawo
kasia123 - Pią 31 Sie, 2012 18:29

Piękności Beatko. brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pią 31 Sie, 2012 18:59

śliczne papierowe prace brawo
Paddington - Pią 31 Sie, 2012 21:09

Hej, Beaciu, jak to się dzieje? Dopiero tu byłam podziwiałam, wzdychałam, a tu mnogość nowości po raz kolejny przytłacza. Ja wiem, powiesz, to nic wielkiego misiu, albo nie przesadzaj misiu, ale ja właśnie nie przesadzam. Misternie wykonany każdy detal, wszystko dopasowane, dobrane- tego nie da sięzrobić od tak na szybko byle było! Pięknie! Jak zawsze u Ciebie, pięknie, zachwycająco, uroczo... i chyba jak tak się napatrzę to bez skrupułów będę miągwić o karteczkę z okazji własnego postarzania się wesoło mi wesoło mi wesoło mi
beacia-24 - Sob 01 Wrz, 2012 09:24

siebusania, Paillette, Grażyna, Violetta21, beti9, lamika88, jadzia59o, kasia123, Elżbieta P., Paddington, Bardzo Wam dziękuję za wyrazy uznania. Jesteście nieocenione:slo:

beti9 napisał/a:
Obdarowani byli zachwyceni i nie tylko.
Pozdrawiam cieplutko

Zatem mogę już spać spokojnie i to ja Ci dziękuję. cmoknięcie cmoknięcie

Paddington napisał/a:
chyba jak tak się napatrzę to bez skrupułów będę miągwić o karteczkę z okazji własnego postarzania się

Oj misiu, misiu rozbrajasz mnie do granic możliwości hahaha. -nawet sobie kochana sprawy nie zdajesz jakiego rogala mam jak czytam co mi piszesz.
Jesteś niemożliwa i dziękuje Ci za to. Co do karteczki to próbuj hahaha może się dogadamy. hopla

cedra - Sob 01 Wrz, 2012 11:09

No właśnie! Już napisałam na blogu, ale i tutaj uklon uklon uklon uklon uklon cool
Szachrajka - Sob 01 Wrz, 2012 11:39

Beatko kulę ogon i chowam się w kąt.O PANI piękne są ostatnie Twoje wariacje,a ja zwariuję.SLICZNOSCI . uklon
nismon - Sob 01 Wrz, 2012 12:29

Beatko jak zwykle wgapiam sie i podziwiam i słów mi brakuje... uklon uklon A album dla malutkiej cudowny i uroczy i ja tam żadnych niedociągnięć nie widzę(a naprawdę wgapiam się porządnie!) cool wesoło mi
małgośka - Sob 01 Wrz, 2012 16:49

Beacia cudne karteczki i zachwycający album.gały mdleje
Wielkie radocha radocha za Mistrzowskie wykonanie.

beacia-24 - Nie 02 Wrz, 2012 00:15

cedra, Szachrajka, nismon, małgośka, najserdeczniejsze podziękowania dla Was ślę. Naprawdę brak mi słów by wyrazić jak bardzo jestem wdzięczna za Wasze miłe słowa. Ogromne buziaki dla Was, za to, że chce Wam się do mnie zaglądać Smile

Szachrajka napisał/a:
Beatko kulę ogon i chowam się w kąt.O PANI

Bożenko rozbawiłaś mnie na całego. Nie widzę powodu byś musiała się po kątach kulić. Z resztą po co się tam pchać, mało miejsca i jakoś tak samotnie, zostań tu z nami będzie Tobie i mi raźniej Smile

nismon napisał/a:
ja tam żadnych niedociągnięć nie widzę(a naprawdę wgapiam się porządnie!)

Na szczęście na zdjęciach ów niedociągnięć nie widać, ale są widoczne w realu.
Obiecuję poprawę i takim rzec można niedoróbkom mówię stanowczo NIE Smile

Raz jeszcze dziękuję i ślę buziaki

Apak - Nie 02 Wrz, 2012 01:44

Ale śliczności!!! cool cool cool
proboha - Pon 03 Wrz, 2012 13:56

Piękne prace brawo brawo brawo
Pysiatom - Pon 03 Wrz, 2012 20:40

Twoje prace są przepiękne, można je oglądać i podziwiać bez końca. brawo brawo brawo
danfi - Śro 05 Wrz, 2012 17:51

Twoje prace Beatko są niezwykle charakterystyczne. To co tworzysz, zawsze jest piękne i pełne uroku brawo brawo brawo