Nici, nitki i niteczki... - kordonki i włóczki w Lidlu
kabyr - Pon 22 Lut, 2010 08:19
Też mam ten melanż.
Sama jestem ciekawa jak wygląda robiona nitka na szydełku.
Jest dość gruba.
Ja myślę, czy na drutach nie zrobić gładkiego tylko ściegu.
wyrosnieta11 - Pon 22 Lut, 2010 08:22
ja na szydelku robilam z kwadratow. jak je tylko polacze to bede sie chwalila. moze to dluzej potrwac bo dopiero wczoraj mnie uczyla kolezanka jak mam laczyc elementy ale w czwartek gora w piatek robie napad na lidla musowo bo potrzebuje melanzyk zolto-pomarnaczowy poniewaz ostatnio dostalam tylko jedna paczuszke
Violetta21 - Czw 25 Lut, 2010 10:56
dziewczynki byłam w Lidlu i przeżyłam szok same odpady..... niewiem czy tylko u mnie tak było czy wszędzie? wystawili same resztki które im nie zeszły....
Jarka - Czw 25 Lut, 2010 11:00
| Violetta21 napisał/a: | | dziewczynki byłam w Lidlu i przeżyłam szok same odpady..... niewiem czy tylko u mnie tak było czy wszędzie? wystawili same resztki które im nie zeszły.... | zgadza się ja też byłam i nic ciekawego nie znalazłam, wróciłam z pustymi rękami
Ainer - Czw 25 Lut, 2010 12:44
| Violetta21 napisał/a: | dziewczynki byłam w Lidlu i przeżyłam szok same odpady..... niewiem czy tylko u mnie tak było czy wszędzie? wystawili same resztki które im nie zeszły....  | Ja też byłam w jednym do drugiego odechciało mi się jechać bo oferta skąpa ,bąbelki były bardzo drobnej faktury ,ta włochata beznadziejne kolory, a owcza tylko biała i czarna kupiłam tylko tę żółtą może coś wykombinuję :
Gośka - Czw 25 Lut, 2010 13:36
No to mnie pocieszyłyście. Po pracy wybieram się, więc będę w Lidlu ok. 15.30. No ale jak nie pójdę i nie zobaczę to też będę żałowała, że nie poszłam.
kabyr - Czw 25 Lut, 2010 13:57
A ja myślałam, że tylko u mnie tak było.
Też pustki.
Kupiłam tylko melanżową skarpetkową,
ale będę robić sweterek z niej.
Zawiodłam się tym razem na LIDLU.
Mao - Czw 25 Lut, 2010 14:18
u mnie też puściutko było tylko po parę moteczków i to nie cały asortyment. O kolorystyce nie wspomnę te różne ...szkoda gadać ograniczało się do jednego koloru.
Ja właśnie chciałam skarpetkową włóczką ale czarno-szarą albo pomarańczowo-brązową a u mnie tylko melanż z niebieskim buuu
Nic to poczekam do jesieni
makneta - Czw 25 Lut, 2010 14:49
Też tylko skarpetkową kupiłam - melanż czerwieni i brązu i jeszcze taką cieńszą w kolorze cukierkowym
A z tej sporimo to tylko oranż był u nas - coś dla córeczki będę z tego dziergać.
Ogólnie pustki.
Może coś nowego szykują?????????????
Grażyna - Czw 25 Lut, 2010 14:59
U mnie tez pustki, a myślałam, że wykupili, bo byłam w Lidlu dopiero kolo 12-tej. Kupiłam skarpetkowy melanz z tym brazem. Tak jak Basia, na sweterek.
szymbea - Czw 25 Lut, 2010 16:18
Ja zachęcona Waszymi wcześniejszymi wypowiedziami na temat tych włóczek również się dzisiaj wybrałam do Lidla, byłam przed 9:00 i to co tam zobaczyłam bardzo mnie zawiodło, tylko żółta włóczka, jedno opakowanie i trochę tych skarpetkowych, głównie w kolorze czerwono brązowym. Wróciłam z pustymi łapkami i nadzieją, że następnym razem będzie lepiej. Bo dzisiaj początkowo myślałam że ktoś już wykupił co lepsze, ale jeśli i u Was był słaby wybór to pewnie wszędzie dali jakieś resztki.
LidkaM - Czw 25 Lut, 2010 16:44
U mnie też same resztki. Nie pożywiłam się tym razem.
Gośka - Czw 25 Lut, 2010 17:17
U mnie też niestety bryndza. Od jakiegoś czasu w LIDLU półki świecą pustkami. Zwłaszcza te, na których są rzeczy przemysłowe i z gazetki promocyjnej. Kupujących też dużo, dużo mniej. Czyżby dopadł ich kryzys
Poranna - Czw 25 Lut, 2010 17:36
lipa totalna i w moim Lidlu - po godz. 14: jedne druty, jedna gruba włóczka na druty 8mm, dwa kolory melanżu, opakowań chyba z 6 oraz dwa kolory skarpetkowej włóczki, opakowań 4 .... Lidl nam spada na przysłowiowe psy!
