Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
Violetta21 - Wto 26 Kwi, 2011 19:36
o te karteczki to jak dla mnie rewelacja i serweteczki śliczne i wymiankowe prezenciki są super
małgośka - Wto 26 Kwi, 2011 19:56
Beacia, zaniemówiłam z wrażenia i tylko wzdycham w podziwie dla Twojego talentu.
Cudne serweteczki.
Śliczne stroiczki.
Karteczki po prostu odlot.
A najważniejsze, że jestem szczęśliwą posiadaczką jednej z tych fantastycznych karteczek.
Beatko, bardzo, bardzo dziękuję za życzenia.
Tobie również życzę dużo zdrówka, uśmiechu i miłości,
bo weny twórczej jak widzę Ci nie brakuje.
nula - Wto 26 Kwi, 2011 20:34
eeee.... o kurcze - mowę mi odjęło !!!!
A właściwie władzę w rękach (bo przecież tu pisać muszę a nie mówić )
Tyleś tego naprodukowała, że sama nie wiem od czego zacząć ......
Może na początek - usuń proszę to słówko "pseudo" z tytułu wątku !!!!!!
Jeżeli Twoim zdaniem to są "pseudo" scrapy to ja już sama nie wiem co jestem hmmmm....
Matko kochana - i Ty dopiero co zaczęłaś się bawić tą techniką - to ja aż się boję myśleć co będzie dalej !!!!
| beacia-24 napisał/a: | Teraz obiecane wielkanocne.
Na pierwszej karteczce "różyczki" robiłam sama z wyciętych kwiatuszków. |
No to się pochwalę - a co - możecie mi zazdrościć - bo właśnie ja jestem posiadaczką tej karteczki !!!
Beatko - oglądałam ją dosłownie pod lupą i nadziwić sie nie mogłam jak pięknie ją zmajstrowałaś !!!!
Serwetki już podziwiałam i wiesz, że są śliczne !
Niespodzianka dla teściowej super udana i wcale się nie dziwię, że teściowa była zachwycona
Kwiatuszki i wszystkie inne drobiazgi odjazdowe i prezenciki też cudne dostałaś !
ogółem powtórzę po prostu za Madzią - bo doskonale to ujęła
| Madzia napisał/a: | | Wszystko takie piękne, subtelne, artystyczne, romantyczne. Same cuda po prostu. |
buziaczek - Wto 26 Kwi, 2011 20:56
rewelacyjny zbiór nowości
beacia-24 - Wto 26 Kwi, 2011 22:59
anle, lamika88, kabyr, anna.pluta1, Madzia, Violetta21, małgośka, nula, buziaczek, przeogromne buziole dla Was i dla wszystkich klikających w kciuka.
Bardzo milutko mi się na serduszku zrobiło jak zobaczyłam Wasze ciepłe przyjęcie moich nowych wytworów.
Danusiu dziękuję za życzenia. W tym roku wreszcie zebrałam się w sobie i postanowiłam Cię zaskoczyć, bo zawsze to ja dostawałam niespodziewankę od Ciebie.
Nuleczko póki co nie usunę ów "pseudo" bo jak byś pooglądała pracę prawdziwych scraperek to byś mi rację przyznała bez mrugnięcia okiem.
Może i zabrzmi to mało skromnie, ale ze wszystkich karteluszek ta dla Ciebie i Danusi podobują mi się najbardziej.
Nie wiem jak to jest, ale dla osób bliskich Twemu serduszku pracki zawsze wychodzą ładniejsze i robi się je miło i szybko.
Co prawda wytworek dla Danusi nie jest w mojej kolorystyce, ale kompozycja bardzo mi odpowiada.
Karteczka dla Ciebie nabierała mocy przez kilka dni bym wreszcie uznała, że nadaje się dla Ciebie.
