To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Różności Janeczki :)

makneta - Nie 25 Kwi, 2010 09:10

Janeczka, jesteś za skromna. Topik jest bardzo oryginalny cool cool cool , a wykonanie mistrzowskie. I biżuteria bardzo fajna.
Prawda, że wymianki prowokuję nas byśmy uczyły się nowych rzeczy wesoło mi

Aniela41 - Nie 25 Kwi, 2010 13:48

super brawo brawo brawo
LidkaM - Nie 25 Kwi, 2010 14:36

janeczko jeśli ten top jest niezbyt udany, to moje wszystkie prace są zdecydowanie nieudane.
A skoro chcesz wziąć udział w kolejnej wymiance to i ja się skuszę, może mnie wylosujesz i również będę nosiła taki "niezbyt udany top". hopla

*pelasia* - Nie 25 Kwi, 2010 17:21

Janeczko brawo brawo cool cool cool
weronika5810 - Pon 26 Kwi, 2010 10:38

janeczka33 napisał/a:
Grażyna, dziękuję.

Takie prezenty dostałam od Ulka42
[url=http://img43.imagesh....th.jpg]Obrazek[/URL]

Ato moje pracki wymiankowe dla la_femme

Niezbyt udany top z koronki irlandzkiej i pasujący komplet biżuterii, którą robiłam pierwszy raz w życiu.
[url=http://img260.images....th.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://img208.images....th.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://img718.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Są wprost rewelacyjne gały

baluu - Pon 26 Kwi, 2010 11:27

janeczka33, śliczności nawyrabiałaś uklon uklon uklon
Marwalen - Pon 26 Kwi, 2010 11:31

janeczka33, Ten top to jest po prostu dzielo sztuki brawo brawo brawo brawo
janeczka33 - Wto 27 Kwi, 2010 10:05

makneta, Aniela41, LidkaM, *pelasia*, weronika5810, baluu, Marwalen, ślicznie dziękuję za komplementy na temat moich prac. Dzisiaj dalszy ich ciąg.

Najpierw szkatułka dla Maranty w ramach tajnego wymiankowego planu wesoło mi

Ponczo dla Brysi z kwadratów

Prosty, szyty tylko po bokach sweterek jakby kolczuga z czeskiego kordonku Scarlet

W trakcie pracy w innym kolorze też kolczugowata sukienka(ścieg ryż)

I na koniec z resztek pozostałych po sweterku gratis dla klientki.

Violetta21 - Wto 27 Kwi, 2010 10:19

śliczne ponczo i szkatułki a kolczuga bardzo ładna brawo brawo cool
milamirka - Wto 27 Kwi, 2010 15:18

Janeczko nie badz taka skromnitka toc to wykonalas same slicznosci topik cudny wszystkie prace przepiekne upominki z wymianki super brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Wto 27 Kwi, 2010 16:13

szkatułki, ponczo i kolczugi są naprawdę śliczne brawo brawo brawo
lamika88 - Wto 27 Kwi, 2010 16:31

Piękności cool cool cool A szkatułki to mi się takie od dawna marzą tylko czasu jak zwykle na wszystko brak... wesoło mi
Mysza - Wto 27 Kwi, 2010 16:34

"Niezbyt udany top" i w ogóle wszystko 'Niezbyt udane'. Jak śmiesz!!! lanie Co my tu jeszcze robimy? Będziesz mi dentystę refundować, bo to przez ciebie noszę zęby w woreczku! wściekły I kardiologa też, bo mnie krew w moim młodym wieku zalewa, że ja tak nie umiem, a jakoś mało prawdopodobne, żeby mi ktoś sprezentował na wymiance (mój słynny rachunek prawdopodobieństwa pod tytułem "wszystko co dobre na pewno nie przydarzy się tobie, a wszystko, co złe, komu innemu").

I nie waż się kiedykolwiek zostawiać takiego komentarza. "niebyt udane"... też coś!

Pozdrawiam
M.

