To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace LadyKingfisherg

LadyKingfisherg - Nie 25 Lut, 2007 23:25

dopadlo mnie to "cos" czyli len i tak te moje robotki szydelkowe stoja w miejscu,w zamiam zaczelam sie bawic bizuteria,narazie skromniuski komplecik nic nadzwyczajnego wesoło mi

LadyKingfisherg - Wto 27 Lut, 2007 11:45

Marwalen, asia12, Jarka, bjanna, magdalena, Violetta21, Halkuk, beniaka, Ula_K, magnolia, Beata61, Grochu, fruzia, OH PIEKNIE WAM DZIEKUJE!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
TA BIZUTERIA TO TAKIE JESZCZE HOBBY Z LAT DZIECINSTWA CO SIE ROBILO Z ROZNYCH KORALIKOW STARYCH A TERAZ POSTANOWILAM ROBIC JAKIS ELEMENT BIZTERII DO KAZDEJ SWOJEJ ROBOTKI wesoło mi

ale przemoglam lenia i powracam z szydelkowym "co nieco ",kolorowa bluzeczka na lato z wloskiej bawelny,szydelkiem 3mm, 170gr,zostalo mi 30gr wiec dokanczam bransoletke i moze kaszkiecik letni do tego??? zobaczymy,fotki pozniej juz w calosci wesoło mi

LadyKingfisherg - Wto 27 Lut, 2007 14:10

dzieki dziewczyny cmoknięcie a to juz na sobie i bransoletka do kompletu

LadyKingfisherg - Czw 08 Mar, 2007 00:16

ojejku dziewczyny serce skaczea glowa prawie w chmurach od tych waszych pochwal cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
a ja ostatnio troche zaczelam eksperymentowac - najpierw przebrnelam przez "niepojete" dla mnie wczesniej sciegi drutowe ale jakos sie przemoglam i zaczynam cos tam dziergac, i zafascynowalam sie metoda freeform -mam nadzieje wiecej robic rzeczy w tym stylu,na pierwszy rzut idzie naszyjnik - kolia Smile spogladajcie przychylnym okiem bo to dopiero poczatki Smile

maranta - Czw 08 Mar, 2007 08:00

Sylwia, masz fantazję, bardzo fajnie wykombinowałaś ten naszyjnik brawo brawo brawo
LadyKingfisherg - Czw 08 Mar, 2007 11:24

jejku to teraz mnie zaskoczylyscie i to tak pozytywnie ze az rumiencow dostalam cmoknięcie cmoknięcie

a dzis dokonczylam torebeczke w stylu takze freeform,wykorzystalam rozne wloczki,zauwazylam ze im bardziej fantazyjna wloczka tym ladniej praca wyglada wesoło mi

LadyKingfisherg - Nie 11 Mar, 2007 21:27

AH DZIEWCZYNY przy Was mozna tylko w samouwielbienie popasc hahahihi ogromnie dziekuje za wszystkie slowa ,ktore zostaly tutaj wypowiedziane,wiele one dla mnie znacza cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

wczoraj bylam z przyjaciolka na zakupach,oblecialysmy kazdy second-hand shop w Liege i nakupywalysmy wloczek, dzis specjalnie dla niej machnelam buciczki dla maluszka,ktorego oczekuje wesoło mi niestety jedno zdjecie cyknelam bo konczylam tuz przed jej odjazdem,na ostatnia chwile byly robione wesoło mi

LadyKingfisherg - Pon 12 Mar, 2007 14:53

dziekuje serdecznie za wszystkie komentarze cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
asia12 robilam buciki z glowy ale bede robic jeszcze jedne w innym kolorze wiec rozrysuje schemacik jak chcesz Smile
a to juz tuniczka wiosenna zrobiona z resztek wloczek szydelkiem 3mm, maz sie smieje ze wyglada jak fartuszek z Bawarii hahahihi hahahihi hahahihi

LadyKingfisherg - Wto 13 Mar, 2007 16:19

a to torebeczka ogragla,wzorkiem bardzo dziwnym ale przyjemnie robionym,wykonanie wzorku mozna znalesc tutaj http://www.youtube.com/watch?v=xRUiOB8Th_w u mnie nie za bardzo widac bo taka dziwna wloczka ale chcialam resztki wykorzystac wesoło mi

LadyKingfisherg - Czw 15 Mar, 2007 12:58

WSZYSTKIM KOCHANYM SZYDELKOWICZKOM,KTORE ZOSTAWILY TUTAJ SWOJ SLAD W POSTACI KOMENTARZY TAK PRZEMILYCH DLA MEGO SERCA

a ja zaczelam letni komplet ,ktory bedzie sie skladal z czterech cezsci,na poczatek czesc numer 1 czyli spodnica,wykonana z bardzo ladnej i taniej wloczki hahahihi zakupionej w LiDLU,ze zlota nitka,szydelko nr 3,poszlo 200gr plus dwa drewniane guziczki wesoło mi po poludniu cykne fotki na sobie jak maz wroci z pracy

LadyKingfisherg - Pon 19 Mar, 2007 21:14

no tak moj komplet 4 czesciowy sie wlecze jak nigdy a to dlatego ze sie uwzielam na ta torebke ale w koncu ja wymeczylam i oto pokazuje,to dopiero pierwsza wiec pewnie duzo pomylek jest ale planuje cala serie zrobic moze do sprzedazy hahahihi ,opracowalam tez kursik jak i co krok po kroku zeby taka zrobic torebke i zaraz wklejam na forum wesoło mi

