Pogaduszki szydełkowe - Zapasy włóczkowe
koteccek00 - Sob 04 Gru, 2010 22:13
Ja mam ciekawa historie do podzielenia sie. Jedna moja kolezanka ma problemy z kregoslupem i czesto musi lezec w lozku. Kobieta, ktora miala sie nia zajmowac szpikowala ja tabletkami do punktu, az ta tracila pamiec. Kupowala rzeczy i o nich zapominala. Teraz czuje sie lepiej i robi porzadki. Takiego czegos jeszcze nie widzialam jak zyje. Caly pokoj pelen najrozniejszych zapasow!!!! Za pomoc w ukladaniu dostalam 3 worki welny, domek, dla lalek zrobiony z drewna (do wykonczenia) i bujanego konika! Serce mi sie kroi na sama mysl, ze ktos zrobil jej taka krzywde. Czy to nie jest okropne?
ciapara - Nie 05 Gru, 2010 11:00
Jest takie powiedzenie "Podłość ludzka nie ma granic"
Cos w tym jest... nie wszyscy na tym swiecie sa życzliwi i chetni do bezinteresownej pomocy.
koteccek00 - Nie 05 Gru, 2010 12:03
Jest jeszcze jedno powiedzenie, ktorego nie moge zapomniec.
Przesladuje mnie od czasu kiedy pierwszy raz przyczytalam "Medaliony".
"Ludzie , ludziom zgotowali ten los".
Komu wierzyc jak nie lekarzom?
To przeciez oni przysiegaja strzec ludzkiego zycia.
Kris - Nie 05 Gru, 2010 16:12
"Ludzie, ludziom zgotowali ten los"to z "Medalionów".
marzenatejs - Sob 18 Gru, 2010 02:21
Ło matulu a ja myślałam,że jestem jakaś upośledzona ale nieeee jestem już spokojna to nie choroba ...Ze mną jest wszystko ok ,tylko moja szafa jest za mała
we_st - Wto 02 Sie, 2011 19:13
Tak sobie obiecywałam, że już nie kupię więcej wełny zanim nie zużyję zapasów. I co? Kolejna włóczka i do tego szydełko. Po raz pierwszy zobaczyłam szydełko addi swing
Kojarzy mi się bardziej ze szczoteczką do zębów, ale siedzi w dłoni idealnie. Zamówiłam już w necie następne rozmiary. I w ten oto sposób powiększa się mój zbiór. Chomik ze mnie 100%
joana - Wto 02 Sie, 2011 19:41
A mój "Szanowny" myślał, że tylko On taki biedak i ma takiego chomika w domu
Przed wakacjami wyrzucałam Poradniki domowe od roku 1996-2005 hiiihii, " Kobiety i Życie"" i "Przyjaciółki" Zostały gazetki robótkowe ale tych jakos szkoda mi sie wyzbywać.
heniutkowo - Wto 02 Sie, 2011 20:31 Temat postu: chomikowanie Ci nasi panowie są tacy biedni,ale jak oni chomikują gwożdzie wiertarki,nakrętki iitp.to ok.Gadają a póżniej kochanie tak się mojej mamusi podobał twój sweterek-zrobisz?,albo serweteczka.takie ble,ble słucham 26 lat. Ja mam poradniki Słodowego z 1980-85 oczywiście mojego mężusia-także od moich zbiorów trzy kroki w bok.
ciapara - Wto 02 Sie, 2011 21:36
we_st, nie pokazuj tych zakupow nawet i nie kus nas
Przeciez my tu gotowe neta przetrzepac w poszukiwaniu nowosci...
Ja ostatnio podziwialam nowa serie szydelek Knit Pro wlasnie z raczkami... alez sie napalalam...
|
|
|