To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduszki szydełkowe - Noworoczne postanowienia i zmiany

teris - Wto 20 Lip, 2010 15:37

gosias, super laska z Ciebie cmok tak trzymać cool bluzeczka śliczna brawo
ciaachoo - Wto 20 Lip, 2010 15:43

Gosiu wyglądasz przepięknie!!!!, tak młodo,szczęśliwie.Po prostu rewelacyjnie!!!!
Bluzeczka piękna!!!
Pozdrawiam I.

Jarka - Wto 20 Lip, 2010 15:48

Paillette napisał/a:
gosias, niesamowicie przepięknie wyglądasz
cool cool cool cool cool
katasza - Wto 20 Lip, 2010 16:18

M. napisał/a:
Kasiu jak dla mnie to nie wyglądasz grubo !!!!

może i nie wyglądam, ale tak się czuję. szczególnie drażni mnie brzuch, gdy usiądę zwija się w dwa równiutkie wałeczki.

w zeszły wtorek zaczęłam z wagą 74,2 obecnie jest 71,5. chciałabym ważyć ok 60-62, a marzeniem było by zobaczyć na wadze 5 z przodu.

teris - Wto 20 Lip, 2010 16:26

katasza, dasz radę i zobaczysz 5 z przodu ,ja odchudzałam się kilka razy ale nigdy nie udało mi się zobaczyć 5 a przy tej diecie wróciłam do wagi sprzed 20 lat 58 kg teraz będę chciała to utrzymać wesoło mi

Pozdrawiam wszystkie dukanki cmoknięcie zakładajcie krótkie kiecki i czujcie się młodo hurrraaa

katasza - Wto 20 Lip, 2010 16:29

Gosias świetnie wyglądasz! cool
Paillette - Wto 20 Lip, 2010 16:42

katasza napisał/a:
M. napisał/a:
Kasiu jak dla mnie to nie wyglądasz grubo !!!!

może i nie wyglądam, ale tak się czuję. szczególnie drażni mnie brzuch, gdy usiądę zwija się w dwa równiutkie wałeczki.

w zeszły wtorek zaczęłam z wagą 74,2 obecnie jest 71,5. chciałabym ważyć ok 60-62, a marzeniem było by zobaczyć na wadze 5 z przodu.

Też marzę o "piątce" z przodu, choć wiem, że wówczas stracę biust ale za to brzuszka się pozbędę bye

katasza - Wto 20 Lip, 2010 17:02

teris, dziękuję, wiem że z Waszym dopingiem uda mi się założony cel osiągnąć!!!
Paillette napisał/a:
Też marzę o "piątce" z przodu, choć wiem, że wówczas stracę biust ale za to brzuszka się pozbędę
mniejszy biuścik, fajnie by było....
gosias - Wto 20 Lip, 2010 18:26

teris, ciaachoo, Jarka, katasza, wielkie dzięki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Paillette napisał/a:
Też marzę o "piątce" z przodu

Kurcze.... ale marzenia Wink ja ucieszyłam się z "siódemki" Wink ale wszystko przede mną Very Happy

mimusia-1 - Wto 20 Lip, 2010 23:20

Gosiu super wygladasz

Ja jak wiecie zawiesiłam dietę bo duzo było pokus Bardzo lubie słodkie. Ale od dzis znów zaczelam dukać i mam nadzieje że tym razem dotrwam Ciesze sie bo waga jednak mi stoi na 63 kg

gosias - Śro 21 Lip, 2010 09:06

mimusia-1, Smile dziękuję cmoknięcie
M. - Pią 23 Lip, 2010 11:05

Minęly dwa miesiace, najtrudniesze jak dla mnie mnie jest przechodzenie obok straganów z owocami Sad
M. - Pią 23 Lip, 2010 11:06

mam spadek PONAD 10 kg hopla
gabi12 - Pią 23 Lip, 2010 11:14

M., Gratulacje!!! Przed Tobą jeszcze długa droga więc trzymam mocno kciuki bye bye cool cool
M. - Pią 23 Lip, 2010 11:16

gabi12 napisał/a:
M., Gratulacje!!! Przed Tobą jeszcze długa droga więc trzymam mocno kciuki bye bye cool cool

