Galerie prac użytkowników forum - Prace LadyKingfisherg
LadyKingfisherg - Nie 15 Kwi, 2007 21:39
no to takie oto cos powstalo kurcze zaczelo mi sie to podobac zeby zrobic z tego sukieneczke,jak dostane gdzies taki sam kolor to dorobie jeszcze dol troche
Grażyna, faluje sie bo ja zawsze robie inaczej niz w schemacie,takie juz mam odchylenie szydelkowe

LadyKingfisherg - Śro 18 Kwi, 2007 23:02
DZIEKUJE KOCHANE DZIEWCZYNY
wydziergalam sobie mini wersje fat bottom bag na male cos nieco dla kazdej kobietki czyli na kosmetyki plus serwetka w ananaski,ktora pojedzie w swiat jako prezent
LadyKingfisherg - Czw 19 Kwi, 2007 11:42
Kasia184, schemacik do torebki jest tutaj http://maranta.livenet.pl...p?p=48665#48665 ja robilam z akrylu z blyszczaca nitka,zakupione w Lidlu tutejszym
Mao, uszy mozesz zrobic takie http://maranta.livenet.pl...p?p=53239#53239
i dziekuje za wszystkie cieple slowa dziewczyny
Bernadka - Czw 19 Kwi, 2007 16:12
efekt super , piękna tuniczka
LadyKingfisherg - Sob 12 Maj, 2007 17:23
oh dziewczyny kochane jestescie,a ja teraz majac urwanie glowy w domu i w pracy malo czasu mam na szydelko,do tego dzieciatko koteczke mam i tez wymaga opieki ale cos tam wydziergalam w wolnych chwilach - czytaj: w nocy ale nastepne prace oj za jakis czas ...
staniczek i opaska na wlosy

gorsecik i bluzeczka z elementow,choc biala na zdjeciu w rzeczywistosci jest troche szarawa bo robiona z odzyskanej wloczki,ktora juz byla swetrem w poprzednim wcieleniu

maranta - Sob 12 Maj, 2007 20:13
Wszystko śliczne, ale faktycznie elementowa bluzeczka naj, naj...
LadyKingfisherg - Pon 14 Maj, 2007 17:44
dziekuje kochane szydelkowiczki i nie tylko
a wrzucam jeszcze zalegla spodniczke,ktora dawno zrobiona ale dzis dopiero zdjecie dostalam Floria i Sonata-wyszlo 200 gr,szydelko 3 i 4 mm,podszewka w stylu folklorystycznym z hafcikiem na falbance
Bernadka - Śro 16 Maj, 2007 07:09
piękności znowu zrobiłaś
LadyKingfisherg - Śro 16 Maj, 2007 18:13
dziekuje kazdemu z osobna za wspaniale slowa
dzis dorzucam fotki zrobione jakis czas temu kosmetyczki wykonane z grubszej bawelny z domieszka akrylu,spodnica z bawelny Lidla

LadyKingfisherg - Śro 16 Maj, 2007 23:22
dziekuje Wam dziewczyny pieknie za wszystkie komentarze
anias, raczki sa robione z bambusowych patyczkow zakupionych jako kijki na podporki do kwiatow raczki do torebek u mnie sa drozsze niz nici przeznaczone na wykonanie jej dlatego trzeba kombinowac z czyms innym
LadyKingfisherg - Sob 19 Maj, 2007 17:00
dziewczyny zmotywowalyscie mnie bardzo i mimo swojego braku czasu obecnie zrobilam juz szaliczek ananaskowy oraz bikini ale potrzebuje malego upiekszenia wiec pokaze jutro,dzis ananaski,ktore robi sie migiem

LadyKingfisherg - Nie 20 Maj, 2007 17:10
DZIEKUJE KOCHANE KOBITKI ZA WSZYSTKO CO ZOSTALO TU POWIEDZIANE
a to juz bikini zrobione z mysla o wyjezdzie na wakacje,niestety moj maz z kolega zalozyli chyba anty-bikini klub i nie chca dopuscic do tego bym ja wraz z zona kolegi wyszla w takim czyms na plaze no coz,mozna zrobic zawsze inne
wzorek wg opisu z gazetki New Ideas for Today's Crochet - znajdziecie w dziale Czasopism
Bernadka - Pon 21 Maj, 2007 08:53
| bjanna napisał/a: | | panowie są zwyczajnie zazdrośni o swoje kochane żonki | popieram Bjannę mój mąż też wścieka się jak chcę założyć coś w takim stylu , a podobno WCALE NIE JEST ZAZDROSNY Lady za ten kostium i za torebeczki
LadyKingfisherg - Czw 07 Cze, 2007 18:53
Matko przesliczna,temat swoj wykopalam prawie spod ziemi nie moge jakos przelamac zlej passy na szydelko - za co sie wezme,to nie wychodzi i pruje to co zaczne,wiec odlozylam na razie szydelko a wzielam sie za druty i musze przyznac ze sie z nimi zaprzyjaznilam i juz mnie lapki swedza na kamizeleczke dla chrzesniaka oczywiscie to moje poczatki z drutami,wciaz sie ucze,zrobilam taka oto torebunie,druty 5mm,wloczka jakas resztka co zostala,plus jeden guziczek,wzor wlasny