P.S. Brawo za prace. Moje ADHD siedzi przy klawiaturze. brawo

Jarka - Wto 27 Kwi, 2010 16:46

radocha radocha cool cool cool radocha radocha
janeczka33 - Wto 27 Kwi, 2010 22:22

Violetta21, milamirka, Elżbieta P., lamika88, Jarka, Dziękuję Wam wszystkim. Dużo radości sprawia mi każde dobre słowo cmoknięcie cmoknięcie

Mysza, Wiesz ja bardzo pokochałam Twoje ADHD. Staram się czytać wszystkie Twoje posty bo mi się po nich ciepło robi na sercu. Podobno niewielkich jesteś rozmiarów ale chyba z najcenniejszego kruszcu. love

iwonka - Śro 28 Kwi, 2010 06:16

Janeczko jestem zauroczona Twymi pracami, top przepiękny, szkatułki w Twoim wykonaniu rewelacyjne, i sweterek i sukienka i poncho, wszystko poprostu wspaniałe uklon uklon uklon uklon uklon uklon
elka j. - Śro 28 Kwi, 2010 08:22

janeczka33 napisał/a:
nie przepadam za zielonym kolorem i po obejrzeniu wielu albumów postanowiłam wprowadzić białe elementy. Gdy zaczęłam łączyć wszystko łańcuszkiem okazało się, że lepiej według mnie byłoby wykorzystać tylko różne odcienie zieleni.

Top absolutnie cudowny i pomimo, że uwielbiam kolor zielony, to właśnie wplecenie tej bieli uważam za świetny pomysł, bluzeczka wygląda jak kawałek łąki, śliczna uklon uklon uklon

irenka10 - Śro 28 Kwi, 2010 08:57

Janeczko wszystko sliczne brawo brawo top rewelacja jestem nim zauroczona nie mowiac juz o szkatułkach brawo
janeczka33 - Czw 29 Kwi, 2010 14:11

iwonka, elka j., irenka10, Uważam Was za wielkie mistrzynie we wszystkim co robicie dlatego tak bardzo cieszę się z Waszych pochwał. Dziękuję, dziękuję......
iwona.11 - Pią 30 Kwi, 2010 11:48

Top bardzo piękny, świetne połączenie kolorów. Szkatułki super, a ta z resztek w kształcie serca po prostu cudowna. Też taką chcę mieć!!! A tak na marginesie, to masz rację z tym forum. Jest fajne, mobilizuje do pracy, no i osoby przesympatyczne
halszka - Pią 30 Kwi, 2010 13:04

Janeczka
bardzo fajne prace brawo i rewelacyjne szkatułki hopla a jak je usztywniałaś ?

janeczka33 - Pią 30 Kwi, 2010 16:44

iwona.11, halszka, dziękuję. Jedną szkatułkę usztywniłam klejem vikolem a drugą cukrem wesoło mi wesoło mi
ciapara - Pią 30 Kwi, 2010 21:49

Janeczko top przepiekny
Mam podobne odczucie do LidkiM ja bym z checia przygarnela ten TOP Smile
a twoje puzdereczka zjawiskowe Smile moglabym sie takich nauczyc... Smile
moze jakis maly kursik mi zrobisz Smile

Mysza - Sob 01 Maj, 2010 20:16

Janeczka świeczki mi w oczach stanęły. Nikt mi w życiu takiego czegoś nie powiedział. Jestem nieprzyzwyczajona do dobrych słów. Moje ADHD z reguły nieszczęśliwe, bo usilnie tępione, aż się uspokoiło nagle, jak przeczytało Twój post. I masz rację, moje rozmiary niewielkie i można zadeptać nie zauważywszy. Nie sądzę, żeby kruszec coś był wart, ale jeśli choć jego kawałek kogoś uszczęśliwi, to oddam wszystko za jeden uśmiech. Zresztą, to miejsce na komplementy dla Ciebie, więc tylko tyle powinnam tu zostawiać swój wątek pominąwszy, bo talent Twój ogromny i serce też, bo wiele go wkładasz w prace dla innych.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję cmoknięcie uklon
M.

gosias - Sob 01 Maj, 2010 20:20

janeczka33, Smile super prace brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo