To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

kundzia - Pią 28 Wrz, 2012 21:19

brawo brawo brawo brawo brawo
Elunia - Sob 29 Wrz, 2012 11:03

piękne cuda brawo
danfi - Pon 01 Paź, 2012 16:06

Cieszę się dziewczyny, że znajdujecie czas, by tutaj wpadać i zostawiacie po sobie ślad w postaci tylu miłych komentarzy, za które bardzo dziękuję cmoknięcie Są one dla mnie zachęta do tworzenia nowych prac.
Zrobiłam kilka nowych. Miałam trochę więcej czasu, bo wysiadł mi laptop. Najpierw "siadła" bateria, a potem zasilacz (o mały włos nie pozbawiłabym przez niego prądu w połowie domu). Teraz jestem zmuszona do korzystania z komputera synów. Na dodatek zapomniałam w pracy komórki, więc byłam "odcięta" od świata. Zatem mogłam pobawić się karteczkami. A oto kilka z nich. Są to monochromatyczne kartki bożonarodzeniowe. Mam nadzieję, że nie zanudzę Was

Zrobiłam jeszcze dwa "cósie", ale pokażę je, jak dotrą do rąk właścicieli Wink

beacia-24 - Pon 01 Paź, 2012 16:43

Danusiu kochana piękne karteczki. Powalająca ilość i cudne kompozycje. Zwalasz mnie z nóg za każdym razem, a na cosie czekam niecierpliwie - już czuję, że to będzie coś cudnego Smile brawo brawo brawo
Szachrajka - Pon 01 Paź, 2012 17:42

No i teraz będę się "wslipiać" i nie opuszczę Twojej galerii. hahahihi brawo brawo brawo
onka15 - Pon 01 Paź, 2012 21:20

Danusiu padłam takich cudownych karteczek narobiłaś brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Dżastii - Pon 01 Paź, 2012 22:19

Danusiu taką karteczkę dostać na święta to brawdziwy cudzik Smile Przepiękne są Smile Taki wysyp wspaniałości... uklon uklon uklon
siebusania - Wto 02 Paź, 2012 11:14

danfi, świetne
danfi - Śro 03 Paź, 2012 16:01

Dziękuję dziewczyny za tak miłe komentarze cmoknięcie
Dzisiaj kolejne dwie, tym razem kolorowe

Szachrajka - Śro 03 Paź, 2012 21:44

Fajne kolor służy kartkom.Szczególnie podoba mi się w listkach pistacja(mam nadzieję że kolor nie przekłamany w zdjęciu).Ona dobrze się komponuje z różnymi kolorami,podobnie jak oliwka, czego nie można powiedzieć o zielonych ciemnych i jasnych. cool
onka15 - Śro 03 Paź, 2012 23:03

Piękne karteczki cool cool cool cool
sarLena - Czw 04 Paź, 2012 00:00

Te monochromatyczne są takie inne niż wszystkie Twoje ale równie ładne.Tym następnym tez nic nie brak uklon
cedra - Czw 04 Paź, 2012 17:55

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo - bo słów mi zabrakło!
danfi - Czw 04 Paź, 2012 18:24

Szachrajka, onka15, onka15, sarLena, cedra - kobietki z ogromną przyjemnością czytałam Wasze komentarze - dziękuję Wam za nie bardzo cmoknięcie
Dzisiaj kolejna karteczka bożonarodzeniowa: połączanie scrapbookingu i haftu matematycznego:
Wczoraj spotkałam sie z koleżanką z innego forum (to nasze kolejne spotkanie)
Ja przygotowałam dla niej takie pudełko:

Z kolei ja otrzymałam taki prezent:

beacia-24 - Czw 04 Paź, 2012 22:14

Lubię takiego typu spotkania zawsze można z kimś podzielić się swoją pasją, wspólnie nawet coś porobić. Piękne prezenty Ci się trafiły, a i sama cuda popełniłaś. Karteczka świąteczna bardzo zmyślna - lubię te Twoje połączenia kilku technik Smile cool cool cool
onka15 - Pią 05 Paź, 2012 09:02

Śliczna karteczka piękny prezencik dałaś i śliczny otrzymałaś fajnie sie z kimś spotkac w realu
siebusania - Pią 05 Paź, 2012 18:10

danfi, radocha radocha
kasia123 - Pią 05 Paź, 2012 22:41

No proszę jakie piękności popełniłaś Danusiu, podziwiam . brawo brawo brawo
brawo

Szachrajka - Pią 05 Paź, 2012 23:14

Kartka z nitką matem. jest swietna brawo brawo
Pudełeczko ma piękną wierzchnią szatkę(fajnacki kwiat i ozdobniki).
A te bliskie spotkania co one wyprawiają z człowiekiem.A wiesz że i ja w końcówce kwietnia doswiadczyłam takiego spotkania z dziewczyną z tego forum,tak tu w Londynie-krótko była ale dogadałysmy się na spotkanko. wesoło mi

danfi - Sob 06 Paź, 2012 10:02

beacia-24, onka15, kasia123, Szachrajka - to dla Was cmoknięcie za miłe słowa, które tutaj zostawiacie
Szachrajka - a wiesz, że wiem? zebalek

Szachrajka - Sob 06 Paź, 2012 19:14

danfi napisał/a:
beacia-24, onka15, kasia123, Szachrajka - to dla Was cmoknięcie za miłe słowa, które tutaj zostawiacie
Szachrajka - a wiesz, że wiem? zebalek

NIE, nie wiem!No nie mów że sama osobiscie Tobie mówiłam?! ooooo

danfi - Sob 06 Paź, 2012 21:17

Nie Bożenko, ale to nasza wspólna forumowa znajoma i pisała o tym w innym miejscu, gdzie się spotykamy zebalek
A ja chwalę się kolejnymi moimi pracami - tym razem "cósiem" (drugim) i drugą urodzinową
- z ta miałam nieco problemu, bo nie miałam pomysłu na nią, ale ostatecznie jestem zadowolona z końcowego efektu

Szachrajka - Sob 06 Paź, 2012 22:16

Tak to tylko Ty potrafisz. brawo brawo brawo
onka15 - Nie 07 Paź, 2012 01:23

Znów cudowne karteczki Danusiu brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
cedra - Nie 07 Paź, 2012 15:09

Kartki prześliczne. Wracając do Twojego spotkania- bardzo żałuję, że tak daleko mieszkam i marne mamy szanse na spotkanie. Pudełeczko na świeczki świetne. Pomysł na pudełeczko 4- świeczkowe ( jako,że nie było Twojego sprzeciwu, gdy pisałam o zamiarze) wykorzystałam- wkrótce pokażę. Jetseś nieocenioną kopalnią pomysłów i mróweczką zważywszy na ilość Twoich prac. wesoło mi