To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

milamirka - Sob 10 Paź, 2009 22:51

Ciapara serdeczne dzieki mir3czka@o2.pl a jezeli chodzi o corke nic na sile sama dorosnie ja szydelkiem za nic nie chcialam wladac tylko druty a od 2 lat robie i szydelkiem nawet mi sie podobaja prace ale narazie tylko serwetki cmok
juju_75 - Nie 11 Paź, 2009 09:10

ciapara poczytaj sobie o blokowaniu
moze nie bedzie ozniej niespodzianki ze za duze wychodzi
http://druciarnia.wordpre.../15/blokowanie/

agus2003 - Nie 11 Paź, 2009 15:26

nula napisał/a:
ciapara, Teściowej należy wysłuchać a potem zrobić po swojemu hahahihi

Podpisuję się pod tym obiema rekami hopla hurrraaa hopla

ciapara - Nie 11 Paź, 2009 18:02

agus2003 no wlasnie ze robie po swojemu zawsze Smile i stad same kłopoty i problemy ze sie "stawiam" Smile
Teraz sie martwie bo jak dziergam rekawki tego sweterka w stokrotki to znowu mam obawy ze na kaptur braknie włóczki... hmm
No niestety nie mam orientacji ani w rozmiarowce ani w ilosci
Kiedy mi ta wiedza przyjdzie?? Co dziewczyny?? Po ilu pracach?? Jak sadzicie? hmm olaboga

gosias - Nie 11 Paź, 2009 22:06

ciapara, Smile bardzo starasz się, szybko uczysz się nie nie obejrzysz się kiedy będziesz udzielać rad innym Smile Powodzenia cool
ciapara - Wto 13 Paź, 2009 20:19

dzisiaj znowu zamiast konczyc sweterek musiałam szyc dziecku do przedszkola i ozdabiac worek na zajecia logopedyczne. Ja naprawde nie przypuszczałam ze jak mała pójdzie do przedszkola to tyle rzeczy bedzie jej potrzebne puknąć się puknąć się
ciapara - Pon 19 Paź, 2009 20:51

Dziewczyny sweterek w stokrotki jest na finiszu został mi tylko ten nieszczesny kaptur ...
Ale włóczka biała mi sie skonczyła i musze troszke dokupic.. stad opóźnienie.

Zaczęłam dla siebie kolejna prace (dojrzałam chyba) ale tym razem na drutach... zobaczymy na co starczy mi włóczki, albo bedzie kamizelka albo cos wiecej Smile
Pochwale sie jak starczy czasu na opublikowanie fotek.

No i koniecznie musze wrzucic fotke kawałka obrusa, bo pomyslicie ze zasnęłam i nic nie robie ... wesoło mi

bean - Pon 19 Paź, 2009 21:26

ciapara napisał/a:
No i koniecznie musze wrzucic fotke kawałka obrusa, bo pomyslicie ze zasnęłam i nic nie robie ... wesoło mi

hahahihi hahahihi hahahihi nie masz wyjścia i koniecznie musisz coś pokazać wesoło mi bo na tym forum nie ma obijania nooo...

gosias - Wto 20 Paź, 2009 07:05

bean napisał/a:
ciapara napisał/a:

hahahihi hahahihi hahahihi nie masz wyjścia i koniecznie musisz coś pokazać wesoło mi bo na tym forum nie ma obijania nooo...

