To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Elżbieta P. - Czw 14 Cze, 2007 20:44

Mao, śliczny topik do kompletu, jak zawsze podziwiam ogromnie brawo brawo brawo brawo
alicja11 - Pią 15 Cze, 2007 10:20

Mao gały gały gały gały gały widząc Twoje wspaniałości i aż wściekły placzek,że brak czasu na szydełko,ale z maszynązyję za pan brat i Ty ją polubisz napewno cool
Mao - Pią 15 Cze, 2007 11:34

No portki skończyłam wesoło mi radocha wesoło mi radocha będę miała w czym chodzić. Jeszcze jedna para została mi do uszycia przykro mi

alicja11 mam już maszynę 20 lat i jakoś jej nie polubiłam hmm szyję bo muszę większość ciuchów sklepowych niestety nie nadaje się na mnie wściekły albo nogawki za krótkie albo rozmiary za małe ,bo raczej jest to rozmiarówka dziewczęca a nie kobieca a ja do filigranowych nie należę rotfl a w sklepie dla tych z większym rozmiarem ceny rety a ciuchy w większości na matrony więc przepraszam moją :szyję: od czasu do czasu i coś tam zawsze mam.

A to moje maszynowe wypociny co prawda nie nadaje się do publikacji ale co mi tam jęzorek

Poranna - Pią 15 Cze, 2007 11:37

czy Ty czasem nie przesadzasz, Mao?! fajne porciachy i w ślicznych kolorkach! cool brawo te drugie to lniane?
Mao - Pią 15 Cze, 2007 11:52

Poranna, dzięki cmoknięcie pierwsze są z grubszego batystu haftowanego a drugie pomarańczowe to taka grubsza bawełna gnieciona taka jak kiedyś surówki były tylko lepsza gatunkowo i przyjemniejsza w dotyku zakochałam się w tych portkach są luźne i przewiewne
Beata61 - Pią 15 Cze, 2007 12:02

Mao, wszechstronnie uzdolnona kobieto należą się Tobie wielkie brawo
Portki super.

liken - Pią 15 Cze, 2007 12:47

brawo! ja nawet nici do maszyny nie potrafię nawlec.. mam tez takie pytanie: robię topik podobny do Twojego (jeszcze raz dziękuję za wzorki!) i zastanawiam się dawać jakaś podszewkę do miseczek czy nie... jak to rozwiązałaś? bo przecież to wszystko widać, a jak się ubierze biustonosz pod bluzkę to miseczki wystają spod topu...
Jasieńka - Pią 15 Cze, 2007 13:04

dziewczyno jesteś niezawodna ty masz talenty super spodnie uszyłas brawo brawo
bjanna - Pią 15 Cze, 2007 13:13

bez marudzenia proszę, bo portki są rewelacyjne cool hopla radocha bye
Mao - Pią 15 Cze, 2007 13:57

Och naprawdę jesteście kochane love to chyba machnę i trzecie spodnie już zrobiłam wykrój i póki mam zapał po waszych pochwałach to lecę na skrzydłach :szyję:

liken, ja bym dała jakąś podszewkę ,albo dorobiła do miseczek większą koronkę by nie wystawał biustonosz osobiście nie lubię tego typu miseczek ,bo dla mnie za wielki negliż a nie mam nastu lat i figury modelki by się tak eksponować hahahihi
poza tym jak bym tak wyszła publicznie to byłby raczej taki efekt

topik robiłam dla młodej dziewczyny więc ona ma co pokazywać ( i ciałko i sexowną bieliznę) i kogo kusić.

Jarka - Pią 15 Cze, 2007 14:58

Małgosiu szkoda, że Ci się spodobały, bo jak nie to chętnie bym je przygarnęła , są super cool cool cool cool cool
gabis - Pią 15 Cze, 2007 15:34

Mao, ogromne brawo brawo brawo za komplecik!!!
Co do spodni- wyszły super, zdecydowanie przesadzasz!!!
cool

Halkuk - Pią 15 Cze, 2007 15:37

cool brawo cool
Ania - Pią 15 Cze, 2007 18:34

Kreacja "DESIK&MAO" na bankiet z Putinową w Petersburgu już GOTOWA!!!

Szczegóły
TUTAJ

agnia.p - Pią 15 Cze, 2007 18:46

Już pisałam ale i tu muszę napisać CUDO brawo brawo brawo Nie dziwie się jakby Putinowa osobiście się w Celi znalazła i zamówiła sobie taką hahahihi radocha radocha
Madzia - Pią 15 Cze, 2007 18:57

Bardzo ładne te spodnie sobie uszyłaś. Spodnie chyba są trudne. brawo brawo brawo
gabis - Pią 15 Cze, 2007 19:16

Podwójne brawo brawo dla Mao idesika!!!!

hurrraaa hurrraaa hurrraaa

mordka - Pią 15 Cze, 2007 19:22

Mao super spodnie!!! cool

Dziewczyny duże brawo brawo brawo za wspólnie zrealizowane zamówienie na kreacje. cmoknięcie

Violetta21 - Pią 15 Cze, 2007 19:28
Temat postu: Co MAO wydziergało
Małgosia spodnie są bardzo fajne bardzo mi się podobają cool brawo jesteś uzdolniona jak widzę w wielu dziedzinach zebalek
Poranna - Pią 15 Cze, 2007 19:43

dziewczyny, cudny komplet! brawo brawo brawo
maranta - Pią 15 Cze, 2007 19:45

Porcięta super, te pomarańczowe to chyba Ci buchnę, bo materiał taki jak lubię wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Zdolniacha cool cool cool

Grochu - Pią 15 Cze, 2007 19:57

Mao od Twojego wątku zaczynam oglądanie zaległości. Cieszę oczy białym komplecikiem, który będzie świetny na gorące dni cool
Spodnie uszyłaś wspaniale, a kreacja DESIK & MAO - rewelacja!
A nie było mnie tylko 2 tygodnie... hmm

Elżbieta P. - Pią 15 Cze, 2007 21:03

Mao, spodnie rewelka cool cool
wspólną kreację już podziwiałam, ale jeszcze raz wielkie brawo brawo jest super cool

barbara 1 - Pią 15 Cze, 2007 22:03

Małgosia Ty wszechstronna kobieto brawo brawo brawo świetne gatki cool
asia0407 - Pią 15 Cze, 2007 23:35

za spodnie brawo brawo brawo brawo brawo