To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Violetta21 - Pią 01 Sie, 2008 20:21
Temat postu: Maranta
Aniu bluzeczka śliczna cool a wygibas bardzo mi się podoba zebalek
maranta - Pią 01 Sie, 2008 20:40

Viola dziękuję Very Happy

Mam już drugiego wygibasa i nawet wyszedł podobnie, grubszego drutu wyszło dosłownie na styk Very Happy

gabis - Pią 01 Sie, 2008 21:13

maranta, wygibas fajny, a bluzeczka śliczna!!! I czemu mówisz o nieudanych fotkach? Przecież ślicznie wyszła na nich i bluzeczka i co jeszcze ważniejsze Ty bardzo ładnie wyglądasz!!!
radocha radocha radocha

Jasieńka - Pią 01 Sie, 2008 21:52

bluzeczka piękna a wygibasy nie wyszły źle ładne ja bym takich nie zrobiła wesoło mi brawo brawo
Krulik - Pią 01 Sie, 2008 22:13

cmoknięcie ojej.... i Ciebie też dopadło drucikowanie? Kochana, mam nadzieję że będziesz się lepiej czuła i coś jeszcze ukręcisz;) cmoknięcie
Grażyna - Pią 01 Sie, 2008 22:21

Piękna bluzeczka brawo Ciekawe, czego jeszcze nie próbowalas robic?
maranta - Sob 02 Sie, 2008 15:07

Krulik napisał/a:
ojej.... i Ciebie też dopadło drucikowanie?

Dopadło Very Happy

Ponieważ skończył mi się drucik a strasznie labidziłam i straszyłam, że zerwę w desperacji druty wysokiego napięcia (dwie linie lecą nad moim domem wesoło mi ), to tata wygrzebał z szopki jakiś stareńki miedziany drut nawojowy do silników wesoło mi wesoło mi wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Poniżej wczorajsze niby kolczyki i dzisiejsze jakieś dyndajła.
To są całkowicie pierwsze moje próby z wyginaniem drutu, więc wybaczcie koślawce puknąć się Próbowałam od razu na tym co widzicie innych wprawek nie robiłam hahahihi

Jarka - Sob 02 Sie, 2008 15:29

Ale super cool cool cool cool cool cudeńka
Ula_K - Sob 02 Sie, 2008 16:45

Jestes niesamowita brawo brawo brawo z pewnoscia nie nalezysz do ludz, ktorzy kiedykolwiek sie nudza bye
Klaudia - Sob 02 Sie, 2008 17:21

Drut to dla mnie czarna magia...świetne, jak na pierwsze próby - wręcz genialne i z pewnością bardzo oryginalne! brawo cool
Violetta21 - Sob 02 Sie, 2008 20:12
Temat postu: Maranta
i bardzo ładne Ci wyszły wygibasy cool brawo
gabis - Sob 02 Sie, 2008 20:48

Jakie dyndajła??? Śliczności Ci wyszły!!! radocha radocha radocha
Tez bym tak chciała.......... wesoło mi

Krulik - Sob 02 Sie, 2008 21:41

Ach! Ach! To dyndadełko z listkami jest superaśne:D pozostałe też fajne, ale listeczki śliczności, cudowności miodzio:D Drutów wysokiego napięcia nie zrywaj, bo kto nam będzie forum prowadził jak się nam podsmolisz przy tym zdejmowaniu? wesoło mi
irenka10 - Sob 02 Sie, 2008 23:39

o sliczna ta bluzeczka mozesz mi powiedziec z jakiego wzoru to robiłas brawo cmoknięcie
Poranna - Sob 02 Sie, 2008 23:40

są urokliwe i wcale nie są krzywulcami brawo cool
bjanna - Nie 03 Sie, 2008 09:24

śliczniutka bluzeczka brawo brawo druciane wygibaski to dopiero cudeńka cool bye
jola373 - Nie 03 Sie, 2008 17:57

Aniu, prześliczne!!! cool cool cool cool cool

Swoją drogą ciekawa jestem z czego jeszcze potrafisz wyczarowac śliczności, kiedy i miedzianego drucika zabraknie - bo, że coś wykombinujesz nie ulega wątpliwości.

bean - Nie 03 Sie, 2008 18:38

Śliczna bluzeczka cool cool brawo brawo wyglądasz w niej bombowo
maranta napisał/a:
wczorajsze niby kolczyki i dzisiejsze jakieś dyndajła.
To są całkowicie pierwsze moje próby z wyginaniem drutu, więc wybaczcie koślawce

nie wiem o czym mówisz, bo ja tu widzę biżuterię z "górnej półki" uklon brawo cool

buziaczek - Pon 04 Sie, 2008 11:32

wooooooooowwwwwwww jakie piękne kolczyki, a bluzeczka rewelacyjna cool brawo cool brawo
ciaachoo - Pon 04 Sie, 2008 12:27

bluzka jest śliczna brawo
wygibaski rewelacyjne,nie wiem jak Ty to robisz,czarna magia dla mnie,ale jestem pod wrażeniem brawo
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie abyś chociaż odrobinę poczuła się lepiej cmoknięcie

pozdrawiam serdecznie

Nikola5 - Pon 04 Sie, 2008 13:01

No no nie bądz taka skromna bo biżu jest rewelacyjna i nawet największa dama by się jej nie powstydziła.Bardzo oryginalna brawo brawo brawo
maranta - Pon 04 Sie, 2008 15:34

Dziękuję za tyle pozytywnych ocen, nie spodziewałam się, że to się komukolwiek spodoba, bo to naprawdę pierwsze próby z drucikami hopla hopla

Moje dyndadełka doczekały się łańcuchów i wreszcie będą miały na czym zadyndać.
Zapięć w kolorze miedzi żadnych nie miałam, więc też z drutu dorobiłam jakieś haczyki. Z szyi toto nie spadnie, jak się zahaczy, to już potem grawitacja zadziała i na haczykach się utrzyma wesoło mi

Jarka - Pon 04 Sie, 2008 15:53

Biżuteria przecudnej urody cool cool cool . Masz talent Aniu
gabis - Pon 04 Sie, 2008 17:50

maranta, cool cool cool
Poranna - Pon 04 Sie, 2008 18:04

wiesz co, ten drut całkiem fajnie wygląda, ma swój klimacik ... mnie się, w każdym razie, podobają Twoje zawijasy (nie tylko one, zresztą wesoło mi ) Smile cool