Marwalen - Czw 25 Lut, 2010 17:49
W BIałymstoku jak wyżej , totalne dno! O godz. 9.00- włóczki sportivo - z 10 szt w tym 5 żółtej , o reszcie nawet nie ma co mówić- po 2 paczki w jednym kolorze maksymalnie. O co chodzi? czyżby wyprzedawali zapasy?
elka j. - Czw 25 Lut, 2010 20:23
A ja jestem zadowolona, bo nastawiłam się głównie na włóczkę skarpetkową i taką kupiłam. W Policach były dwa kolorki włóczki skarpetkowej sirmione czerwień z różnościami, oraz niebieska z turkusem, oprócz tego 3 kolorki (melanże) skarpetkowej o ciekawym składzie: bawełna + wełna z czymś tam jeszcze - kolorek, który określiłabym cukierkowym, czerwień z popielatym i pomarańczowym, a trzeci niebieski z fioletem - ten z gazetki, pętelkowa - dwa kolorki, trawka 2 kolorki, gruba wełna dwa kolorki i sportiwo - 2 kolory - wściekły żółty i pomarańczowy, akcesoriów tyle co kot napłakał. To wszystko było rano, a popołudniu nie było już sportivo, akcesoriów i jednego koloru grubej wełny, reszta leżała. Sirmione skarpetkową już wcześniej kupowałam i jestem z niej bardzo zadowolona, ciekawe, jak ta druga skarpetkowa się sprawdzi.
kasia123 - Czw 25 Lut, 2010 20:29
U mnie tak jak u większości, totalna klapa a byłam z samego rana i bardzo się rozczarowałam miały być różne kolory a tu tylko kilka na skarpetki i to wszystko.
milamirka - Czw 25 Lut, 2010 20:38
Apropo wloczek z Ldla u mnie byl wsciekly zolty i pomaranczowy no jak ktos lubi moze dla niego i ladne.ja kupilam na prezencik melanz z gazetki trawke do tego w tym kolorze i trawke rozowa do sukieneczek dla maluchow oprocz tego melanzu z gazetki byl tez melanz w cytrynowym kolorku taki dla dzieciaczkow a pozatym badziewie druty tylko 4,5 szydelek brak
alfa76 - Czw 25 Lut, 2010 22:36
A myślałam, że takie braki to tylko u mnie były. Nastawiłam się że sobie kupie druty i szydełka i może jeszcze jakąś fajną włóczkę z tych Sportimo, a tu patrze 2 pary drutów, 6 motków skarpetkowej, 3 motki bąbelków i dwa opakowania Sportimo jedno pomarańczowe, drugie wściekłe żółte. Czarna rozpacz z beznadzieją.
Nutilka - Czw 25 Lut, 2010 23:47
Ogromnie byłam zawiedziona,ze takie słabe było dzis zaopatrzenie. Z tego żalu kupiłam Glorię"bąbelkową "jak mówią u mnie w domu http://www.lidl.pl/cps/rd.../index_7737.htm
Była to ostatnia paczka w tym kolorze, zostały już same fioletowe i nie ma w niej instrukcji jak zrobić szalik z tej włóczki.
Czy mnie się wydaje, że była u nas na forum o tym mowa a ja tylko nie mogę odszukać tego wątku.
Czy zmyślam?
Patrzyłam w"Zamotane" ale ja tam widzę same czerwone bąbelki a nie bardzo wiem jak przekładać te supelki i jaki to numer szydełka do tego uzyć
Sal - Pią 26 Lut, 2010 08:44
Ja kupilam 2 paczuszki melanzowej w niebieskosciach bawelna - welna - poliamid. Same marne resztki, zaden wybor. Dobrze, ze chociaz ten melanz byl ladny.
Madzia - Pią 26 Lut, 2010 11:26
No to trochę się pocieszyłam, bo choroba unieruchomiła mnie w domu.
monika_b - Pią 26 Lut, 2010 11:54
Dziewczyny, a co można oprócz skarpetek z tej skarpetkowej. Mi mąż wczoraj kupił (ja unieruchomiona w domu jestem) po jedne paczce (tylko tyle było zaraz po godz. 8 rano) skarpetkowej w odcieniach niebieskiego i różowe bąbelki.
agus2003 - Pią 26 Lut, 2010 13:08
A ja myślałam, że to tylko u mnie jakieś resztki wyłożyli
marysia54 - Pią 26 Lut, 2010 13:38
U mnie też była straszna nędza , myślałam że już wszystko wykupili
bo byłam późnym popołudniem.
Widocznie wszędzie rzucili same resztki
|
|
|