dziękuję cmoknięcie

DŁUUUUUUUUUUUUUUUUUGA ale PZRESTAŁAM TYĆ... juz myślałam ,ze się nie zatrzymam Sad

qrka - Pią 23 Lip, 2010 11:53

M., świetny wynik, trzymam kciuki nadal

M. napisał/a:
najtrudniesze jak dla mnie mnie jest przechodzenie obok straganów z owocami

dla mnie tez, głównie owocami grzeszę Nie zdarza mi się to częto, ale staram się nie jeść ich wieczorem, Wiem ,że wtedy waga mi nie spada, ale wolę spróbować owoc niż rzucać się na czekoladę (co mi się wcześniej zdarzało Smile

ciapara - Pią 23 Lip, 2010 12:25

Moje gratulacje
Kiedy ja przeskocze 10 kg...

ciaachoo - Pią 23 Lip, 2010 15:46

M gratulacje cool
M. - Pią 23 Lip, 2010 18:30

dziękuję dziewczynki cmoknięcie

Aga dużo mnie to kosztuje... szczególnie przy dzieciach!!!

ciaachoo cmoknięcie

qrka cmoknięcie
kiedyś byłam na Montignacu i CHUDŁAM , jedząc owoc na śniadanie i czekoladę 70% kakao,
ale za duzo diet... mój organizm teraz na MONTIM nie chudł Sad

Robię bluzke (wdzianko), rozmiar całkiem zgubiłam ...
wyszła mi z 10 cm za wąska Sad się zastanawiam czy dorobic kawał przodu... czy robic rękawy i czekać na dalsze spadki Wink
oczekuje reakcji otoczenia.... ale z moją wagą... NIE JEST TO WIDOCZNE !!!

ciapara - Pią 23 Lip, 2010 18:34

M. bardzo sie z Toba ciesze kwiatek dla ciebie
Wiem co mas zna mysli jak mowisz o diecie przy rodzinie
Moi tez mi wykladaja diete co troche
I tak sie trzymam ze nie slodze, nie jem chleba, nie jem ziemniakow
Chociaz utrzymuje to co spadlam
Ale jak mala wroci do przedszkola to znowu sie zawezme bo z nimi na glowie to totalna klapa jestem za malo restrykcyjna..........

M. - Pią 23 Lip, 2010 18:46

ciapara napisał/a:
chociaz utrzymuje to co spadlam

UTRZYMANIE spadku to JUŻ jest powód do ZADOWOLENIA !!!

pokusiłam sie o podliczenie moich odchudzonych kg... było tego z lekka licząc 78 kg Sad ( w ciagu 30 lat...)
nie liczę tych 3-5 kg, które gubiłam bo wesele... bo sylwester, wyjazd na urlop.... i takie tam, chyba 100 razem by się zebrała...

gosias - Pią 23 Lip, 2010 18:58

M., Smile gratuluję Smile
Jarka - Pią 23 Lip, 2010 19:14

To prawda, że obecna pora roku, czyli lato nie sprzyja odchudzaniu, jest dużo pokus, które na nas czychają, owoce, warzywa, lody i inne sezonowe łakocie. Ja też pomimo trzymania diety (mało restrykcyjnie), nie zgubiłam w lipcu ani kilograma, ale jestem zadowolona, że nie tyję, mimo iż pozwalam sobie na lody i inne słodycze. Ale jeszcze postanowiłam od poniedziałku zacisnąć pasa i schudnąć jeszcze jakieś 2-3 kg. W sumie od 1 marca schudłam 10,5 kg, zazdroszczę dukankom, które w krótkim czasie chudną tyle kilogramów. Pozdrawiam, trzymajcie się dziewczyny. cmoknięcie
ciaachoo - Pią 23 Lip, 2010 22:21

M piękny wynik osiągnęłaś,będzie coraz łatwiej.
Ja bym robiła rękawy i czekała na spadki,to może zadziałać jako dodatkowa motywacja.
dasz rade:*

Jarka gratulacje.

M. - Sob 24 Lip, 2010 00:50

ciaachoo napisał/a:

Ja bym robiła rękawy i czekała na spadki,to może zadziałać jako dodatkowa motywacja.

no też tak pomyślałam :*