Bernadka - Czw 07 Cze, 2007 21:30
LadyKingfisherg, bardzo fajna torebka , widzę żę zaprzyjaźniasz się z drutami
maranta - Pią 08 Cze, 2007 09:16
Gratulacje, świetnie sobie z drutami radzisz
LadyKingfisherg - Wto 12 Cze, 2007 09:11
agnieszkamat, gabis, Pani Mama, Halkuk, fruzia, bjanna, Mao, Grażyna, barbara 1, ata30, tintam, Zosia32, ogromne DZIEKUJE za wszystkie piekne slowa uznania,nastepne drutowe rzeczy sa w trakcie robienia,oby wena nie uciekla a tymczasem musialam dokonczyc rozpoczeta wersje skroconej VS z mala przerobka gory,ale chyba nie tak zle wyszla zostalo mi jeszcze poltora motka wiec zrobie staniczek i bedzie komplecik na plaze
PS.moja Lola musiala sie gdzies tam w rogu wkrecic na zdjecie oczywiscie
fruzia, prace mam w kieszeni i zaczynam od wrzesnia ,jednak stara zostaje tez bo bede miec teraz pelny etat razem

Bernadka - Wto 12 Cze, 2007 09:15
piękna spódniczka i gratuluję pracy ja nadal szukam ale z malutkim dzieckiem ciężko, a do starej pracy nie mam szans wrócić już wiem że jestem wyleciana ( a przedszkole było u zakonnic i t o się nazywa miłość bliźniego )
LadyKingfisherg - Wto 12 Cze, 2007 22:09
adela, Bernadka, Antonina, Krakowianka, bjanna, Ula_K,
udalo mi sie po pracy zrobic staniczek i mam juz komplecik an plaze

maranta - Śro 13 Cze, 2007 09:51
Piękny komplecik zrobiłaś, na plaży zrobisz furorę
Bernadka - Śro 13 Cze, 2007 11:13
extra aż już widzę te zazdrosne oczy wgapiające się w ten piękny komplecik
LadyKingfisherg - Czw 14 Cze, 2007 10:20
oh dziewczyny,rosne i rosne od tych Waszych pochwal
no i tak,wiedzialam ze tak si stanie,druty leza a szydelko odzyskalo wladze wczoraj napadlo mnie zeby zrobic sobie gorsecik na biala bluzeczke lub koszule i oto prosze,mozna go nosic w kilku wariantach,pomysl wlasny,wloczka MILI-mikrofibra z akrylem,szydelko 3mm

Bernadka - Czw 14 Cze, 2007 10:43
znowu cudo
LadyKingfisherg - Śro 27 Cze, 2007 21:21
az mi wstyd pokazywac sie tutaj z takimi zaleglosciami w moich pracach
moge sie wytlumaczyc tylko brakiem czasu z powodu pracy i to dwoch,do tego trzeb asie zajac mezem czasem i Lola tez ale sie jakos uzbieralam i sobie tuniczke zrobilam,dostalam troszke wloczki z Phildara na urodziny w kolorze rozu,do tego wykorzystalam dawno uszyta przez siebie spodniczke,okazala sie za duza teraz wiec wyprulam pas i dorobilam na szydelku staniczek i tak mam przewiewna tuniczke na goracy urlop juz za 3 tygodnie zostalo mi jeszcze 1,5 motka wiec moze cos jeszcze dorobie
na dodoatek moja kolezanka sprawila mi mily prezent urodzinowy kupujac mi zestaw korali i kamykow do zrobienia bizuterii i tak oto powstal wczoraj srebrny komplet na wyjscia a Loli juz sie on podoba
Bernadka - Czw 28 Cze, 2007 18:12
LadyKingfisherg, śliczności znowu zrobiłaś
|
|
|