Nuluś skoro, żeś pod lupą oglądała to wyłapałaś każdy mankament nawet ten najmniejszy. Dziękuję Ci za to, że nic o tym nie wspomniałaś.
| nula napisał/a: | | to ja aż się boję myśleć co będzie dalej !!!! |
Dalej to już będzie powtórka z rozrywki hahaha
Raz jeszcze dziękuję za tak miłe słowa. Jesteście nieocenione
saba52 - Śro 27 Kwi, 2011 01:51
beacia-24, Ale cudów narobiłaś!Wszystko przepiękne
maranta - Śro 27 Kwi, 2011 09:07
Jejku, mnie też mowę odebrało- przecudne i radujące oko prace
mimusia-1 - Śro 27 Kwi, 2011 09:48
no no pieknie
bean - Czw 28 Kwi, 2011 10:46
...........................................................................................
O matko! Zaniemówiłam Aleś piękności stworzyła!!!!!
beacia-24 - Czw 28 Kwi, 2011 11:57
saba52, maranta, mimusia-1, bean, dziękuję za odwiedziny w moim zakurzonym strasznie wątku.
Dobrze wiedzieć, że mimo tego, iż się rzadko na forum bywa to ktoś pamięta o Twoim istnieniu. Wielkie buziole dla Was za bytność i miłe wpisy.
beacia-24 - Pią 13 Maj, 2011 14:07
Nawet długo wątku szukać nie musiałam co znaczy, że nie za bardzo się zakurzył.
Święta za nami, czyli także i moja wizyta u siostry. Oczywiście nie omieszkałam obcykać jej kota. Choć w zasadzie jakoś za nimi szczególni nie przepadam ta kotka ma coś nadzwyczajnego w sobie.
Ciężko mi wstawić komentarz do poniższych zdjęć, ale wydaje mi się, że mówią same za siebie.
Żeby nie było, iż nic nie robię to pokaże karteczki jakie ostatnio poczyniłam. Mam w zanadrzu jeszcze kilka prac, ale czekają one na moją łaskawość i wykończenie.
Na pierwszy ogień idzie karteczka jaką poczyniłam dla 10-letniego chłopca. Dla mnie tematyka dziecięca stanowi duże utrudnienie, a tym bardziej jak jest to chłopiec. Mogło być lepiej, ale jest jak jest i tak musi zostać
Ważne święto przed nami. Oczywiście w związku z tym powstały takie oto składaki.
Pierwsza to wersja criss - crossa. Robiłam po raz pierwszy i zapewne nie ostatni.
Karteczka dla teściowej mojej szwagierki. Stwierdziła, że postarałam się.
Pierwsza w życiu kopertówka. Strasznie mi się te kartki podobują dlatego postanowiłam sama spróbować. Ta będzie dla mojej teściowej. Wszystkie kwiatuszki poza materiałowymi wykonałam sama, ale o tym jeszcze będzie później
Kolejny criss - cross tyle, że składany. Ten dla mojej mamusi.
Trudno mi powiedzieć dlaczego, ale nie mogłam zdecydować się na konkretną koncepcję. Było ich sporo. W ostateczności powstało co powstało.
Napatrzyłam się ostatnio na piękne farbowane niteczki.
Wszystkiemu winna jest Beatka Bean. To jej zawdzięczam każdy malutki i wielki kłębuszek jaki powstał.
Beaciu jeszcze raz ogromnie Ci dziękuję za barwniki. Bez Twojego wsparcia nie udałoby mi się stworzyć powyższych karteczek.
Wielkie buziaki dla Ciebie takie siedmiomilowe i jeszcze większe
Oto moje farbowańce. Złapałam bakcyla na całego.
To by było na tyle, żeby za bardzo Was nie zanudzić
małgośka - Pią 13 Maj, 2011 15:40
| beacia-24 napisał/a: | | To by było na tyle, żeby za bardzo Was nie zanudzić |
No wiesz? Ja tu oglądam z zapartym tchem, bo tyle cudów natworzyłaś.
A przy okazji musisz mi koniecznie opowiedzieć o tym farbowaniu.
Beacia, karteczki są cudne.
Obie Mamuśki na pewno będą zachwycone.
Karteczka dla Chłopca również fantastyczna.
Szkoda, że nie mam takich zdolności.
Czekam z niecierpliwością na kolejne dzieła.