LadyKingfisherg - Wto 20 Mar, 2007 17:08

dziekuje Wam slicznie dziewczyny,motywujecie czlowieka bardzo i oto prosze nastepne dwie czesci do mojego kompletu, razem ze spodniczka jest topik i bizuteria,zostala mi jeszcze apaszka,mam nadzieje ze skoncze jeszcze dzis i wtedy sie w calym komplecie pokaze wesoło mi

Bernadka - Śro 21 Mar, 2007 07:27

No po prostu słów brakuje brawo brawo brawo Czemu ja tak nie potrafię wściekły
LadyKingfisherg - Czw 22 Mar, 2007 19:16

wszystkim Wam i kazdej z osobna stokrotne podziekowania za tak mile slowa,ktore inspiruja i napedzaja do dalszej pracy,jestem ogromnie wdzieczna cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Lacrima, komplet zrobiony zostal z mysla o weselu kuzyna,ktore odbedzie sie w czerwcu wiec licze ze JUZ bedzie cieplo hahahihi
Hala72, ja rowniez chcialabym cos posprzedawac w koncu albo porobic na zamowienie,jednak tu u mnie nikt nie chce tego kupywac bo w sklepie kupi produkt gotowy za grosze wściekły ,moze cos w Polsce sie uda,a co do ceny to nie mam pojecia bo jeszcze takich rzeczy nie sprzedawalam

no to sie pokazuje w calym komplecie,ostatnim elementem byla szarfa czy szaliczek,jak kto woli,mozna go nosic jako apaszke albo jako "zakrywacz" na ramiaczka,co by za golo nie bylo hahahihi

maranta - Pią 23 Mar, 2007 09:17

Sylwia, to jest bomba cool cool cool brawo brawo brawo
LadyKingfisherg - Pon 26 Mar, 2007 16:56

dziewczyny musicie przystopowac z takimi pochwalami bo ja nic tylko je czytam i czytam i serduszko mi skacze hahahihi cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
a to moje najnowsze dzielo-pelerynka komunijna dla kuzynki zza oceanu,do kompletu jest jeszcze torebeczka,ktora juz dawno temu pokazywalam na forum

LadyKingfisherg - Czw 29 Mar, 2007 12:43

jestescie kochane,jak sie czyta te Wasze posty to az sie chce brac szydelkow rece i dziergac i dziergac cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

sonya, przyszyta jest delikatna cieniutka gumeczka,bo z moim malym biustem to by spadlo przy pierwszym kroku hahahihi

Bernadka - Nie 01 Kwi, 2007 08:01

pelerynka bardzo ładna no po prostu już nie ma nawet co dodać bo wszyscy już wszystkie komplementy mi wcześniej napisali cool cool cool cool cool cool cool
LadyKingfisherg - Nie 01 Kwi, 2007 15:12

dziekuje Wam wszystkim z calego serca za tak kochane slowa!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Kuzynka z pewnoscia bedzie zachwycona bo widziala juz wczesniej torebeczke na zdjeciu i byla ogromnie szczesliwa bo nikt z jej klasy takiej nie bedzie mial wiec pelerynka tez bedzie unikatowa Smile

a to moja wczorajsza "przypadlosc szydelkowa" zrobiona w czasie oczekiwania na powrot meza z koncertu,troche mi sie nie podoba ze nie widac wzorku za bardzo ale moze komus ja dam w prezencie wesoło mi

Bernadka - Pon 02 Kwi, 2007 09:34

super torebka bardzo mi się podoba. Lady jak tam w liege ?? miałam tam koleżankę i a sama byłam w Belgii przez rok:) w Bruxelce:)
LadyKingfisherg - Wto 03 Kwi, 2007 00:45

dzieki kochane szydelkowiczki cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

a to swiezutenka fat bottom bag w wersji nieco mniejszej niz poprzednia wesoło mi potrzeba jeszcze wyszysc wnetrze materialem ale najpierw musze takowy zakupic

LadyKingfisherg - Czw 05 Kwi, 2007 22:00

fruzia, ata30, alicja11, Kasia184, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

a tak sobie wydziergalam z resztki mieszanej wloczki takie oto bolerko wesoło mi

LadyKingfisherg - Śro 11 Kwi, 2007 03:20

dziekuje przeslicznie za wszystkie komentarze,ktore wzruszyly mnie a i moje szydelko dostalo sprintu i oto bolerko a la desik powstalo wesoło mi

LadyKingfisherg - Pią 13 Kwi, 2007 18:17

DZIEKUJE WAM KOCHANE SZYDELKOWICZKI cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

i jak Boga kocham mam nadzien dzisiejszy zaczete 6 robotek puknąć się oczywiscie zadna nie skonczona,udalo mi sie zrobic a bluzeczke ale nici zabraklo na wykonczenie rekawkow i musze spruc topik z tych samych nici zeby to wykonczyc bo to na prezent ma byc hahahihi

Bernadka - Sob 14 Kwi, 2007 17:49

brawo brawo brawo bolerko po prostu ekstra , a moje czeka na chwilkę czasu i wełnę wesoło mi