Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
beacia-24 - Pon 19 Wrz, 2011 13:40
danfi, ciapara, Apak, jadzia59o, bardzo dziękuję za wizytę
Jesteście nieocenione.
| ciapara napisał/a: | opowiedz mi o tych stemplach.... b mnie zaciekawilas...
|
Aguś cóż Ci mogę powiedzieć.
Siedzę przed kompem chwil parę - przeszukuję swoje rysunki czcionki. Układam w programie w jedną całość i potem drukuję. Cóż jeszcze bym Ci mogła powiedzieć.
Można moje stemple nabyć.
Nie afiszuję się z tym, gdyż nie chciałabym by Ania mnie z forum pogoniła.
| Apak napisał/a: | | Obdarowani na pewno czują się zaszczyceni |
Oj tam oj tam od razu zaszczyceni - miło im pewno jest
Wielkie buziole dla Was
maranta - Pon 19 Wrz, 2011 16:23
Beacia, cudowne prace, przepiękne
| beacia-24 napisał/a: | Można moje stemple nabyć.
Nie afiszuję się z tym, gdyż nie chciałabym by Ania mnie z forum pogoniła. |
ale ze mnie megierę zrobiła...
Się afiszuj i to migiem, ja nie gryzę przecież
nismon - Pon 19 Wrz, 2011 21:59
Jak zwykle cudnie i pięknie u Ciebie,aż w dołku ściska,że samemu się tak nie umie
beacia-24 - Wto 20 Wrz, 2011 08:34
maranta, nismon, jest mi niezmiernie miło z Waszych pochwał.
| maranta napisał/a: | | ale ze mnie megierę zrobiła... |
Oj Aniu kochana jaką zaś megierę toż to wyraz szacunku i respektu zarazem.
Skoro mam Twoje błogosławieństwo zatem zamieszczę miniaturki do stempelków.
Dziękuję Wam za odwiedzinki raz jeszcze. Wielkie buziaki dla Was
beacia-24 - Wto 20 Wrz, 2011 09:14
Moje kochane postanowiłam podzielić się z Wami projektami moich stempli
Na każdym zdjęciu widnieje cena. Nie są to duże kwoty tak więc nie przerażajcie się.
Krótka procedura.
Piszecie do mnie na (PW lub na maila Sani_20@wp.pl )numerki i nazwy stempelków, które Was interesują podając też swój mail w wiadomości. Jeżeli wiadomość ślecie na mojego maile prosiłabym w tytule wpisywać swojego nicka z forum bo inaczej przepadnę jak Andzia w parku
Ja w odpowiedzi wysyłam swoje namiary.
Stemple są w formacie JPG w dość dużych rozmiarach.
Teraz krótka notka o drukowaniu stempli
Z racji tego, iż niektóre czcionki drukują się za jasno wówczas psują efekt.
Zatem w ustawieniach wydruku polecam zaznaczyć najlepszą jakość wydruku jaką dysponujecie.
W przypadku gdy są to stempelki tylko czarno - białe można zaznaczyć w opcjach dodatkowo "wydruk w odcieniach szarości"
Pomaga - naprawdę bo sama tak drukuję z racji braku kolorów w drukarce.
Za każdym razem jak przybędzie nowa partia będę pisać w nagłówku informację o edycji tego posta
beacia-24 - Wto 20 Wrz, 2011 09:19 Temat postu: STEMPLE Ślubne:
Pozdrowienia "Seria Miś":
Dzień Nauczyciela
misia0808 - Wto 20 Wrz, 2011 10:39
Beatko ależ z Ciebie zdolna dziewczynka. Stempelki przecudne. Juz sobie kilka upatrzyłam, tylko poczekam na świąteczne i imieninowe i wtedy złożę zamówienie, a na razie sobie popodziwiam je
beacia-24 - Wto 20 Wrz, 2011 12:32
misia0808, oki podziwiaj podziwiaj ja postaram się jak najszybciej uporać z tymi świątecznymi i pozostałymi też
danfi - Śro 21 Wrz, 2011 17:02
Beatko, cudne te Twoje stempelki . Zresztę wiesz, że do dawna jestem ich wielką fanką
Madzia - Śro 21 Wrz, 2011 21:42
A ja zadam głupie pytanie: co się z tym robi?
beacia-24 - Pią 23 Wrz, 2011 10:38
Danusiu dziękuję niezmiernie
Madziu stempelki są wykorzystywane do techniki zwanej scrapbooking - drukujesz je sobie na papierze lub na kartce i masz
TuKara - Nie 25 Wrz, 2011 00:08
Swietne!
beti9 - Czw 29 Wrz, 2011 11:37
Prześliczne kartki
beacia-24 - Czw 29 Wrz, 2011 12:51
Dziękuję niezmiernie za miłe słowa i za odwiedzinki. Wielkie buziaki dla Was.
beacia-24 - Czw 29 Wrz, 2011 12:53
Dziś pokażę Wam cóż ładniusiego dostałam w jednej z wymian.