Muszę przyznać, że nie przestajesz mnie zadziwiać Swoimi kolejnymi talentami.
Wielkie
żabka - Pią 13 Maj, 2011 15:54
Super karteczki
lamika88 - Pią 13 Maj, 2011 17:06
Prześliczne kartki Bardzo podobają mi się Twoje farbowane nici
Violetta21 - Pią 13 Maj, 2011 17:38
śliczne są te karteczki i jakie fajne farbowańce a kotka
anna.pluta1 - Pią 13 Maj, 2011 18:14
karmelek - Pią 13 Maj, 2011 20:41
beacia-24 słów mi zabrakło...
te kartki są takie dopracowane, że szok!!! zaraz mi gały wyjdą z orbit
beacia-24 - Pią 13 Maj, 2011 22:17
małgośka, żabka, lamika88, Violetta21, anna.pluta1, karmelek, bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i takie miłe słowa. Dla takich słów warto się troszkę pomęczyć.
Wielkie buziole dla Was.
| małgośka napisał/a: | | A przy okazji musisz mi koniecznie opowiedzieć o tym farbowaniu. |
Danusiu opowiem Ci wszystko ze szczegółami. Jak tylko wyzdrowieję już do reszty.
Zabawa naprawdę przednia.
| karmelek napisał/a: | | te kartki są takie dopracowane, że szok!!! |
Niestety mają dużo mankamentów. Ja wiem o każdym
Staram się jednak popełniać jak najmniej błędów. Długa droga jeszcze przede mną.
Raz jeszcze dziękuję za miłe słowa i kciuki. Jesteście nieocenione.
nula - Sob 14 Maj, 2011 08:33
| małgośka napisał/a: | | Muszę przyznać, że nie przestajesz mnie zadziwiać Swoimi kolejnymi talentami. |
właśnie też się zastanawiam, czym nas jeszcze zaskoczysz !!!
Według mnie karteczki są cudne i już !!!!
| beacia-24 napisał/a: | | Niestety mają dużo mankamentów. Ja wiem o każdym |
zapewniam Cię , że wiesz o nich tylko Ty !!!
Ale doskonale Cię rozumiem, my - perfekcjonistki już tak mamy
Ja w swoich pracach tez widzę każdy mankamencik !!! (i chyba większość z nas ? )
A kłębuszki wyszły pięknie - ciekawe co z nich powstanie ????
czyżby frywolitki ????
bean - Nie 15 Maj, 2011 17:00
beacia-24, zaniemówiłam z wrażenia
Karteczki są tak piękne i dopracowane w każdym szczególe, że mucha nie siada!
| nula napisał/a: | A kłębuszki wyszły pięknie - ciekawe co z nich powstanie ???? hmm
czyżby frywolitki ???? |
no właśnie! - we frywolitkach też byś powalała na kolana bo talent masz w rączkach ogromny!
beacia-24 - Pon 16 Maj, 2011 10:09
Nuluś, a zaskoczę Was bynajmniej dzisiaj tym, że nic mi się od rana nie chce
| bean napisał/a: | | no właśnie! - we frywolitkach też byś powalała na kolana |
Co do kłębków to powiem tak marzą mi się frywolitki, bo ładnie by wyszły, ale nie z moim antytalentem frywolnym. Coś mnie te czółenka nie lublu
Potrzebuję jakiegoś profesjonalnego przeszkolenia jak nic
Tak więc niestety muszę z mieszanymi uczuciami rozczarować Was bardzo bo będą kwiatki, ale szydełkowe.
Buziaki za miłe wpisy.
Elżbieta P. - Pon 16 Maj, 2011 20:48
beacia ale cudności natworzyłaś
Karolina - Pon 16 Maj, 2011 21:27
beacia-24, same piękności
ciapara - Wto 17 Maj, 2011 19:01
Swietne karteczki
A farbowance b mi sie podobaja.
beacia-24 - Pon 23 Maj, 2011 21:07
Elżbieta P., Karolina, ciapara, dziękuję Wam bardzo za miłe słowa. Wielkie buziaki ślę w Wasze ramionka
|
|
|