To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

ciapara - Pon 02 Lis, 2009 14:35

we_st, elka j., Grazyna dzieki kochane za miłe słowa cmoknięcie

Grazyno dziekuje za pochwały Wink jestem wzruszona naprawde Smile ze ktos docenia to co robie. A jezeli chodzi o córke to sie usmiejecie bo mi powiedziala mamo nie rob nic teraz przez miesiac bo chce zebys sie wiecej ze mna bawiła Smile
Chora jest juz od 3 tygodni i dlatego zaniedbałam tak dzierganie, jak chodzi do przedszkola wiecej mam czasu Smile

Teraz robie dla córki znajomej (jest w ciazy) kocyk do wozeczka dla dzidziusia Smile nie wiem jeszcze jaka płec wiec robie z trzech kolorow biały niebieski i rozowy Smile

Poza tym znajomej innej syn zginał zmarł tragicznie w wypadku samochodowym (25 lat miał) i sweter który robiłam dla siebie chce skonczyc i oddac jej bo jest czarny, wiec jej sie bardziej przyda...

Grażyna - Pon 02 Lis, 2009 16:36

Niezmiernie dobra z ciebie dziewczyna cmoknięcie
buziaczek - Pon 02 Lis, 2009 19:03

fantastyczny sweterek brawo cool
gosias - Pon 02 Lis, 2009 19:19

ciapara, Smile córcia jest pewnie bardzo zadowolona Smile bardzo fajny ten sweterek i z przyjemnością drugi raz pochwalę Smile
reni - Pon 02 Lis, 2009 19:21

cool cool cool cool brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 02 Lis, 2009 19:27

świetny sweterek i kaptur bardzo dobrze wyszedł brawo brawo brawo
Violetta21 - Pon 02 Lis, 2009 19:28

ślicznie wygląda córcia w tym sweterku brawo brawo jesteś bardzo zdolna i masz szczere serduszko cmok
wiesia-kal - Pon 02 Lis, 2009 19:41

Bardzo ładny sweterek , a kaptur wyszedł Ci znakomicie - gratulacje brawo brawo brawo
irenka10 - Wto 03 Lis, 2009 09:15

Super wyszedł Ci ten sweterek Chyba przydałaby mi sie taka tesciowa bo mam chyba 5 robotek rozpoczetych brawo brawo
bjanna - Wto 03 Lis, 2009 12:06

ciapara, sweterek wyszedł rewelacyjnie brawo brawo
ciapara - Wto 03 Lis, 2009 17:03

Grazyna, buziaczek, gosias, reni, Elzbieta P., Violetta21, wiesia-kal, irenka10, bjanna dzieki dziewczyny za wszystkie pochwały cmoknięcie hopla
od razu chce mi sie wziasc szydełko i pomachac nim
Musze przyznac ze duzo próśb było o ten schemat który dostałam od nulli widac ze sie spodobał nie dziwie sie bo faktycznie jest ładny Smile

SoWa - Wto 03 Lis, 2009 19:30

uklon uklon uklon

bye cmoknięcie

bean - Wto 03 Lis, 2009 20:36

Przepięknie wyszedł Ci sweterek dla córci brawo cool brawo
marysia54 - Wto 03 Lis, 2009 23:25

Sweterek wyszedł super i świetnie poradziłaś sobie z kapturem
wielkie brawo brawo brawo
cool cool cool cool

ciapara - Śro 04 Lis, 2009 11:29

SaWa, bean, marysia54 dziekuje dziewczyny to bardzo miłe jak ktos pochwali
Bardzo dziekuje cmoknięcie

ciapara - Śro 11 Lis, 2009 13:43

Dziewczyny pokazuje wypocony przezemnie kocyk do wozeczka dla niemowlaczka potrzebny bedzie od marca Smile
Niestety za mało miałam niebieskiej włóczki a robiłam go ze tak powiem z resztek włóczek jakie miałam w domu wiec w efekcie tak wyszedł
Pomysł na wzór mój a schemat odgapiony z jakiejs małej diany
W Warszawie podobno chłopców ubiera sie na rozowo wiec musi byc chłopiec Smile zreszta ci znajomi maja juz dziewczynke wiec chłopaczek bedzie pewnie mile widziany Smile
Teraz czekam na lincz... Smile

weronika5810 - Śro 11 Lis, 2009 13:52

brawo Śliczny kocyk
dehajola - Śro 11 Lis, 2009 14:04

przypomniałaś mi jak 18 lat temu robiłam dla swojego dziecka ciuszki i nie wiedziałam rozowe czy niebieskie? robilam wlaśnie taki zestaw jak Ty w kocyku biel-róż- niebieski. mam syna. śliczny kocyk brawo brawo
bjanna - Śro 11 Lis, 2009 14:32

kocyk super cool cool
ciapara napisał/a:
W Warszawie podobno chłopców ubiera sie na rozowo
no stanowczo nie nie wolno w całej Polsce chłopców ubiera sie na niebiesko, 28 lat temu chłopców ubierało się na różowo i też w całej Polsce, co do mody Warszawa nie jest odmieńcem kazanie
milamirka - Śro 11 Lis, 2009 14:37

slicznosci brawo w 1983 r syna ubieralam do chrztu na rozowo a teraz jest NIEBIESKI kolor ale w kocyku to nie przeszkadza brawo
Aniela41 - Śro 11 Lis, 2009 14:40

brawo brawo brawo
ciapara - Śro 11 Lis, 2009 14:48

weronika5810, dehajola, bjanna, milamirka, Aniela41 dzieki dziewczyny cmoknięcie
No własnie z tym różowym to ja tez sie zdziwiłam, ale takie info otrzymałam od babci nowego dzidziusia Smile zreszta to do wózka, wiec czy chłopak czy dziewczynka mozna tak wywinac zeby były widoczne oba kolory bo kocyk wyszedł spory wesoło mi

nula - Śro 11 Lis, 2009 15:18

ciapara, śliczny kocyk brawo brawo brawo
kolorki dobrałaś bardzo ładnie i w końcu to nie jest ubranko - nawet jak będzie chłopiec to jak się do kocyka dołoży dzidziusia ubranego na niebiesko to będzie śliczny komplecik zebalek

joaska77 - Śro 11 Lis, 2009 15:19

Śliczny kocyk:).
brawo brawo brawo

Grażyna - Śro 11 Lis, 2009 16:04

Będzie uniwersalny wesoło mi wyszedł ładny brawo