Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
elci_a - Nie 22 Sty, 2012 22:44
Ależ różności i cudowności
Piękne beacia-24, ja też oczu nie mogę oderwać
beacia-24 - Śro 15 Lut, 2012 11:19
| nula napisał/a: | znowu przegapiłam, bo w tytule ciągle życzenia noworoczne !!!
ja sobie życzę być informowana na bieżąco o nowościach ! |
Nuleńko jak to się człowiek do dobrego szybko przyzwyczaja. Powiem Ci hahaha, że mi też wygodnie korzystać z tych dopisków o nowościach .
Pamiętam czasy kiedy ich nie było, ale widzę, że stają się coraz popularniejsze
| nula napisał/a: | a to mnie zaintrygowało hmm to jaki jest standardowy wymiar takiego boxa ?
bo ja je sobie zawsze wyobrażałam mniej więcej właśnie w tym rozmiarze .... |
Wiesz standardzik to taki 7x7 cm, ale oczywiście można robić i większe i mniejsze jak kto woli. Ja optuję za tym mniejszym rozmiarem. Dlatego też tego nazwałam gigantem
firletka, elci_a, dziękuję Wam za miłe słowa.
Niestety ostatnio cierpię na chorobliwy brak czasu.
Proszę zatem o wybaczenie
Wszystkim odwiedzającym mój wątek śle gorące buziaki w ten śnieżny dzionek
beacia-24 - Śro 15 Lut, 2012 14:18
Jako, że ostatnio cierpię na chorobliwy brak czasu wszystkie zdjęcia siedzą grzecznie w aparacie i czekają aż uda mi się im poświęcić trochę czasu.
Jednym z moich noworocznych postanowień było wklejanie zdjęć na bieżąco i mniejszymi ilościami. Niestety nad tym postanowieniem muszę jeszcze popracować. Musicie mi wybaczyć hurt, ale będę starała się poprawić.
Zacznę od konkursu na "Zapiśnik noworoczny".
W losowaniu padło na to, iż ja ślę zapiśnik do Madzi, a ona do mnie. Zatem popatrzcie jakie cudo mi się trafiło.
Madziu raz jeszcze gorące podziękowania dla Ciebie. Wielkie buziaki
- notes jest boooski i nikomu go nie oddam zatem proszę nawet nie szykować z takimi zamiarami
Ja natomiast Madzi posłałam takiego skromniaczka.
Jako, że ostatnio coś mi się spodobały wymiany oto jakie prezenty dostałam
Ja natomiast wysłałam takowe - z góry uprzedzam, że jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia, ale niestety pośpiech jest złym doradcą.
Troszkę zbliżeń, po resztę zapraszam na bloga
Zostałam poproszona o nadanie nowego wyglądu starym pudełkom. Oczywiście miały królować brązy i beże
Postanowiłam zatem je troszkę odmalować, gdyż to wydawało mi się najłatwiejsze.
Uprzedzam, że konturówka i patyna nie jest moim dziełem. Do efektu końcowego przyczyniła się pewna kochana osóbka, której niezmiernie dziękuję.
Tak pudła prezentowały się przed renowacją.
Tak natomiast wygląda ich drugie życie
Zapomniałam jeszcze wstawić cudo jakie przybyło do mnie razem z jedną kochana duszą. Piękna komódka w stylu retro. Jest boska i już dawno zamieszkały w niej moje przydasie rożnej maści.
Moja niespodzianka wypadła niestety dość blado w obliczu tak pięknego mebelka
Po resztę zapraszam na bloga
lamika88 - Śro 15 Lut, 2012 14:57
Cudeńka
Kamoni - Śro 15 Lut, 2012 14:57
Śliczne
Apak - Śro 15 Lut, 2012 16:27
Wielka ilość pięknych prac - najbardziej podobają mi się zapiśniki, bo mam do nich słabość - ale każda praca to osobne arcydzieło. Aż nie wiem, co najpierw chwalić i oglądać.