Prezent ucieszył mnie niezmiernie, gdyż jest w nim wszystko co mi się marzyło. Ulubiony motyw, odpowiednia kolorystyka i przede wszystkim ornamenty, że już nie wspomnę, iż to wszystko znajduje się na szkatułce
Patrzcie i zazdrośćcie hahaha - byle nie za bardzo bo mi się popsuje ;p
Przedstawiam Wam dziś mojego wędrasia.
Proszę być łagodnym w ocenie, gdyż po raz pierwszy robiłam album, a tym bardziej wędrowny. Już się nie mogę doczekać kiedy do mnie dotrze już ze wszystkimi wpisami
Opowiem Wam mniej więcej na czym polega ów zabawa.
Robi się album według własnego uznania. Trzeba jednak zamieścić list z naszymi preferencjami co do wpisu. Ponadto musi być lista osób biorących udział w zabawie no i może być mapka. Wysyłamy nasz album do osoby, która nam przypadła w udziale i ona po dokonaniu wpisu wysyła go do kolejnej osoby z listy. W ten oto sposób wszystkie karteczki zostają zapisane i nasz wędraś wraca do właściciela. Jak mój album wróci to zaprezentuję Wam wszystkie wpisy , ale to troszkę potrwa
Mój wędraś jest skromny z resztą oceńcie same
Violetta21 - Czw 29 Wrz, 2011 12:53
piękna szkatułka, a albumik jakie cudeńko
nismon - Czw 29 Wrz, 2011 13:07
Prezenciku zazdroszczę,(ale tak bez chorobliwej zawiści) a albumik również godny pozazdroszczenia.Mówisz ,że skromny...hmm dla mnie jest piękny ,bo może właśnie w prostocie tkwi największe piękno?
Paddington - Czw 29 Wrz, 2011 14:47
jaki mega rewelacyjny pomysł z tym wędrasiem Wiem, że jest Twój, ale coś czuję, że też nie będę mogła doczekać się jego powrotu i tego jak nam go znowu pokażesz Wiem, że na niektórych blogach robi się coś podobnego w formie internetowej, ale ona nie przemawia do mnie jak taka "namacalna". Piękny album! A jaka będzie temtyka- preferencje? może kiedyś i na naszym forum znajdą się chętni do takiej nowej zabawy. Serdelkowo pozdrawiam
beacia-24 - Czw 29 Wrz, 2011 15:31
Violetta21, nismon, Paddington, wielkie buziaki za odwiedziny. Cieszę się, że mój albumo-podobny wytworek przypadł Wam do gustu.
| Paddington napisał/a: | | A jaka będzie temtyka- preferencje? może kiedyś i na naszym forum znajdą się chętni do takiej nowej zabawy. Serdelkowo pozdrawiam |
Paddingtonku powiem szczerze, że nie wiem czy uda nam się kiedyś zrobić podobną akcję, ale było by fajnie, gdyż temu też towarzyszą fajne emocje.
Co do preferencji to nie ma wielkich wymagań, gdyż w przydasiowie każdy wpisujący się ma zostawić mi na pamiątkę swój ulubiony scrap. Natomiast w złotych myślach wpisać ulubiony tekst. Ponadto oczywiście musi się wpisać. Tak więc dlatego określiłam mój album jako skromny.
Jest typowym odzwierciedleniem moich upodobań. Ponoć charakteryzuje mnie styl "Vintage" - w sumie chyba prawda.
Uwielbiam wszelkie brązy co z resztą widać w moich pracach.
Raz jeszcze ślę Wam buziaki za odwiedzinki
Paddington - Czw 29 Wrz, 2011 17:28
to tak jak kiedyś pamiętniki... takie z kolorowymi pachnącymi stronami z malutką kłódeczką dla dziewczynek... wpisywało się do nich wierszyki.. na górze róże na dole mak...
i jeszcze coś rysowało a na rogu zaginało się stronę i pisało sekret... stare dzieje... ale fajnie, że jest taka zabawa
Ja poczekam może i tu się pojawi a póki co będę śledzić Twój albumik.
anle - Czw 29 Wrz, 2011 17:35
Super prezenty wymiankowe, śliczny album zrobiłaś
danfi - Czw 29 Wrz, 2011 21:21
Beatko - "życzliwie" zazdroszczę Ci tej pięknej szkatułki i jestem przekonana, że trafiła w odpowiednie ręce . A co do wędrowniczka, to pięknie się prezentuje - mam nadzieję, że będę mogła podziwiać go w realu
katrinka - Czw 29 Wrz, 2011 22:33
Prezencik dostałas piękny,a album wędrowny sliczny zrobiłaś
| beacia-24 napisał/a: | | Tak więc dlatego określiłam mój album jako skromny. |
To jak wygląda nieskromny?
serduszko3 - Pią 30 Wrz, 2011 09:26
prezencik doslalas sliczny a wedras...zapiera dech,jest mega zajefajny i tez czekam z niecierpliwoscia kiedy wroci i nam go pokazesz
niezapominajka - Pią 30 Wrz, 2011 10:00
Śliczne prezenty.Album piękny i taki bardzo, bardzo w moim guście.Idę jeszcze popodziwiać.
|
|
|