Tak, tak, tak Very Happy

ciapara - Nie 01 Lis, 2009 21:06

Sorki dziewczyny ze tak pozno ale jakos sie zmobilizowalam do tego kaptura
Na razie umieszczam fotke z boku i z tyłu bo z przodu robiona w pospiechu kiepsko wyszła Smile
Tak jak pisałam troszke za duzy wyszedł ale ze dziecko rosnie to i tak sie przyda Smile
Dalsze prace jak zwykle dalej rozgrzebane ale juz tesciowa mi zwrocila uwage ze kolejna prace rozpoczelam wiec musze sie sprezyc i zaczac niektóre konczyc hahahihi

gosias - Nie 01 Lis, 2009 21:09

ciapara, Smile super sweterek brawo brawo brawo brawo
katrinka - Nie 01 Lis, 2009 22:43

No świetny jest ten stokrotkowy sweterek brawo brawo
Lucysia - Nie 01 Lis, 2009 22:48

Śliczny sweterek! brawo brawo brawo Mojej córci tez się spodobał i kto wie czy nie odgapię od Ciebie tego pomysłu. wesoło mi
iwonka - Pon 02 Lis, 2009 06:15

ciapara duże brawa brawo brawo brawo brawo sweterek z kapturem fantastyczny
makneta - Pon 02 Lis, 2009 08:15

Sweterek świetny.
I dobrze, że teściowa Cię pilnuje wesoło mi Mnie nikt nie pilnuję to co rusz coś nowego zaczynam a nic nie kończę wściekły

nula - Pon 02 Lis, 2009 08:59

ciapara, sweterek świetnie wyszedł !!! brawo brawo brawo
I kaptur też cool cool cool

dehajola - Pon 02 Lis, 2009 09:18

śliczny jest ten sweterek brawo brawo brawo brawo brawo
jola373 - Pon 02 Lis, 2009 09:22

ciapara, śliczny, taki wesoły ten sweterek! cool brawo brawo brawo
ciapara - Pon 02 Lis, 2009 09:26

gosias, katrinka, Lucysia, iwonka, makneta, nula, dehajola, jola373 cmoknięcie
Dzieki dziewczyny kochane jestescie
makneta napisał/a:
Sweterek świetny.
I dobrze, że teściowa Cię pilnuje wesoło mi Mnie nikt nie pilnuję to co rusz coś nowego zaczynam a nic nie kończę wściekły

No nie wiem czy to dobre bo czuje sie pilnowana jak zołnierz w wojsku Smile a ja lubie spontanicznosc w robótkach Smile bye

milamirka - Pon 02 Lis, 2009 10:39

piekny sweterek ci wyszedl a tak piszesz ze dopiero sie uczysz a tu takie cuda brawo brawo brawo
kasianat - Pon 02 Lis, 2009 10:47

Swietny a podziwiam jeszcze bardziej bo ma kaptur!!!
ciapara - Pon 02 Lis, 2009 12:25

milamirka, kasiant love
to prawda kaptur mnie zniechecił i prawie sie poddałam bo nie chciało mi sie wcale go robic
A potem robiac zobaczylam gotowy u Grazyny i sie zdopingowałam do wykonczenia go pomponem Smile
A propos jest gdzies na forum pokazane jak sie robi pompon i chwoscik? Bo zrobilam na pamiec tak jak mi sie kojarzyło przez mgłe ze szoły podstawowej
Tak sobie nawet rozmyslałam robic go ze pewnie mojej corki tego nikt w szkole nie nauczy...

we_st - Pon 02 Lis, 2009 12:26

rewelacja, taki radosny ten sweterek cool
elka j. - Pon 02 Lis, 2009 12:33

Fantastyczne wdzianko, a kapturek z pomponem dodaje mu szczególnego uroku cool
Grażyna - Pon 02 Lis, 2009 14:14

Kolejny raz wspomne, ze jesteś zdolna uczennicą wesoło mi hopla

Podoba mi się to, że chwytasz się za zrobienie fajnych i trudnych rzeczy. Bo w dzierganiu chodzi o to, żeby cos zrobic i byc z tego zadowolonym, n i miec rzeczy oryginalne, ktorych nikt nie zrobił wczesniej.

Nie szkodzi, że sweterek za duzy. Córeczka za rok bedzie w nim chodzić. Ważne,że jest zadowolona i szcześliwa, że ma taką mamę.