Violetta21 - Śro 15 Lut, 2012 17:19
oj cuda i cudeńka i zapiśniki i pudełeczka piękne prezenciki
małgośka - Śro 15 Lut, 2012 20:56
Beacia, nic dziwnego, że nie masz czasu.
Tyle cudeniek natworzyłaś.
Wszystkie prace fantastyczne i perfekcyjnie wykonane.
danfi - Śro 15 Lut, 2012 21:10
Cudne rzeczy pokazujesz moja droga i ta ilość - powalająca
beacia-24 - Śro 15 Lut, 2012 21:56
lamika88, moni07, Apak, Violetta21, małgośka, danfi, dziękuję Wam serdecznie za miłe słowa.
Jesteście nieocenione. Ostatnimi czasy naprawdę zabiegana jestem. Dlatego każde miłe słowo z Waszej strony pobudza mnie do działania, bo czasami nawet siły nie ma by coś zrobić.
Wielkie buziaki dla Was
Bożena- 2000 - Śro 15 Lut, 2012 22:03
Wszystko piękniste ogromnie. Urzekły mnie puzdereczka, a dokładnie ich nowa uroda.
emma40 - Śro 15 Lut, 2012 22:06
Piękne prace zarówno te które sama stworzyłaś jak i te wymiankowe, takie małe arcydzieła .
marysia54 - Śro 15 Lut, 2012 23:33
cuda,cuda i cudeńka, wszystkie prezenciki są zachwycające
tylko oglądać i podziwiać co potrafią wykonać Wasze zdolne łapki
Beata T - Czw 16 Lut, 2012 15:22
Jakie wspaniałe cudeńka
beti9 - Pią 17 Lut, 2012 09:26
Przepiękne prace Twoje i z wymianki
mroowa - Pią 17 Lut, 2012 09:36
śliczne prace!!!
jadzia59o - Pią 17 Lut, 2012 18:25
same cudeńka pokazujesz
Pysiatom - Pią 17 Lut, 2012 20:34
Fantastyczne wszystkie prace , Twoje i z wymianki.
nula - Sob 18 Lut, 2012 08:25
| beacia-24 napisał/a: | | Jednym z moich noworocznych postanowień było wklejanie zdjęć na bieżąco i mniejszymi ilościami. |
ja bym była za tym, żebyś jednak zastosowała to postanowienie w praktyce !!!!
bo teraz oczopląsu dostaję - nie wiem na co najpierw patrzeć !!!
a poza tym takie śliczności to się ludziom dawkuje - po troszeczku - a nie tak hurtem -
| beacia-24 napisał/a: | | Wiesz standardzik to taki 7x7 cm, ale oczywiście można robić i większe i mniejsze jak kto woli. |
no toś mnie teraz zaskoczyła - 7x7 ?
i w tym pudełeczku te wszystkie dekoracje ?
to teraz już w ogóle podziwiam na maksa !!!!
Elżbieta P. - Sob 18 Lut, 2012 12:22
śliczne prace
M. - Nie 19 Lut, 2012 10:27
beacia-24, CUDNE i PIĘKNE prace detale wspaniałe
iście królewski wygląd tych cudeniek
Natalia - Nie 19 Lut, 2012 11:01
jaki ogrom prace a jedna ładniejsza od drugiej
Szachrajka - Nie 19 Lut, 2012 18:58
Sliczne prace
saba52 - Wto 21 Lut, 2012 16:06
Cuda cudeńka
Paddington - Śro 22 Lut, 2012 10:35
Piękności!!! Zapaśniki są sliczne- oba! I w ogóle te wymiankowe prezenciki... ach... wymianki są bardzo bardzo fajne
Ściskam mocno i pozdrawiam i podziwiam jak zawsze z nadzieją, ze może i mi się kiedyś wymianka z Tobą trafi i coś tak ślicznego dostanie się w moje misiowe łapki
|
|
|