To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)

bean - Pon 11 Paź, 2010 19:59

brawo brawo brawo bardzo udana bluzeczka Smile
alinuk - Pon 11 Paź, 2010 20:38

cmoknięcie hopla cool
Bardzo mi sie podoba bluzeczka. Zastanawiam sie, czy bluzeczka czy modelka ladniejsza Smile, corka ma wdziek, oj udala Ci sie Smile

iwonka - Wto 12 Paź, 2010 06:49

śliczna bluzeczka cool cool brawo brawo
beti9 - Wto 12 Paź, 2010 11:37

Cudna bluzeczka i na takiej modelce. Pieknie brawo brawo
Bozenka7 - Wto 12 Paź, 2010 11:47

elka j., Gratuluję pięknego wnusia radocha radocha radocha
...i pięknych rzeczy jakie stworzyłaś dla niego,dla córci i siebie cool cool kwiatek dla ciebie cool cool

Mariola - Wto 12 Paź, 2010 12:09

super brawo brawo brawo brawo cool
bieta - Wto 12 Paź, 2010 18:20

piękna bluzeczka brawo brawo brawo
buziaczek - Wto 12 Paź, 2010 22:13

bardzo ładne nowości brawo
Asia S. - Śro 13 Paź, 2010 07:59

Bardzo ładna bluzeczka! brawo
beacia-24 - Śro 13 Paź, 2010 08:58

elka j., i dobrze, że zmieniłaś zdanie i nie rzuciłaś robótki w kąt cool bo bluzeczka prześliczna. Córka wygląda w niej jak modelka z gazetki, rewelacja i kolorek i wzorek. Ogromne brawa za tak piękne cudko. radocha radocha cool
Lacrima - Nie 17 Paź, 2010 10:04

kwiatek dla ciebie hurrraaa kwiatek dla ciebie
elka j. - Śro 20 Paź, 2010 22:09

Dzięki serdeczne, także w imieniu modelki, której po przeczytaniu komentarzy urosły skrzydełka. Bardzo się cieszę, że bluzeczka się spodobała cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Moja praca konkursowa, jeszcze raz bardzo dziękuję organizatorom konkursu, wszystkim głosującym Smile i gratuluję wszystkim uczestniczkom konkursu pięknych prac.

Kolejny sweterek z Lanagolda BD, bardzo polubiłam tę włóczkę. Mam już z niej gotowe 2 chusty i czapki, czekają na blokowanie. I na pewno będą kolejne, tym razem męskie. A żeby nie oszaleć od tych kolorów mam w tej chwili na drutach szarości... Smile

Violetta21 - Śro 20 Paź, 2010 22:56

śliczny jest ten sweterek a chusta mnie urzekła jest cudna cool brawo
halszka - Śro 20 Paź, 2010 23:35

elkaj
- piękna praca konkursowa i wspaaaaniała robota cool
- choć bardzo podobają mi sie takie kolory - to ich nie noszę , bo mi nie pasują - ale tobie gratuluję zrobionego cudeńka , oraz wyróżnienia w konkursie cool cmoknięcie
- no , to chyba teraz juz jesteś zdana na robienie samych tylko pięknych chust ...... ( nie popuścimy ci szalony )

Bozenka7 - Śro 20 Paź, 2010 23:44

elka j., brawo brawo brawo śliczna...
cool kwiatek dla ciebie cool zasłużyłaś na wyróżnienie

jola1010 - Czw 21 Paź, 2010 00:06

Bardzo ładna Twoja praca konkursowa brawo ...i właściwie się zastanawiam hmm jak to jest , że czyjeś prace wykonane z melanżu bardzo mnie zachwycają , a sama jak zaczynam robić coś melanżowego jakoś nie podchodzi mi. Właśnie ostatnio wyrobiłam cały moteczek melanżyku i ...sprułam nie widzę nie słyszę

Pozdrawiam Jola.

Lacrima - Czw 21 Paź, 2010 06:46

A jak pieknie wygląda na żywo ta chusta hurrraaa
karmelek - Czw 21 Paź, 2010 08:37

elka j. chusta jest prześliczna!!! Tak samo jak bluzka z Peonii i sweterek!!! cool cool cool
ciapara - Czw 21 Paź, 2010 09:20

Pekne prace Przeeeeeeeeeeeeeepiekne cool cool cool cool cool
lamika88 - Czw 21 Paź, 2010 09:37

Chusta wspaniała cool cool cool Sweterek piękny cool cool cool I te śliczne melanże... cool cool cool
gosias - Czw 21 Paź, 2010 10:11

elka j., brawo brawo brawo brawo brawo cool cool cool cool cool
Beata T - Czw 21 Paź, 2010 15:50

śliczna chusta i sweterek cool cool cool
elka j. - Czw 21 Paź, 2010 23:13

Violetta21, halszka, Bożenka7, jola1010, karmelek, ciapara, lamika88, gosias, BeataT - wielkie, wielkie dzięki, miło czyta się Wasze słowa, dzięki też za kciuki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
halszka napisał/a:
choć bardzo podobają mi sie takie kolory - to ich nie noszę , bo mi nie pasują

halszka - Też mam takie kolory, które bardzo mi się podobają, a do mnie nie pasują, np. uwielbiam czerń, ale na innych, bo sama wyglądam w czerni jak upiór wesoło mi
jola1010 napisał/a:
czyjeś prace wykonane z melanżu bardzo mnie zachwycają , a sama jak zaczynam robić coś melanżowego jakoś nie podchodzi mi. Właśnie ostatnio wyrobiłam cały moteczek melanżyku i ...sprułam

Jolu - melanże są fajne, ale na dłuższą metę męczące, no i trudniej dopasować je do innych ciuchów. Po ostatnich wielokolorowych włóczkach zatęskniłam do robótek z jednokolorowej włóczki bye

marysia54 - Czw 21 Paź, 2010 23:58

Śliczna chusta i sweterek
uklon brawo cool uklon
brawo brawo brawo brawo

iwonka - Pią 22 Paź, 2010 08:47

przepiękna chusta i sweterek cool cool uklon uklon brawo