To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

Violetta21 - Pon 28 Maj, 2012 12:15

Beatko cuda i cudeńka uklon uklon uklon uklon
Pysiatom - Pon 28 Maj, 2012 12:22

beacia-24 wszystko jest przepiękne. Jesteś mistrzynią !!! brawo brawo brawo
lamika88 - Pon 28 Maj, 2012 12:38

Wspaniały hurt cool cool cool
danfi - Pon 28 Maj, 2012 18:07

No nareszcie zdecydowałaś się pokazać na forum swoje cuda. Już myślałam, że zostawiłaś je sobie tylko dla tych, którzy odwiedzają Twojego bloga. kazanie
Karteczki, boxik przeurocze, a kwiatki piękniejsze od tych, które można kupić w specjalistycznych sklepach - po prostu miodzio uklon

elawe - Pon 28 Maj, 2012 18:15

Cudowny wysyp przepięknych prac radocha radocha radocha
Elżbieta P. - Pon 28 Maj, 2012 18:23

Beaciu, same śliczności pokazałaś i to w takiej ilości, że mam kolorowy zawrót głowy wesoło mi
Madzia - Pon 28 Maj, 2012 19:57

Romantycznie, subtelnie, zachwycająco...........
uklon uklon uklon uklon uklon uklon

beacia-24 - Pon 28 Maj, 2012 22:27

ciapara, Violetta21, Pysiatom, lamika88, danfi, elawe, Elżbieta P., Madzia, Moje drogie dziękuję za odwietrzniki. Miło mi niezmiernie, że zaglądacie do mnie i zostawiacie taki miód dla moich oczu.
Dla każdej z Was ogromne buziaki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

małgośka - Wto 29 Maj, 2012 08:51

Beacia, cudne prace. gały
Śliczne kwiatuszki. wesoło mi
Piękne karteczki i boxik. radocha
Cudne wpisy. hopla radocha
Wielkie radocha radocha za mistrzowskie wykonanie. cmoknięcie

jolanta59 - Wto 29 Maj, 2012 09:28

Prace przesliczne... brawo brawo ale kwiaty mnie urzekly ooooo ooooo ooooo cool cool cool ,az zal ze nie potrafie takich robic wściekły wściekły ...szkoda.
Chyle czola dla Twojej tworczosci uklon uklon

Szachrajka - Wto 29 Maj, 2012 16:56

Ty to potrafisz zatrzymać u człowieka oddech.Beata,nie potrafę się jeszcze otrząsnąć z wrażenia.
Beata T - Śro 30 Maj, 2012 11:22

Przepiękne karteczki cool cool cool ale kwiatki to mnie urzekły cudne uklon z czego je robisz np 3 fotka różyczki
nismon - Czw 31 Maj, 2012 07:38

Jakie Ty masz zdolne paluszki i głowę pełną pomysłów!!!! wesoło mi brawo
nula - Pią 01 Cze, 2012 09:21

faktycznie same cuda i cudeńka !!!! brawo brawo
nie wiadomo co piękniejsze - wszystko z najwyższej półki cool
A ja mam pytanko :
skąd bierzesz te rameczki ? chodzi mi o te okrągłe, pod stempelkami ?
kupuje się toto gotowe ? czy robisz sama ?
jeżeli kupujesz to możesz podać namiary ? uklon
właśnie robimy z córą karteczki ślubne i w sklepie dla plastyków szukałyśmy czegoś takiego ale nie było ......

Jessi - Sob 02 Cze, 2012 12:01

cudowności cool też bym się z chęcią nauczyła scrapowania ale wydaje mi się to trudne...
kasia123 - Sob 02 Cze, 2012 13:54

Śliczności Beatko, rób i pokazuj następne. brawo brawo brawo
beacia-24 - Sob 02 Cze, 2012 21:59

jolanta59, Szachrajka, Beata T, nismon, nula, Jessi, kasia123, buziaki dla Was za wizytę i miłe słowa.

nula napisał/a:
A ja mam pytanko :
skąd bierzesz te rameczki ? chodzi mi o te okrągłe, pod stempelkami ?

Nuluś to okrągłe pod stempelkiem to wycinanka z wykrojnika. Jest kilka miejsc gdzie można kupić gotowe wycinanki.
Tu masz linka do sprawdzonej dziewczyny. http://allegro.pl/listing...76&order=t&p=1- ma duży wybór różnych wycinanek.
Jak coś to zawsze mogę Ci wyciąć kilka elementów i wysłać. Daj tylko znaka a już biorę mojego Bigosia pod pachę i ciacham co popadnie Smile

Jessi napisał/a:
też bym się z chęcią nauczyła scrapowania ale wydaje mi się to trudne...

Na początku też tak myślałam, ale nic bardziej mylnego.
Ja też jeszcze się uczę, gdyż wiele pojęć w scrapie stoi przede mną otworem, a ja się próbuję przełamać.

Buziaki Wielkie dla Was za wszystkie miłe słowa i kciuki. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

beacia-24 - Sob 02 Cze, 2012 22:19

Tak się zagadałam że o fotkach zapomniałam hahaha bo już wyszły z aparatu Smile

Zatem obiecane 3 karteczki i moje próby farbowania wyciętych elementów oraz dodatków. Na pierwszy ogień karteczki z okazji Dnia Mamy.

Jako, że komunijne klimaty nie są moją mocną stroną ze względu na mało lubianą kolorystykę potrzebowałam dużo inspiracji.
Za pozwoleniem Madzi, której link do bloga znajdziecie tu -->KLIK<-- stworzyłam taką oto karteczkę.

To by było w sumie na tyle. wesoło mi

kabyr - Sob 02 Cze, 2012 22:23

beacia-24, to jest majsterstick brawo brawo brawo cmok
Violetta21 - Sob 02 Cze, 2012 23:57

o jakie cudeńka uklon brawo
nula - Nie 03 Cze, 2012 07:17

Beatko - bardzo dziękuję za linka love
Chociaż jak patrzę na Twoje karteczki to dochodzę do wniosku, że ja nie powinnam się w ogóle za to zabierać !
W życiu nie zrobię czegoś tak ładnego, choćbym miała nie wiem jakie materiały !!! placzek

Jessi - Nie 03 Cze, 2012 13:48

kolejne piękności radocha
Frezja45 - Nie 03 Cze, 2012 15:40

beacia-24, ooooo ooooo ooooo mdleje uklon uklon uklon cmoknięcie uklon kwiatek dla ciebie
beacia-24 - Nie 03 Cze, 2012 15:45

kabyr, Violetta21, nula, Jessi, Frezja45, dziękuję Wam bardzo za tak miłe słowa. Cieszę się, że zaglądacie do mnie, motywuje mnie to do dalszego tworzenia.
Wielkie buziole dla Was:slo:

nula napisał/a:
Chociaż jak patrzę na Twoje karteczki to dochodzę do wniosku, że ja nie powinnam się w ogóle za to zabierać !

Nuluś ja już widziałam Twoje karteczkowe wyczyniania i nie jeden mam Smile zatem wcale nie widzę powodów do kompleksów Smile

lamika88 - Nie 03 Cze, 2012 16:05

Wspaniałe kartki cool cool cool